• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ramazan Topdemir
Ramazan Topdemir
TÜM YAZILARI

Doğru Karar ve Doğru Adamla Yola Devam

20 Mart 2024
A


Ramazan Topdemir İletişim:

Bilindiği gibi seçmenler, 31 Mart'ta sandık başına gidecek ve kararını net bir şekilde verecektir. Günümüz seçmenlerinin değişimci,dönüşümcü ve dinamizmi olan adayları tercih ettiğini bilmek gerekir. Bundan dolayı vasıflı başkanlar seçilecek,vasfı olmayanlar da seçilemeyecektir. Günümüzün bakış açısı bu şekilde yaygınlık kazanmaktadır. Bundan dolayı seçmenler  "Doğru Karar ve Doğru Adamla Yola Devam" kararı vereceklerdir. Bu saydığımız vasıfları taşıyan örnek bir başkandan söz edeceğim.Bu vasıflar diğer başkanlara da örnek olur diye düşünüyorum:

         Düzce Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü
Hem bürokrasi hem de siyaset deneyimini ve birikimini Düzce halkının hizmetine sunan Dr.Faruk Özlü, her kesimden insanı kucaklaması ile tanınıyor. Sanayi Bakanlığı da yapan  Dr.Faruk Özlü, Türkiye’nin kendi tasarımı olan ilk milli tank “ALTAY”, ilk milli insansız hava aracı “ANKA” ve “BAYRAKTAR”, ilk milli  gemi “MİLGEM” ve yerli otomobil üretimi gibi sayısız projenin yürütülmesinde görev üstlendi.2019'da Düzce Belediye Başkanı seçilen Özlü, 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı seçimlerinde Düzceliler ile beraber  yola devam diyor.

           Belediyeciliğin Kitabını Yazan Başkan

         Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü' kaleme aldığı "Belediyeciliğin Temel Esasları"adlı kitabı belediyecilik açısından  önemli bir kitaptır. Kitaptan öne çıkan başlıklar: 

 1-İnsan=İşin Özü Sevgi 2- Bütçe= İşin Özü Disiplin 3- İmar= İşin Özü Şehircilik 4-Altyapı= İşin Özü Sağlamlık 5-Çevre=İşin Özü Uygarlık 6-Ulaşım=İşin Özü Erişebilirlik 7-Kültür=İşin Özü İnsan 8-Kalkınma=İşin Özü Büyüme 9- Teknoloji=İşin Özü Bilgi 10-Kalite=İşin Özü Nitelik
 Belediyeciliğin Esasları – Kitabı Düzce Pratiğinde Örneklerle hazırlanmış  vasıflı ve hacimli bir kitaptır. 
Dr. Faruk Özlü, Düzce'nin kalkınması için ekibiyle beraber yoğun bir çalışma içinde önemli projelere imza atmış bulunmaktadır. Başkan Özlü,Düzce için :-Yeşil Şehir- Spor Şehri- Akıllı Şehir- Ulaşım Şehri-Turizm- Kültür Şehri olarak Düzce kentine katkıda bulunmuş ve bulunmaktadır.

              DÜZCE’YE BİLİM  MERKEZİ KAZANDIRAN BAŞKAN 
     
            Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ve TÜBİTAK desteği ile Düzce’ye kazandırılan Türkiye’nin 12. Bilim Merkezi coşkulu törenle açıldı.14 Mart 2024'te  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte açılış törenine  Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı da katıldı.
         Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün Düzce’ye kazandırdığı en önemli yeniliklerden biri ve bölgenin en büyük bilim üssü olarak hizmet verecek olan Bilim Merkezi, düzenlenen tören ve kurdele kesimi ile  hizmete girmiş oldu.

        Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Bilim Merkezi’nin Düzce’ye hayırlı olmasını temenni ederek, “Bilim merkezi, teknoloji üssü ve ileri sanayi ülkesi olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Bugün burada Türkiye’nin ilk astronotu Alper Bey de aramızda. Burası Düzce’nin değil, bölgenin bilim merkezidir."dedi.
               Sonuç:
          Türk bürokrasisi ve siyasetinde önemli projelere imza atmış şahsiyetlerin bilgi ve birikiminden ülkemiz istifade etmelidir. Hem bürokrasi alanında hem de siyaset alanında çalışmaları ile öne çıkanları ya da "farkındalık" oluşturanların kıymetini bilmek gerekir. 31 Mart Belediye  seçimlerinde, Düzceliler, "İşin özü çalışmaktır" prensibi ile gecesini gündüzüne katan Başkan Dr.Faruk Özlü ile yola devam diyeceklerdir.

Günün Sözü: "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz."
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Gele gele geldik askıda ekmek zamanına. Dogru karar vermek lazım

Muhterem

Siyasi parti fark etmeksizin işin özü para. Seçim için milyonlar harcanıyor. Çoğu aday 5 yıl alacağı maaşın daha fazlasını seçim için harcadı. Ne için.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23