• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

İlk ders muhteşemdi

11 Eylül 2024
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

 

Nihayet yahu… Şükürler olsun. 2024-2025 Eğitim-öğretim yılı, yerli ve milli bir devlet olmanın gereklerini yerine getirerek başladı.

“Çanakkale’den Gazze’ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi” temalı derste işlenen mevzuların pek çoğunu, bu yıl öğrenciler belki de ilk defa duydu.

Evet, evet, öyle! Evlerin ve okulların öğretmenleri ne yazık ki, sosyal medya avaraları oldu. İnsanların çoğu da zahmetsiz ve sorumsuzca bu avaraların cehaletleriyle donanmaktalar.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i ve ekibini kutluyoruz. Önemli bir çalışma yapmışlar, emek harcamışlar ve Müslüman milletimizin meramına merhem olmuşlar.

Tabii bir de ilk dersten rahatsız olanlar var. Kökleri itibariyle bu topraklara ait olmayan, ideolojileri itibariyle Haçlı ruhuna sahip çıkan, yerli ve milli ruh sahiplerine şiddetli düşmanlık besleyen bazı kesimler, bağlı oldukları baronlarına karşı vazifelerini ifa etmekteler.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Milli Eğitim Bakanlığının tarihinde olmadığı kadar yerli yerince bir modeldir.

Ayak bastıkları her metrekareyi vatanları bilen, devleti bilen normal her insanımızın onurla kabul edeceği bir sistemin ta kendisidir.

Kim neresinde ve nasıl bir yanlış buluyorsa, bilinmeli ki, kendisini tarif etmekte, zihniyetini anlatmakta ve bu topraklara aidiyet hissetmekten uzak başka mecraların, başka ideolojilerin taşımacılığını yapmaktadırlar.

Maarif modelindeki şu ana hedef, milletimize-devletimize “mensubiyet” hisseden ve mensubiyetinin gereğini yerine getiren kimi rahatsız edebilir? Buyurun birkaç satırı verelim:

Modelin ana hedefinin; eylemlerden değerlere, değerlerden erdemli insana, erdemli insandan ise nihai hedef olan “huzurlu aile ve toplum” ile “yaşanabilir çevrede huzurlu insana” ulaşmak olduğu belirtilmektedir. Şimdi bu hedeften nasıl bir zihniyet ürünü rahatsız olabilir?

Yüzyıllardır bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. Haçlı Batı 1839’dan bu yana Müslüman milletimizin ensesinden inmiyor. İçerideki uşaklarını kambur olarak sırtımıza yüklemiş, sürekli bağımsızlık mücadelesi vermekteyiz.

Cennet Mekân II. Abdülhamid Han’ın hal’inden bu yana İstiklal mücadelemiz aralıksız sürmektedir.

Yıllarca bizim yaşadığımızı Gazze en ağır şekilde 76 yıldır yaşamaktadır. Son olarak da bütün dünyanın gözünde Haçlı Batının her türlü desteği ile 320 gündür vahşice bir soykırım devam etmektedir.

Birinci Dünya Savaşı’nda bizim de Gazze’den farkımız yoktu. Yenilseydik, bugün Türkiye Yüzyılı Maarif Modeline karşı çıkan güruhlar şimdi cirit atıyor olacaklardı ve Müslüman bir ülke olmaktan çoktan çıkmıştık.

Başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli olmak üzere Müslüman milletimiz yeni maarif modelinin arkasındadır.

Muhalefet ise tıynetlerinin gereği devletimize-milletimize ters ideolojik yapıları sebebiyle elbette karşısında yer almaktalar. Millet olmanın ve İstiklalimizi korumanın tek yolu, Müslüman bir toplum olarak maarifimizin arkasında durmak ve destek vermektir.

Ezcümle: Bağımsızlığımızın mayası, öncelikle ve özellikle eğitimle karılmalıdır.  

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK, SAYIN CUMHURBAŞKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE HÜKUMETINE CUMHUR ITIFAKINA TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH C.C RAZI OLSUN HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE İŞLERİNDE KOLAYLIK NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN.......VATAN SEVGİSİ MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ.......MÜSLÜMAN BUDUR İŞTE........

Okur

Bagımsızlıgı kazanan komutana lanet okuyanlar var ama
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23