• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Gerçek savaş, gıda-tarım ve sağlıkta yaşanıyor!!

23 Eylül 2022
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

 

Yüzlerce yıl bedenen-ruhen “bugüne göre!” çok daha sağlıklı olan Türk milleti, Cumhuriyetle birlikte gizli “sağlıksızlaştırma” operasyonlarıyla, ana gıda maddeleri rafine edilerek tam manasıyla yıkıma itilmiştir! Geni-DNA’sı 14 olan binlerce yıllık ata buğdayı siyez, karakılçık gibi türler; üretim ve gelir hırsıyla 42 kere çaprazlanmış buğdaylara döndürülmüştür!

Karaciğer rahatsızlıkları, çölyak tavan yapmıştır! Bunun sebebi, glütenin yüksekliği ve bedenin tanıyıp tolere edemediği aslı bozulmuş buğday ve tahıl ürünleridir! Yine bağırsak sendromları, obezite ve tabii ki besin değeri düşük gıdalardan alınamayan protein, vitamin, mineral eksiklikleri bağışıklığın düşmesine neden olmuştur!

Bugünkü akıl tutulmasıyla, sadece mikrop isimlerine yönlendirilen ve satılık hastalıklara mahkûm edilen insanlığı, düşük bağışıklıkları sebebiyle her türlü hastalık beklemektedir!!!

KOCA ŞEHİR HASTANELERİ “TABİİ Kİ” TEK

BAŞINA ÇÖZÜM OLAMAMAKTADIR!!?

Dünyayı yöneten şeytan aklı, senaryosunu eksiksiz şekilde oynatmaktadır! Devletin en başından en sonuna, başta sözde bilim-BILL’in adamları, doktor-kimyager-biyolog vs den müteşekkil milyonluk sağlık ordusu ve bilhassa tarımla ilgili bütün bakan ve bürokratlar, medya mensupları, her şeyin farkında olmalarına rağmen kendilerine sunulan saltanat, makam-köşe ve köşe dönmelerle “ancak maaşı kadar konuşabilenler” le, geçim derdine düşürülmüş ve faiz belâsından başını kaldıramayan garip köylü ve çiftçi de yeterince ve kaliteli üretim yapamamaktadır!

OECD ÜLKELERİNDE EN ÇOK VE 

DÜNYADA DA İKİNCİ İLÂÇ TÜKETEN 

ÜLKE HÂLE GETİRİLDİK!!

Ülkemiz bir yandan İHA-SİHA, köprü, yol, petrol-gaz derken büyük büyük çalışmalarla teknolojide çağ atlamış gibi bir yolda olunsa da; zehir spreyleyen uçaklarla bütün tabiatı-habitatı yokedilen flora-fauna zenginliği bırakılmayan Anadolu toprakları, Ergene Havzası, İzmit Körfezi ve Antalya seralarında sentetik-kimyasal gübre ve ilaçlarla zehirlenen toprak ve insandan, patlayan kanser vakalarından da bahsetmemiz gerekir. 

Başta otizm gibi geri dönüşü çok zor satılık hastalıklara sebep olduğu sağır sultanın bile duyduğu çocukluktan beri yapılan sağlık taramaları ve uygulamalar sonrasında maalesef bugün gelinen noktada prematüre, şaşı, ince kemikli, 4,5 numara gözlüklü, yüzü yeşil-damarları belli olan, ufak bir rüzgârda savrulan, hastalanan, çelimsiz, geri zekâlı, aptal, düşünemeyen, mankurt neslin mesuliyetini uzun uzun düşünmemiz gerekir.

Hasbelkader evlenebilense; eşiyle ilişkisinde, ev işlerinde, sosyal hayatında annesini-babasını arayıp “Ne yapmam lazım..?” gibi sual eden mesuliyetsiz, şahsiyeti oturmamış, kızlığından ve erkekliğinden memnun olmayıp cinsiyet değiştirmeyi düşünen genç kız ve erkeklerle nereye gidiyoruz??!!

Şehit kanlarıyla bize vatan bırakılmış bereketli Anadolu toprakları; Yaratıcı’nın lânetlediği eşcinsellik-LGBT, cinsel taciz, pedofilinin tavan yaptığı, cinsiyet değiştireceklerin kuyruk oluşturduğu zelil bir ahvâlde bırakılmıştır!! Sahipsiz gibidir!!! Bu toprakların asıl ve asil insanlarına, geleceğimiz çocuklarımıza ihanete dur diyecek bir lider, siyasi parti ve titreyip özüne dönerek yeniden dirilişe geçebilecek insanların elini taşın altına koymasının vakti gelmiş ve geçmektedir!

ZAMAN, GERÇEKLERLE YÜZLEŞME ZAMANI! 

Binlerce yıllık tarihimizde olduğu gibi dünya mazlumların ve mağdurların umudu olma noktasında bütün şaibeli olaylar ve tıkanan yollar, 2023 hedeflerinde mutlaka en ufak şek-şüpheye mahal verilmeden aydınlatılmalıdır! 

“Kol kırılır; yen içinde kalır..!” değil; “Kangren olmuş bütün kol, bacak, kelleler kesilip ayıklanarak!!”, fert fert ve millet-devlet olarak sağlam fiziksel ve ruhsal arınmış liyakatli ehliyetli kadrolarla “Kızıl Elma hedefi” ne doğru yürüme zamanı geçmektedir!!!

Milletimiz, bütün siyasilerden ve Cumhur İttifakı’ndan ve bilhassa AK Parti’den, Milliyetçi Hareket Partisi’nden bu basiretli ve radikal kararları beklemektedir..? 

Şehit kanlarıyla bize vatan yapılmış Anadolu topraklarında milli yerel ve ulusal bayram festival kutlamada altında yıllardır yapılan boş malayani afaki Türk’ün ve İslâm’ın hiçbir kültür yapısıyla zerre kadar ayı olmayan çengi-dansöz oynatıp evde kendi karı-kızlarının olmayacak görüntülerini millete temaşa ettiren milletin ve devletin parası temas ettirenlerinden bu partiler kurtulmadıkça millet bu partilerden kurtulmanın yollarını arayacaktır..?

2023 seçimlerinde milletimiz hafızasını tazeleyerek, hatırladıklarıyla sandığa gidecektir!!? Vesselâm.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bekir

Bu ülkede din alanında çok ufurukcu olduğu gibi saglik alanında da çok var. Milleti kandırıp paraları cukka yapan bir Ömer hoca vardı. Yurdisinda bunlara pek pirim vermiyorlar. Burda milletin parasını alıp geri millete laf söylüyorlar. Yazik

Fatih

Evet insanlara doğal diye kurtarıcı diye hayal satan. Üç beş kuruşluk otları bitkileri reklamla yüksek fiyatlarla insanları kandıranlar var. Bu kişiler kendilerinden insanları ülkeden kovma yetkisi (haddi!) buluyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23