• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Latif Şimşek
Latif Şimşek
TÜM YAZILARI

Milyonlarca insanı neden öldürecekler? Kim bunlar?

02 Ağustos 2024
A


Latif Şimşek İletişim: [email protected]

 

İsmail Haniye suikastı, sadece İsrail’in değil, aynı zamanda Amerika’nın, İngiltere’nin ve Haçlı-Siyonist koalisyonunun meydan okuması hatta kışkırtmasıdır.

ABD Dışişleri Bakanı, Haniye’nin şehit edilmesinin ardından ilk tehdidini; “İsrail’e bir saldırı olursa İsrail’i koruruz” diyerek yaptı. Akdeniz’deki nükleer başlıklar taşıyan gemiler zaten bunun için beklemiyor mu aylardır?

Bir yandan tek dünya devleti peşindeler.

Bir yandan bütün dünyanın tek dine inanmasını istiyorlar.

Diğer yandan “Dünyanın nüfusunun en fazla iki milyar olması gerekir” diyorlar.

Öte yandan üçüncü dünya savaşını çıkararak bunları gerçekleştirebilme adına milyarlarca insanın ölmesini düşlüyorlar. 

Böylece dünyayı felakete sürüklerken, kendilerince dini temellere oturttukları bu sapkın düşüncelerini gerçekleştirmek arzusundalar.

HANİYE’Yİ ŞEHİT EDENLER KİM?

“Kim bunlar?”

Bunlar İsmail Haniye’yi şehit edenlerdir. Bunlar Gazze’de on binlerce çocuğu gözünü kırpmadan öldürenlerdir. Bunlar Irak’ta, Bosna’da, Arakan’da, Yemen’de, Libya’da, Somali’de, Sudan’da milyonlarca insanı katledenlerdir. 

Bunlar İkinci Dünya Savaşı’nda 85 milyon, Birinci Dünya Savaşı’nda 40 milyon insanı toprağa gömenlerdir.

Bunlar gözünü kırpmadan Hiroşima ve Nagazaki’ye atom bombası atanlardır.

Bunlar Mason localarını kapatan Mustafa Kemal Atatürk’ü öldürenler, Rusya ile yakınlaştığı için Menderes’i idam edenler, Özal’ı zehirleyenler, Erbakan’ı devirenler, Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterini düşürenler, Gezi kalkışmasını tertipleyenler, 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlardır.

Bunlar, dünyada savaş/iç savaş, ayaklanma, askeri darbe/ekonomik darbe olan her yerdeler. 

Bunlar petrol, altın, gümüş, doğalgaz ve bilumum değerli maden çıkan her coğrafyadalar.

Bunlar, ABD’nin başkanlığını yaptığı “şer ittifakı”nın bileşenleridir.

Atom bombası onlarda, en gelişmiş savaş uçakları onlarda, dünya ekonomisine yön veren ve nükleer bir silah gibi kullandıkları, “dolar” onlarda. 

ŞER İTTİFAKINI KİM DURDURABİLİR?

Siz hâlâ İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Türk dostu Dışişleri Bakanı’nın bir helikopter kazasında öldüğüne inanıyorsanız fena halde yanılıyorsunuz. 

İsmail Haniye’nin İran’da şehit edilmesi sadece bir tesadüf mü? Bir yandan İran’ı bir yandan Türkiye’yi tahrik ediyorlar. İsrail’e ilk müdahale hangisinden gelirse onun tepisine binecekler. Rusya ve Çin de eli belinde izleyecek. Sadece birer kınama mesajı yayınlayacaklar.

Evet, bu şer koalisyonuna karşı koyabilecek iki güç var. Rusya ve Çin. 

Ancak ne Rusya ne de Çin namlunun ucu kendilerine dönmedikçe direniş göstermeyecekler denkleme dahil olmayacaklardır. Bu nedenle, Müslüman dünyasının kendi işini kendinin görmesi gerekecek. Ama bu şartlarda mümkün mü? Türkiye dışında sesini yükselten bir tek Müslüman ülke var mı? İran’ın ne yaptığı, nereye savrulduğu meçhul. Belki de İran üzerinden bir hamle peşindeler. Belki de İran’a bir çılgınlık yaptırıp, savaşı bütün Ortadoğu’ya yayma arzusundalar. 

Bunların kim olduğu, neyin peşinde koştukları belli.

“Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” anlayışını sürdüren Müslüman ülkeler, yılanın kendilerine dokunmayacağını zannederek fena halde yanılıyorlar. 

Üçüncü Dünya Savaşı/Kıyamet Savaşı/Armageddon. Ne derseniz deyin, bu kirli savaşı, hem kendileri için öncelikli tehlike, hem de en zayıf halka olarak gördükleri bizim coğrafyamızdan başlatacaklar. Bahane İsrail’in güvenliği olacak.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kenan Göymen

Malesef böyle. Bagimsizlik, özgürlük, demokrasi.... bunlar kimseye hediye edilmiyor. Bu, Filistinin bağımsizlik ve özgürlük mücadelesidir.

H.Y.E

Müslüman ülkelerden bahsediyorsun, hangi İslam ülkeleri? Osmanlı Yüce Devleti yıkılınca/yıktırılinca önce Avrupa'daki devletcikleri oluşturdular.Sonra Arablari ayırdılar. Yine Arapları kendi aralarında kabilelere bölerek her birinin başına bir kabile reisini devlet başkanı ilan ettiler. Bu kabile reisliginden dönme devlet başkanlarının oğulları veya torunları yine devlet başkanıymis gibi karşımıza çıkıyor. Ne devlet başkanı yahu ? Tam birer kukla.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23