• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Muhammet Seyfullah Maden
Muhammet Seyfullah Maden
TÜM YAZILARI

Narin ve İslam düşmanları

10 Eylül 2024
A


Muhammet Seyfullah Maden İletişim:

Allah’ın adıyla...

*

Narin Güran’ın cansız bedeni feci halde bulundu. İtirafçının söyledikleri ise tüm Türkiye’nin kanını dondurdu. Pusuda bekleyen İslam düşmanları da Narin üzerinden inanılmaz bir provokasyona girişti.

Tüm Türkiye Narin vakası için sinirli, gergin, üzgün iken...

Kafalarına pisleyen kuşu bile İslam’a bağlayan bağnazlar insanların sinir uçlarına dokunup iyice kargaşa çıkarma peşindeler.

Kemalistlerin, “Duayen gazeteci” diye lanse ettiği bir tip... Adı lazım değil. Narin’in Kur’an kursuna giderken kaybolmasını bahane ederek, “Bu durum gösterdi ki Kur’an kursları ve imam hatip liseleri kapatılmalı” dedi.

28 Şubat’ı neden sürekli gündemde tuttuğumuzu anlıyorsunuz değil mi? Çünkü 28 Şubat zihniyeti ölmedi. Bu kafa halen diri. Bıçaklarını bilemiş, bekliyorlar. Tökezlediğimiz an, ellerine fırsat geçtiği an yapacakları zulüm aynı. Utanmadan bunu itiraf bile edebiliyorlar!..

Bir diğeri de çıkmış ortaya, yine kemalistlerin çok sevdiği bir kadın. Onun da ismi lazım değil. “Yeryüzünde tek bir çocuk dahi acı çekiyorsa tanrı yoktur” diyerek Türk – İslam düşmanı Dostoyevski’den alıntı yapmış kendince. Narin’in cesedinin bulunmasını bekledi bunu yazmak için tabii ki. Çünkü kafasına afedersiniz kuş s.çsa onu da İslam’dan bilecekler! Her şeyi bölücülüğe, İslam’a saldırmaya, Türk halkının manevi değerlerine çamur atmaya bir bahane olarak kullanmak peşindeler!..

Bunlar gibi ahlaksızları fazla çeşitlendirmeye gerek yok. Çok örneği var buna benzer terbiyesizliklerin. Ama hepsini dillendirip bu yazıyı çekilmez hale getirmeye lüzum yok.

Lüzumlu olan tek şey şu ki; armudun sapını, üzümün çöpünü bahane edip bölünmememiz lazım. Müslümanların tek yumruk olması, bu hain tiplerin önüne dikilmesi lazım.

Hele Saadet Partisi gibi 28 Şubatçılara ödül verip kemalistlerin suyuna gitmemek lazım! Alacağınız yüzde sıfır virgül bilmem kaç oyun, sizi 28 Şubatçıların önünde el pençe divan durmaya sevk etmemesi lazım!..

Sizden özel talebim ise sosyal medyada, özellikle X’te (Eski adıyla Twitter) daha güçlü, daha cesur, daha aktif olmamız lazım. (şahsi hesabım: @muhammetseyf)

İslam düşmanları nereyi aktif kullanıyorsa orada var olmamız, dinimizi savunmamız, diğer Müslümanlara da arka çıkmamız lazım.

Daha önceki yazılarımızda vurguladığımız gibi, en az bir İslami ilim dalında ustalaşmamız lazım.

Ve her şeyi Allah’ın rızasını kazanmak için yapmak, her adımımızı O’nun (celle ve ala) hoşnut olması için atmamız lazım.

Unutkan olmamamız, yaşadığımız zulümleri gündemde tutmamız lazım.

Her zaman Allah’a (celle ve âlâ) güvenmemiz ve O’na (celle ve âlâ) dayanmamız lazım.

Ve minallâhi-t Tevfîk!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eksik

yazmışsın bi de amcası var vakit atlamıyor. Öldürüyor eve gidip yemek yiyen 

Reception

Ben açık ve net söylüyorum. Benim dinime saldıran bana saldırmış demektir. Bu oçlarını çok fazla şımarttık! Zannediyorlar ki Müslümanların ensesine vur ağzından lokmayı al. Yok öyle dünya… en azından şahsi olarak yazıyorum. Makattan kan alırım. Ben bir Müslüman olarak kimsenin inancına saldırmıyorsam hiçbir o çocuğu çıkıp benim inancıma salya akıtamaz!!! Narin kızımıza gelince idam getirilmeli artık!! İdam şart!! İdam yoksa adalet bakanlığına da gerek yok hakimlere de savcılara da!! Boşa koltukları zapdedip para almasınlar!! Masum bir çocuk ölüyorsa bir ülkede orada adalet sistemi olmaz olsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23