• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Muhammet Seyfullah Maden
Muhammet Seyfullah Maden
TÜM YAZILARI

Utanmasalar “Türkiye’yi işgal edin” diyecekler!..

25 Temmuz 2024
A


Muhammet Seyfullah Maden İletişim:

Allah’ın adıyla…

*

Başkan Erdoğan net konuştu; muhalefetin, medyanın, bir avuç elitin, “mama lobisi”nin ne söylediğini umursamadıklarını ortaya koydu, halkın yanında olacaklarını ve başıboş köpek sorununun çözüleceğini söyledi.

Tabi sosyal medya çalkalandı. “2002 ruhu dirildi” diyenlerden, “racon bitmiştir” deyip editler paylaşanlara… AK Parti lehine ne ararsanız var. Üstelik muhalif partilerin seçmenlerinin de Erdoğan’a büyük destek verdiklerini gördük.

Tüm bunlara rağmen, başıboş köpek sorununu daha da artıracak çıkışlar gelmeye de devam ediyor.

MÜDAHALE ÇAĞRISI

2023 seçimlerinden önce, bir sokak röportajında haddini bilmez bir kokona, tüm AK Partililere ağır hakaretler savurmuş, ağzını bozmuştu. Büyük tepki çeken kadına Melek Mosso isimli şarkıcı üstü kapalı destek vermişti. İşte o Melek Mosso, başıboş sokak köpekleri üzerinden adeta “Türkiye’ye müdahale edilmesi” çağrısında bulundu.

Spiker Gülbin Tosun’un, “Görülmemiş ayaklanmaya sebep olursunuz” diyerek Erdoğan’ı tehdit etme hadsizliğini göstermesi yetmedi…

Şimdi de el yükseltip dünyaya çağrı yapmaya ve “Türkiye’ye müdahale etmeye” çağırmaya başladılar. Mosso, “Yaklaşan bir Türk yasası, milyonlarca başıboş hayvanın var olma hakkını elinden alacak. Uluslararası toplumu toplu katliamlara karşı harekete geçmeye çağırıyoruz. Yasayı geri çekin!” dedi.

Üstelik bu şarkıcının “müdahale” etmesini istediği “çağdaş” ülkelerin hiçbirinde başıboş sokak köpeği yok. Hepsinde köpekler toplanmış, itlaf edilmiş, işleri görülmüş… Biz köpeklerin tamamını itlaf da etmeyeceğiz... Yani bize müdahale etmesini istediği ülkeler çok daha üzücü yollarla, on yıllar önce köpeklerden kurtulmuşlar.

Allah içimizdeki sözde münevverlere akıl fikir versin!..

İşte bunlar sokak köpeklerini insana tercih eden bir avuç sözde elit…

Kendi evlerinde, güvenlikli sitelerinde, kaz tüyünden yapılma yastıklarda uyuttukları finoların fotoğraflarını paylaşıp “sokaktaki köpeklere dokunma, canını sen mi verdin ki sen alacaksın” diyerek duygu sömürüsü yapan, halktan uzak zihniyet…

Yasayı çarpıtan, tüm köpeklerin öldürüleceğini ileri süren, alenen halkı devlete karşı kışkırtmaya çalışan “memleket muhalifleri...”

İç savaş çığırtkanlığı yapıp, yeni yasal düzenlemeyi savunanların “yargılayacaklarını” söyleyerek korkutmaya çalışan azgın azınlık…

Önce ayaklanmayla tehdit eden, şimdi de “Türkiye’ye müdahale edin” diyerek, utanmasa işgal çağrısı yapacak olan acınası muhterisler…

Halkın iradesini hiçe sayan zavallılar!.. Korkutmaya çalıştığınız bu millet, kendi çıkarları uğruna ülkesine zarar verecek sizin gibilere pabuç bırakmayacak. Çocuğu parçalanarak veya kuduzdan ölen annelerin, oğlunu zar zor köpeklerin elinden kurtaran babaların acısı maalesef her zaman taze kalacak. Ve size rağmen yeni acıların yaşanması önlenecek.

“UYGULAMAYACAĞIZ” SÖYLEMLERİ

CHP’li belediyelerin bu yasaya uymayacakları açıklandı. YRP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar da kesinlikle yasaya uymayacağını, kararı belediyesinde uygulatmayacağını söyledi ve, Hayatımda ilk defa bir kanunu çiğnemekle karşı karşıya kalabilirim” dedi.

Bir siyasi parti, Meclis’ten geçen kanuna uymayacağını açıklıyor. Bir belediye başkanı da alenen kanunu çiğneyeceğini ilan ediyor.

Bunlarla ilgili güzel bir espri okudum; “Kayyım loading.

İBTİDAİ MESELELER

Bir önceki yazımda söylediğim gibi, çok ibtidai, ilkel sorunlarımız, meselelerimiz var. Onların başında gelen konu ise başıboş sokak köpekleri meselesi.

Ben Müslüman'ım. Ana meselem Gazze. Ayrıca Türkiye’de cihadı yani mücadeleyi unutmuş Müslümanlara bunu hatırlatmak. Ancak bu ilkel problemlerle ilgilenmekten ana konumuza değinmeye fırsat bulamıyoruz.

Duamız odur ki, bu saçmalıklardan kısa sürede kurtulur ve sırtımızdaki yükü atar, hafifleriz. Ardından ana sorunlarımızı konuşur ve Müslümanların meselelerine değinir, çözüm ararız.

Allah hepimize samimi cihad şuuru nasip etsin.

Ve minallâhi-t Tevfîk.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari

ŞİZOFRENİK HASTA YARATIKLAR .SOKAK HAYVANLARINI SEVDİKLERİ ONEMSEDİKLERİNDEN DEĞİL ..HALKI KİSKİRTMAK. SOKAĞA DÖKMEK .BAŞKA ANARŞİST .TERÖRİST .AMAÇLARI .İÇİN. .HALKI KİSKİRTACAKLAR .ORTALIĞI .YAKMAK .YIKMAK .AMACİNDADİRLAR . ASLA HAYVANLARI DUSUNMEZLER YALACİDİRLAR SAHTEKARDİRLAR .KEDİ BAHANE .ANARŞİ .KAOS .ŞAHANE .AMAÇLARI DİR ...

Köylü.

Mücahit olmadan nasıl cihad olacak.Bir bakın;Reisin yanın da eski Arkadaşların'dan kimse var mı?Milli görüşün kaymaĝını yiyen hangi Milli Görüşcünün çocuĝu İmam Hatip Lisesine gidiyor ???Şöhretli hangi İslamcı sabah Namazını Camide kılıyor???Televizyonlara çıkmayı ve Partiyi savunmayı dine hizmet sayıyorlar..İş yok,laf çok..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23