• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Muhammet Seyfullah Maden
Muhammet Seyfullah Maden
TÜM YAZILARI

Edanur niye öldü İmamoğlu!

14 Eylül 2024
A


Muhammet Seyfullah Maden İletişim:

Allah’ın adıyla…

*

Türkiye adeta bir tımarhane. Türkiye, yalancıların yüzlerinin kızartılamadığı bir ülke. Türkiye, utanmazların istedikleri herzeyi savurduğu halde yüzlerine tükürülmediği bir ülke. Türkiye, utancından evinin camına bile çıkamaması gereken insanların, siyasete atılınca el üstünde tutulduğu bir ülke. Türkiye, masum insanların ölümüne neden olanların, başka insanlara hesap sormaya kalktığı bir ülke.

Arada kalmışlığın, kimlik buhranının, istikamet eksikliğinin ve daha birçok kronik sorunun örümcek ağı gibi etrafını sardığı bu ülkede, suçlarından yargılanması gereken insanların siyasette nüfuz edinip halk ve kanun nezdinde dokunulmazlık kazanması midemi bulandırıyor. Buna bazı milletvekilleri de, bazı belediye başkanlar da dahil…

CHP’li İBB Başkanı da bu bozuk düzenden cesaret alıyor anlaşılan.

8 yaşındaki Narin’in vahşice katledilmesi herkesi yasa boğdu. Bu cinayet hakkında uzun uzun konuşulabilir, birçok çıkarım yapılabilir, söz söylenebilir, soru sorulabilir…

Ancak, “Narin niye öldü?” gibi mühim bir soruyu, bu ülkenin insanlarını, çocuklarını gerçekten umursayanlar sorabilir.

Ekrem İmamoğlu değil!..

Narin niye öldü?” diye soran İmamoğlu, hangi akla hizmet hesap sormaya kalktı, anlamak mümkün değil.

İmamoğlu’na hatırlatılması gerekenleri biz hatırlatalım…

Narin niye öldü?” diye sorarken, senin neyi kast etiğini biliyoruz ey İmamoğlu!..

Sen bu soruyu sorabilecek bir adam değilsin!

Narin öldüğü zaman, senin suçlamaya kalktığın Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Suçluların peşinden gideceğiz,” dedi, cenazesine Diyarbakır Valisi’nden AK Partili milletvekiline, jandarma komutanından, emniyet müdürüne kadar devlet temsilcileri de katıldı.

Sen İmamoğlu, senin adamlarının Küçükçekmece’deki sahil parkında açık bıraktığı çukura düşerek boğulan Edanur’un ailesine başsağlığı diledin mi? “Suçluları cezasını çekecek” dedin mi? Edanur’un ölümüne sessiz kalıp, Narin’in hesabını sormaya mı kalkıyorsun?

İSKİ’nin göletinde, yine belediyenin sorumsuzluğu yüzünden ölen Mısırlı çocuklar, Basel ve Fares’in cenazesine katıldın mı? Veya İBB’den kim katıldı? İSKİ’nin başına atadığın yandaşlarını görevden aldın mı? Cezalarını çektiler mi? Aileye herhangi bir destek verdin mi? Özür diledin mi? Ülkesinde zulüm görüp Türkiye’ye yerleşmiş insanlara evlat acısı yaşatmanın utancını bir gün, yalnızca bir günlüğüne yaşadın mı?

İBB’nin havuzunda boğulan Emirhan’ın ailesini aradın mı İmamoğlu? Havuzda görevli eğitmenlere ne ceza verdin?..

Daha kısa süre önce metrobüs hattında yaşanan feci kaza… 22 yaşındaki gencecik Ferhat Uçar öldü senin iş bilmez adamların yüzünden. Her gün yaşanan metrobüs arızalarının, kazalarının üstüne tüy diktiniz belediyece. Ne yaptın? Metrobüs şoförünü suçlamanın dışında ne yaptın İmamoğlu?

Verdiğin sözleri tutmadın, vaatlerin sorulunca, “Hatırlamıyorum” dedin, ucuza yemek veriyor gibi yapıp indirim sözü verdiğin her şeye zam yaptın, yemeğin parasını İstanbulludan katbekat çıkardın. Su faturalarına girmiyorum bile!..

Edanur niye öldü İmamoğlu? Basel ve kardeşi niye öldü? Ey Narin’i soran Ekrem bey, Emirhan niye öldü? Ferhat neden öldü?

Bunlar daha 2024’teki olaylar… 2019’dan başlasak, işin ucu nerelere varacak… Göreve gelir gelmez çıktığın tatilde keyif çatarken, Unkapanı’nda sel suları yüzünden hayatını kaybeden Sezai Güdek’i de unutmadık.

Ama sen de haklısın Ekrem bey…

Çünkü bunların hesabı senden sorulmadı.

Yalnız…

Bir gün seni sigaya çekecek bir Molla Kasım elbet çıkar!..

Ve minallâhi-t Tevfîk!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Pilot

Ekrem'cik istanbulun başına bela olmuş bir terörist,Ekrem'cik istanbul seçmeninin aptallığı sayesinde seçimleri kazandı!Ölen çocuklar hiç ama hiç umurunda olmaz,onu ekranda gördüğümde bir de sahte gülücükler ve masummuş gibi pozlar vermesi yok mu,iyice deliriyorum!Kendisi yunan dölüdür,memleketi yunanistana gittiğinde yunanistanda 'atasının memleketine geldi' coşkusuyla karşılandı!Beylikdüzüne atası türk düşmanı venezilosun heykelini dikerek de,atalarına sadık olduğunu ispatlamış oldu!Böyle bir yunan veledinden istanbula hizmet beklemek aptallık olur,ama bu aptal millete anlatamıyorsun!Diyorlar ki Ekrem'cik şimdi de cumhurbaşkanlığına oynayacakmış,oynasın benim için sorun değil!Sorun olan aziz nesinin dediği gibi halkının %60'ı aptal olan bir ülkede Ekrem'cik cumhurbaşkanı da olur!...

okur

hesabi ancak muhalefet versin iktidar sadece hesap sorsun ama hesap vermesin indirim yapmiyor zam yapiyormus sanki koca ulkede fiyati artmayan bir sey varmis gibi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23