• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Halil Kışlacık
Halil Kışlacık
TÜM YAZILARI

İşte Milli Görüş’ü böyle “zail” ettiler...

18 Aralık 2022
A


Halil Kışlacık İletişim: [email protected]

Tıynetlerini şuradan anlayın; Müslümanlar, adına birileri evlilik de demiş olsa, kanunun izin vermediği her birlikteliğin yanlış olduğunu söylüyor.

Müslümanları sapkınlıkla suçlayanlar ise, çocukların cinselliğinin ve hatta eşcinselliğinin normal olduğunu savunuyor; ta ki bir birlikteliğin adına evlilik denene kadar.

Anlayacağınız, karşımızdaki insanları tanıyoruz, sabıkalarını biliyoruz. 

Kendi mecralarında her gün onlarcası yaşanan ahlaksızların, sapıklıkların bir tanesini Müslümanlar arasında gördüklerinde bunu bütün Müslümanlara teşmil etmeye çalışmaları, ahlak(sızlık)larının gereği. 

Ne yapmalarını bekliyorsunuz? 

“Bu bizim mahallede her gün yenen halt” mı diyecekler?

Onların bunu yapması, beklenen bir şey...

Peki bizim, gazetelerinin logosunun kenarına “Hak geldi, batıl zail oldu” yazan Milli Görüş’çüleri ne yapacağız?

CHP’nin otobüsünde, CHP’nin yöneticisinin, CHP’ye emanet edilmiş çocuğa ettiği tecavüzü saklayıp; ne kadar Müslüman vakıf, dernek, cemaat varsa hepsine “tecavüzcü” yaftası vurmaya kalkan -hadi küfretmeyeyim- CHP’li Yıldırım Kaya’ya gösterdiğiniz tepki, hepi topu “Konuşmasının bir kısmını üzüntüyle takip ettik” demek mi olacaktı?

“Üzüntüyle takip ettikleri” kısım ne biliyor musunuz, Saadet’in AGD’sinin de o “tecavüzcüler” arasında sayılmış olması...

O herif de çıktı, “AGD bunlar arasında yok” dedi, öpüşüp barıştılar, iyi mi?

Yani bu ülkenin bütün Müslümanlarına hakaret edilmesinde hiçbir beis yok, eğer kendileri ayrı tutuluyorsa...

Adamlar Hazreti Peygamber’e iftira etmiş ya da Kur’an’a, Allah’ın şeriatına hakaret etmiş, ne gam? Ortaklık bozulmadı ya!

“Erbakan Hoca hayatta olsa, kesinlikle CHP ile birlikte hareket ederdi” diyen Temel Karamollaoğlu, ne diyorsunuz bu işe?

Ya da şöyle sorayım; iki koltuk uğruna sattığınız şeylerden arda kalanlar arasında, bu ahlaksızlığa tek satır laf edecek kadar bile onur yok mu?

Hangi milletten, hangi inançtan olursa olsun; aklı başında bir insanın vicdanında, istisnasız bütün Müslümanların bir ağızdan tepki gösterdiği bir ahlaksızlıka, bütün Müslümanların mahkum edilmesi mümkün değil.

Hele ki karşımızdaki, yaşanan olaydan duyduğu üzüntü, Müslümanlara saldırmaya bahane bulmaktan duyduğu sevincin gölgesinde kalan bir avuç riyakar ise...

Şimdi çıksın Saadet Partililer, bir ağızdan “Biz bütün Müslümanlara edilen bu hakareti kabul etmiyoruz” desinler, belki vicdanlarda mahkum olmaktan kurtulurlar...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Tüm müslümanlara edilen bir hakaret yok ama bu sapkın ilişkileri savunmak için Müslümanlığın arkasına sığınıp hedef şaşırtan var

Kultigin

Dünyalık menfaatleri için Allah ın davasına sırt dönenleri Allah tepesinin üzerine diksin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23