• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Muhammet Seyfullah Maden
Muhammet Seyfullah Maden
TÜM YAZILARI

Bizimkilerin yaptığı pisliği haçlılar yapmadı!

01 Temmuz 2024
A


Muhammet Seyfullah Maden İletişim:

Allah’ın adıyla... 

Milli futbol takımı tarihimizin en parlak jenerasyonu bir arada. Çoğu Avrupa’nın köklü kulüplerinde oynuyor. Bir tanesi, Arda, dünyanın en büyük futbol kulübünde el üstünde tutuluyor. Üstelik potansiyelinin belki yarısında. Daha 19 yaşında.

O yüzden milli topçuları gündelik tartışmalardan uzak tutmamız lazım. Yıpratmamamız lazım. Siyasete malzeme yapmamamız lazım. Ayrıca şımartmadan, gerektiğinde eleştirerek, değerlerini bilmemiz ve takdir etmekten geri durmamamız lazım. 

Gelin görün ki seküler çevrelerde kıyameti koparan, çocukları saçma tartışmaların içine sürükleyen bazı kendini bilmezler peyda oldu. 

Peki neden?.. Çocukların “günahı” ne?

Neymiş biliyor musunuz?..

Arda’nın, Kerem’in, Orkun’un, İsmail’in maçtan önce dua etmesi... 

Gollerden sonra İsmail ile Kerem’in secdeye gitmesi... 

Juventus’un parlak çocuğu, milli takımın büyük umudu Kenan’ın Instagram’dan, “Elhamdulillah” diye paylaşım yapması...

Turnuvadan önce Ferdi’nin bir grup taraftarla birlikte sabah namazına gitmesi… 

Ve tabii ki Arda’nın, “tevekkül” vurgulu gol sevinci... 

Sodayı kandan enjekte etseniz bile hazımsızlıkları dinmeyecek olan bazı odaklar, çocukları bu yüzden hedefe koydu. 

Mağlup olunan maçtan sonra, Kerem’in dua fotoğrafını paylaşıp, “Dua ile olmuyormuş!” yazanı mı ararsınız... 

Arda’nın 13 yaşındaki fotoğrafını bahane edip, “Milli takım gerici bir yapılanmanın içinde” diyen, hem milli futbolcuyu hem AGD’yi hedef gösteren sözde gazetecileri mi ararsınız... 

Çocukları savunan gazetemiz yazarı Ahmet Gülümseyen ağabeye saldırıp, “Gericiler kendilerine pay çıkarıyor” diyen lüzumsuz muhterisleri mi ararsınız... 

Bizim Çocuklar” başarılı olunca, bu “hazımsızları” sağda solda göremezsiniz. Heh belki bir iki tanesi çıkar, “Aferim Atatürk’ün çocukları” der. Yüzünüzde anlamsız bir tebessümle bakakalırsınız. 

İşin aslı şu ki, ağzı dualı insanlardan rahatsızlar. Hakikaten deliriyorlar. Müslümanların başarılı olmasını, yıllarca ezdikleri, aşağıladıkları, küçük gördükleri, “Bunlar böcek” diyerek hakaret ettikleri mütedeyyin insanların ön planda olmasını kaldıramıyorlar. 

Bir de utanmadan batıcılık taslamazlar mı… Dünya Mersin’e, bunlar tersine gider!.. Bütün dünyada benzer müsabakalarda dindar insanlar ön planda olur. Avrupa’da Hristiyan futbolcular istavroz çıkararak sahaya girer. Soyunma odasına din adamı bile çağırırlar. Gürcistan, Portekiz’i yendiği maçın ardından soyunma odasında galibiyeti papazla birlikte kutladı. Hangi Gürcü bunlar gibi pislik yaptı peki? Gördünüz, duydunuz mu? Bizdeki din karşıtlarının dünyada emsali yoktur. Çünkü bizdeki gâvurcukların derdi dinle değil, İslam’la!.. Bizim topçular da soyunma odasına papaz çağırsa, ona gıkları çıkmazdı!..

Öğreneceksiniz... Öğreteceğiz... Hazmedeceksiniz... Neyden anlıyorsanız öyle anlatacağız... Bir de soda ısmarlarız, rahatlarsınız... Olmadı karbonat da içersiniz... Yine olmazsa soğuk suyu şişesiyle alıp...  Kafaya dikersiniz.

*

Tekrar ediyorum, bu çocukları saçma tartışmaların içine sokmayın. Milli takımdaki gençleri yıpratmak vatana ihanetten farksızdır.

Ve minallâhi’t-tevfîk.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Filenin sultanları ne olacak

Medine

Onlar bunu yapıyorlar.zaten başka türlü beklemiyoruz.ama saadetlilerin de yok resim yok filan dernek çocuğu bizden diye çocuk o zaman 10 yaşında ..hiç lüzum yok bunlara onu nadide bir çiçek gibi korumalıyız.ondan bizden diye söz etmek en azındsn ayıptır günahtır.kendinize faydanız yok bırakın çocuğu zarar vermeyin bari
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23