• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ramazan Topdemir
Ramazan Topdemir
TÜM YAZILARI

Akıllı Başkandan Akıllı Tespit

10 Temmuz 2024
A


Ramazan Topdemir İletişim:

    Belediye Başkanları bazı şehirler için şanstır. Şanslı şehrin belediye başkanları hem yerelde hem de Ankara'da karşılık bulmuş insanlardır. Bu şahsiyetler, Ankara'nın desteğini şehirlerine getirmeyi başardıkları için halk tarafından sevilip sayılmaktadırlar. Bu vasıfları taşıyan nadir başkanlardan birisi de Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü'dür.

        Dr. Faruk Özlü,Türkiye'nin savunma sanayisinde büyük emeği geçmiş, münevver, kitap yazarı, bir şahsiyet olarak Düzceli hemşehrileri için gece gündüz yoğun çaba harcamaktadır. Aklı,bilimi esas alarak hareket eden Sayın Özlü'ünün şu akıllı tespiti dikkate değerdir:Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Bolu Dağı” isminin coğrafi olarak yanlış olduğunu belirterek, dağın isminin “Düzce Dağı” olması gerektiğini söyledi. Başkan Özlü’nün, dağın coğrafi olarak Düzce tarafında kaldığını vurgulamasının ardından, bölgede bulunan esnaf  ta da bu açıklamayı destekledi. Yapılan açıklamalarda:“Bulunduğumuz yerin konumu, yani tesisimiz Düzce’ye bağlı. Kaynaşlı ilçesine bağlı bir yerdeyiz. Bolu sınırımız yaklaşık 6-7 kilometre yukarıda, Karanlıkdere dediğimiz mevkiden sonra Bolu. Buranın adı Bolu Dağı ama mevkisi Düzce’de. Buradaki tüm işletmeler bildiğimiz kadarıyla Düzce’ye bağlıdır diyen esnaflar açıklamalarını şöyle devam ettirdiler:

        "Tarım İl Müdürlüğü Düzce’ye bağlı, belediyeler Düzce’ye bağlı, Özel İdare Bolu’ya bağlı, çalışanlar Düzceli. Aslında coğrafi olarak tam Düzce’deyiz. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün mevkimize sahip çıkması bizi onure etti. Çalışma olması halinde tabelamızdaki ibareyi Düzce Dağı yapacağız." denildi. Yani aklın yolu birdir. Kısa bir süre içinde Düzce şehrinin, Başkan Özlü sayesinde atak yapması, icraatta Düzce'yi ön plana çıkarması, bazı başkanları rahatsız etmiş gözüküyor. Ne demiş atalar: "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz."Yolunuz ve bahtınız açık olsun, akıllı Başkan Dr.Faruk Özlü.

Günün sözü: "Görelim Mevla Neyler/Neylerse güzel eyler."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Erzincanlı.

Ramazan bey,Bolu Daĝı,Düzce Daĝı olmuş çok mu önemli.Belediye Baṣkanının ne yaptı ve illa ki güzel işler yapmıştır onları yazın...Yazınızı sonuna kadar okudum, hiç bir şey yazmamışsınız...Bu yazı için yazıktır kullandıĝınız sayfa'ya.Para da alıyorsunuz herhal de....... .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23