• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Muhammet Seyfullah Maden
Muhammet Seyfullah Maden
TÜM YAZILARI

Allah bu milleti CHP’den korusun!

05 Ağustos 2024
A


Muhammet Seyfullah Maden İletişim:

Allah’ın adıyla…

*

2024, CHP belediyeciliği için çok “bereketli(!)” geçiyor.

Hele 31 Mart’tan sonrası, belediyelerin neden CHP’ye teslim edilmemesi gerektiğini bir kez daha kanıtladı.

Hoş, emekli maaşları ve enflasyonu bahane eden 9 milyon AK Partili seçmen sandığa gitmedi, sonuçta CHP birçok yeri ele geçirdi. Yani AK Partililer yüzünden CHP uzun yıllar sonra ilk kez birinci parti oldu.

Oldu da, olan vatandaşa oldu.

Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangını, Antalya’da 1 kişinin öldüğü, çok sayıda insanın saatlerce, metrelerce yüksekte mahsur kaldığı teleferik faciası, İzmir, Konak’ta 2 vatandaşın elektrik akımına kapılarak ölmesi…

İşte CHP belediyeciliğinin örnekleri.

İstanbul’da toplu ulaşımın adeta iflas noktasına gelmesinden, Üsküdar’daki çöp yığınlarından bahsetmiyorum bile. Tabi Üsküdar’daki hanım efendiyi kutlamak(!) lazım. Toplanmayan çöpler sosyal medyada gündem olduktan sonra harekete geçti, pislikleri temizledi. Diğer CHP’liler bunu da yapmıyor.

Ne kadar gündem de olsa harekete geçmemek, mağduriyetleri gidermemek sanki CHP belediyeciliğinin şanından!..

Mesela İzmir, Konak’taki faciayı hatırlayın, 12 Temmuz’da iki vatandaş akıma kapılmıştı.

İşte aynı İzmir’in, aynı Konak ilçesinin, aynı Alsancak mahallesinden dün gelen görüntüler, CHP zihniyetini muazzam şekilde özetledi.

Akıma kapılan vatandaşların vefat ettiği mahallede, yine elektrik hatlarının dışarıda olduğu, etrafında da hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı görüldü!..

Alsancak’ta yaşayan vatandaşlar görüntüleri çekip yeniakit.com.tr’ye ulaştırdı. Haberi görür görmez nutkum tutuldu.

Daha 1 ay olmadı o mahallede iki masum insanın elektrik akımına kapılıp ölmesi… Aynı mahallede yine elektrik kabloları dışarıda…

İşte CHP belediyeciliğinin özeti!..

İsyan eden mahalle sakinleri, yağacak ilk yağmurda yine insanların akıma kapılacağından endişe ediyor. 2024 senesinde, “ilericiliğin örneği” diye servis edilen İzmir’de, insanların yaşadığı korkuya bakın; sokakta çarpılıp ölmek!..

Allah’tan bizim Zekeriya Say durumu sosyal medyadan duyurunca, bölgedeki elektrik hatlarından sorumlu olan şirket Gediz Elektrik açıklama yapıp, çalışmalara başladıklarını söylemiş.

Neyse ki kimsenin canına zarar gelmeden harekete geçilecek. Geçilecek de, elektrik şirketinin harekete geçecek olması, belediyenin sorumsuzluğunu örtmeyecek.

Dediğimiz gibi, daha 1 ay olmadı iki vatandaşı kaybedeli. Yazıktır, günahtır. Suçtur, vebaldir. Vatandaşı umursamadığınızı biliyoruz da insanların canına zarar gelmesinden endişe etmeyeceğinizi de tahmin edemiyorduk doğrusu!..

Türkiye’yi önce yerelde sonra genelde CHP zihniyetinden uzak tutmak, sorumlu her vatandaşın birinci borcudur bu ülkeye. Daha yerelde yönetimi beceremeyenlerin, konumu yüzünden ateş çemberindeki Türkiye’yi idare ettiklerini düşünsenize!.. İktidarlarında bu millete yaşattıklarını unutmadık.

Allah bir daha bu millete CHP iktidarı göstermesin.

Ve minallâhi-t Tevfîk.

Not: Gelen tepkilerin ardından belediyenin bölgeye eleman gönderip incelemede bulunduğu öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İzmirli öğretmen

İşte süleymancılar bu CHP'ye oy veriyor. Allah bunları ıslâh etsin. Olmazsa yok etsin. Eskiden de Ecevit'e verirlerdi. Parayı da Müslümanlardan alırlar. Haram olsun

Yasemin Nur

Amin Ecmain Aminn Kardeşim, Aminn ALLAH'IM cümleten chpkk nın dempkk nın şerlerlerinden Sana sığınırız ALLAH'IM
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23