• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Muhammet Seyfullah Maden
Muhammet Seyfullah Maden
TÜM YAZILARI

Küreselcilerin ve yahudilerin oyuncağı olduk!

29 Temmuz 2024
A


Muhammet Seyfullah Maden İletişim:

Allah’ın adıyla…

*

Batı ile doğu arasında can çekişen, kimliğini kaybetmiş bir ülkenin kültür yozlaşmışlığı… Türkiye’nin kültür meselesinin özeti bu.

Siyasetten sanata, akademyadan medyaya, “eğlence sektörü”nden spora dek, her alanda bu yozluğu görmek mümkün…

Kronikleşmiş kültür noksanlığımız, son olarak olimpiyat oyunları açılışında karşımıza çıktı … Ve nutkumuz tutuldu!..

Nutkumuz tutuldu çünkü “bizim sporculara” giydirilen kıyafetle adeta Türkiye’ye ders verdiler!..

Elimizdesiniz, avucumuzun içindesiniz, ayakta uyuyorsunuz,” dediler…

Biz “boykot” diye bağırıp çağırırken Türk sporcuların kıyafetlerinin yahudi Vakko’ya hazırlatılmasını eleştiriyorduk. Haklıyız da. Ama mesele zannettiğimizden daha büyük çıktı!.. Olay sadece tasarımcıda değil. Esas olay, içine çekildiğimiz sazan sarmalında…

BU ELEŞTİRİLERİ UNUTUN

Vakko’nun hazırladığı kıyafet her kesimin tepkisini çekti. Kimse desteklemedi. Ancak eleştiriler, “Pijamaya benzemiş, mankenlerdeki gibi durmamış, böyle zevksizlik mi olur” kabilindendi… Bu eleştirilerin hepsini unutun… Bunların hiçbir önemi yok.

X’te de beni takip eden herkes neyi kast ettiğimi çoktan anladı…

CİNSİYETSİZLİK VURGUSU

Olimpiyat oyunlarının açılış gösterisinde, LGBT, satanizm, pedofili vurgusu vardı! Ayrıca Sâmirî’nin altın buzağısına yer verilen gösterilerde alenen İsrailoğullarının izinde oldukları dünyanın gözüne sokuldu. Yetmedi, “drag queen”ler sahneye çıktı, “sakallı kadınlar” ve efemine erkekler mide bulandırıcı hareketlerle alenen transgender ve cinsiyetsizlik propagandası yaptı.

Gösterinin sonunda “Son Akşam Yemeği” göndermesi yapıldı. Masanın ortasında duran kadın, “Hz. İsa tasvirinin modern ayağı”nı temsil ediyordu. Geçmişini araştırdım. Bir röportajda, anne ve babasının yahudi olduğunu söylemiş. Kendisini de “cinsiyetsiz lezbiyen” olarak tanımlamış!..

Yani açılış gösterisinde alenen cinsiyetsiz toplum vurgusu yapıldı. Ahlakı ayaklar altına alan Avrupalıların nihai hedefi dünyaya gösterildi.

“TRANS ONUR BAYRAĞI” RENKLERİ

Sadede gelelim... Ama yazının devamını okumadan önce, ekranı yukarı kaydırın. Türklere giydirdikleri kıyafet ve sünnet kuşağına benzeyen aksesuara bakın. Renklerini aklınızda tutun.

Yaptınız mı?

Şimdi aşağıdaki “transgender onur bayrağı” safsatasına bakın.

Tekrar yukarı çıkıp kontrol etmek istemiş olabilirsiniz. Normaldir. İnanamıyorsunuz değil mi?

İnanın!.. Çünkü Vakko’nun tasarladığı Türk sporcuların kıyafetinin renkleri alenen “Transgender Onur Bayrağı” ile aynı. Birebir aynı!..

Kuşak elbiseden değil ki” diyeceklere cevap verelim; söz konusu kıyafet, olimpiyat yetkilileriyle ve Fransız makamlarla görüşülerek, kasıtlı olarak bu renklerde tasarlanmış olsa, şaşırır mısınız? Buram buram LGBT propagandası yapılan bir gösteride böyle planlı bir çalışma çok şaşırtıcı olmasa gerek!..

