• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk
TÜM YAZILARI

Dünyada İslam’ın En Sağlam Kalesi Türkiye’dir

17 Eylül 2024
A


Hüseyin Öztürk İletişim: [email protected]

 

Hemen başta söyleyiverelim.

Yazının başlığındaki hakikati bizden çok bütün Haçlı Batı bilmekte ve bu sebeple, tek hücum sahaları devletimizdir, milletimizdir.

Sadece milletimizin büyük ekseriyetinin Müslüman olması hasebiyle değil. Coğrafi ve tarihi geçmişi itibariyle de böyledir.

Haçlı Batı, Siyonizm ve içimizdeki tapıcıları malum siyasi cephenin, milletimiz ve devletimiz üzerine tezgâhladığı ekonomik, sosyal, siyasi ve kültürel ihanetlerinin nedeni, yalnızca Müslüman ülke olmamız da değildir.

Topyekûn milletimizi dininden koparsalar ve aileyi paramparça edip, her parçasını lime lime sokaklara salsalar bile bu topraklardan, mezarlıklarımıza kadar tarihi silip süpürmeden, yani yeni bir Moğol hareketi başlatmadan düşmanlıkları ilelebet sürecektir.

Dışımızdaki Moğollardan çok içerideki Moğollara karşı devletimiz, hükümetimiz ve Cumhur İttifakı, başta “aile” olmak üzere İstiklal ve istikbalimizin temini için “Milli Mücadele Yasaları” çıkarıp yürürlüğe koymalıdır.

Bu mesele sadece Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın derdi değildir. Gerçekten ahiret gününe inanan değil, tam iman eden herkesin derdi olmalıdır.

“Dünyada İslam’ın en sağlam kalesi Türkiye’dir” derken, esasında tüm insanlık âlemi ile İslam âleminin de kalesidir.

Bu cümleden yola çıkarak içimizdeki ve dışımızdaki Türkiye düşmanlarının her fırsatta ülkemize ve milletimize karşı; terör örgütlerinin, siyasetin ve ekonomik çevrelerin neden ittifak ettikleri sanırım anlaşılabilir.

Bir şuur kaybı yaşıyoruz. Şuursuzluğu şuur olarak kabul eder hale geldik. Oysa millî şuur; bir milletin, kendini duyması ve bilmesidir.

Devlet-millet bütünlüğüne karşı akıl, duygu ve düşünceye dayalı milli şuur, Müslüman bir milletin manevi kuvvetlerinden en önemlisidir. Savunma hattının son dayanağıdır.

LGBT ve benzeri hareketler, milli şuura karşı açılmış büyük savaştır. Bu sebeple medya ve dijital medya, yediden yetmişe sürekli apaçık şekilde afyon içirmektedir.

Aziz milletimizin bu topraklardan başka vatan edineceği herhangi bir kara parçası yoktur. Kâfirler bu gerçeği bildikleri için topraklarımızda bizi bitkisel hayata sürüklemek istemektedirler.

Vatanımız, Batı nezdinde Kelime-i Tevhid topraklarıdır ve Kelime-i Tevhid toplumunu zelil etmek için şeytanı bile utandıran lanetlikler sergilemektedirler.

İçteki ve dıştaki Haçlılar biliyor ki, Müslüman Türkler tarih sahnesine çıktıkları günden bugüne esaret görmediği gibi hiçbir toplumu da esir etmemişlerdir. Dünyaya insanca yaşama medeniyeti sunmuşlardır.

Yahya Kemal’in ifadesiyle millet olarak “kökü mazide olan atiyiz”. Bu dört kelimelik mısra, Milletimiz için değişmez bir düsturdur. Milli Şuurun tarifidir.

Maziyi unutsak, reddetsek bile kökümüz, aslımız, encamımız oradadır. Manevî kanımızda, yani ruhumuzda olan istidatların genleri oradan gelmektedir.

Ezcümle:

LGBT ve benzeri oluşumlarla, bu genlere karşı olağanüstü savaş verilmektedir. Bu hususta vakit kaybı ve “Hele durun bakalım” beklemesi, helake davetiyedir vesselam.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koray

 akp , istese bir gecede LBGt derneklerini kapatır.Ama yapmıyor.

Munkir nekir katipleri

Sevgili yazar yapılan bir kamuoyu araştırmasında İslami dinini tam anlamıyla yaşan ülkeler sıralamasında Kanada birinci sırada onu İsveç İrlanda takip ediyor.bu sıralamada hiç bir İslam ülkesi yoktur.ne yazık degilmmi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23