• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ramazan Topdemir
Ramazan Topdemir
TÜM YAZILARI

AK Parti, Elindeki Belediyelerin İcraatlarını Model Almalı

01 Mayıs 2024
A


Ramazan Topdemir İletişim:

 AK Parti,Elindeki Belediyelerin İcraatlarını Model Almalı

         Seçimler geride kaldı.. Şimdi yeni projeler ve çalışmalar ile değişim,dönüşüm ve dinamizm vaktidir.AK Parti'den  belediye seçimlerini kazanan başkanların  yol haritalarına önem  ve öncelik vermelidir.Bu önceliği ve önemi verecek olan da AK Parti Genel Merkezidir. 31 Mart seçimlerinde ikinci kez Düzce'ye belediye başkanı seçilen  Dr. Faruk Özlü'nün  proje ve icraatlarını model  almak gerekir.

Başkan Dr. Faruk Özlü'den İcraatlar:

1-Sosyal Dayanışma ve Halk İle İletişim:
  Farklı sosyal yapıların olduğu Düzce'de ayrım yapmadan her kesimden vatandaş ile dayanışma içinde ulaşılabilir olmayı başarmış bir başkan: Engelsiz Yaşam Merkezi, Çocuk Dostu Düzce, Öğrenci Dostu Düzce, Kadın Dostu Düzce, Bağımlılıkla Mücadele ve Rehabilitasyon Merkezi, Sürdürülebilir Kentsel Hareketlilik, Tokuşlar ve Hamidiye Mahalle Konakları...Projeleri

2-Farkındalık Oluşturmak:
Ankara ile Düzce'nin bürokrasi,siyaset bağlamını birleştirme başarısının Düzce halkına yansıması.Başkan Özlü'nün bakanlık yapmış olması da Ankara ile diyaloğu hızlandırmıştır.

3- Sanatın ve Kültürün Birleştirici Etkisi:Sanattan spora, tarihten turizme, eğitimden ticarete şehrin her konuda ilerlemesi, marka şehir olma noktasında vizyoner çalışmalar gerçekleştirilmesini sağlayan Başkan Özlü, aynı dönem içerisinde yapılan konferanslarla yine ilkleri Düzcelilerle buluşturdu.
4-‘Başkan Özlü:'Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır’: sözünden hareketle 31 Mart yerel seçimlerinin çok öncesinde hazırladığı ‘Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje’ kitapçığı ile seçim çalışmalarının ilk gününden itibaren hızlı şekilde işe başladı.

5-Her Kesime Hitap Edecek Projeler:

Şehrin geleceği açısından oldukça önemli olarak görülen ‘Mobilya Kent Düzce’ projesi ile öncelikle Türkiye ölçeğinde bir Düzce markası oluşturma yolunda emin adımlar atan Başkan Özlü’nün yeni dönem çalışmaları içerisinde her alanda her kesime hitap edecek projeler mevcut.

  6- Turizm Kenti Düzce
2024 itibariyle turizm noktasında önemli adım ve atılımlara sahne olacak olan Düzce’de, Aydınpınar, Korugöl Turizm projeleri başı çekerken, Konuralp Antik Kent kazıları ve restorasyonu, Konuralp Kültür Merkezi ve Yeni Konuralp Müzesi ise tarih turizminde önemli yer teşkil edecek. Günü birlik mesire alanlarının da kazandırılması adına yürütülecek projelerde ise Konuralp Gazi Atlı Spor Kulübü, Muncurlu Park ve Bahçeşehir Kent Ormanı projesi önemli yer tutacak.

7-Yeni Projeler İle Yola Devam:
   Belediyenin rutin çalışmalarının da eş zamanlı devam edeceği süreçte ayrıca, Adalet Kampüsü, Emniyet Binası Kampüsü, Sağlık Kampüsü Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bahçeşehir Kütüphanesi, Ata Tohumu, Tarım Müzesi, 5 yıldızlı Marka Otel, Metek Mahallesi D-100 karayolu Üst Geçit Köprüsü projeleri ile yeni mahallelere doğalgaz getirilmesi ve Modern Et Kombinası projeleri de Başkan Özlü’nün ikinci döneminde yapılacak projelerinden bazıları olarak öne çıkıyor.
Yeni döneminiz hayırlara vesile olsun sayın başkan tebrikler.


Günün sözü: "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Çünkü İşin Özünde çalışmak Vardır."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alkan

Sayın yazar akp nin belediyecilik modeli adana büyük şehir belediyesi olmalı çünkü portakal çiçekleri festivaliyle kültür bakanlıgı destegıyle lbgt dahil tüm topluma nasıl hizmet ettiklerini gösterdiler.böyle bir büyük şehir belediyesini bırakipda bir ilçe belediyesini örnek model göstermek Fatma Şahin hanım efendiye hakarettir

Sahi

2019 faruk özlü %47 oy aldı.2024 de %40.secildi ama başarı nerede .%7oy düşüşü var.2019 a göre oyunu arttıran bir belediyeyi örnek verseydin keşke örnek ankara.ne yaptılar Mansur yavaş oylarını ankara gibi yerde arttırdı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23