AYAKTA UYUDUK

HaberTürk’teki haberden olduğu gibi aktarıyorum; “(…) Vakko tarafından tasarlanan Team Türkiye kıyafetleriyle ülkemizi temsil edecek. Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile hayata geçen bu özel projeyle (…)

Spor Bakanlığı iş birliği… “Olimpiyat Komitesi özerk bir kuruluş, o yüzden bakanlığın bu işte bir dahli yok” diyecekken…

Görüyoruz ki olayın arkasında alenen bakanlık var!..

Bakanlığın “iş birliği yaptığı” Vakko, yahudi bir ailenin markası. 7 Ekim’den beri İsrail tarafından Filistin’de soykırım yapıldığı için, İsrail ile ilişkili sermayeyi boykot etmeye çalıştığımızı da aklınızda tutun… Ayrıca Türk vatandaşı musevilerin çocuklarını İsrail’e askerliğe götürdüklerini de unutmayın.

Bakanlık boykotu falan umursamıyor, anladık… Ancak, Müslümanların desteklediği AK Parti’nin bakanlığı olduğunu unutmasın.

Kıyafet tasarımlarına yapılan eleştirilerden bir diğeri, giysinin toplama kamplarındaki yahudi mahkumlara giydirilen giysilerle aynı olmasıydı.

Yahudi bir markanın toplama kampı hatırlatması yapmasını yadırgamam. İşleri bu. Adamlar yahudi. Tabii ki yapacaklar. Onların tıyneti bu. Mesele bizim Spor Bakanlığı’nın tıyneti!.. Ne diye gider Müslüman Türklerin kıyafetini bunlara teslim edersin? Müslüman tasarımcı mı yok!.. Hadi sözleşme yaptınız… Neden yaptıkları işi kontrol etmiyorsunuz?

Başkan Erdoğan sürekli yerlilik ve millilik vurgusu yaparken, Netanyahu’ya “çağın Hitler’i” derken, bu hatalar nasıl yapılabildi? Akla gizli bir inatlaşma geliyor.

NEREYE KADAR SÜRECEK?

Transların ve cinsiyetsizlerin propagandası ile başlayan olimpiyatlara transların bayrak rengini taşıyan kıyafetlerle katıldık.

Kültür farkındalığı olan tüm Müslüman Türklerin kanına dokunması gereken iğrenç bir şey bu.

Bunu kabul etmek mümkün değil.

Küreselcilerin ve yahudinin oyuncağı olduk.

Buna sebebiyet veren bakanlıktaki yetkili her kim(ler)se derhal istifa etmelidir. Etmezse görevden alınmalıdır. Hatta yargılanmalıdır. Kime hizmet ettiği soruşturulmalıdır.

Ülkenin yönetici kadrosu da kültür meselesine artık eğilmek zorundadır. Bu kültürel çözülmeye karşı harekete geçmek için yeterince beklenmiştir.

Lozan’a Türk kalpağıyla gidip Fransız fötrü ile döndüğümüz gün bu savaşı kaybetmiştik.

Müslüman Türkler artık kendi göbeğini kendi kesmeli, özüne dönmelidir.

Artık karşı atak vakti; kimliğimizi geri kazanma, gerekirse yeniden inşa etme vaktidir.

Geç kaldık diye vazgeçecek değiliz.

Ve minallâhi-t Tevfîk.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yazar a

Küreselcilerin ve yahudilerin oyuncağı olduğumuzu yeni anlamanız ilginç bir durum. Yıllarca özgürlük adı altında her türlü rezilliğin önü açıldı. Aile kavramı yok edildi. İnsanlar fakirleştirildi. Misyonerlik faaliyetlerinin önü açıldı. Geçen sene yapılan sözde islam olimpiyatlarındaki rezillikleri de unutmamak lazım...

Sedat

Kuraselcilerin Yahudilerin oyuncağı olduk!zaten öyle idi öylede günaydın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23