• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ertuğrul Akar
Ertuğrul Akar
TÜM YAZILARI

Medeniyetler savaşında Türk'ün meydan okuması

17 Ağustos 2024
A


Ertuğrul Akar İletişim:

Terörist İsrail rejimi Başbakanı Netenyahu'nun ABD kongresinde yaptığı konuşma ,kongre üyelerinin trajikomik alkışlamaları, katil Netenyahu'nun tüm dünyayı aptal yerine koyan konuşmaları ve katliam için kendince aldığı onay...Tüm dünya bu olayı konuştu.

Dün de Filistin devlet başkanı olarak bilinen Mahmut Abbas TBMM 'de bir konuşma yapmak üzere Ankara'daydı.

Sn Cumhurbaşkanının Filistin konusundaki hamleleri üniversitelerde ders olarak okutulacak nitelikte .

BM toplantılarında yaptığı konuşmalar Dünya Beşten Büyüktür doktrini ,Hamas 'a açıktan verdiği destek ki bu Hamas'ı Türkiye de dahil dünyanın gözünde terörist olarak göstermek ve tamamen yalnız bırakmak isteyenlerin önünü kesmiş ve haklı bir direniş olarak tescillemiştir .

Hamas lideri Haniye'nin şehadetinin ardından Türkiye'de yas ilan edilmesi, oradaki katledilen çocukların ,kadınların masumların sesini duyurdu .

Uluslararası Adalet Divanına yapılan müdahillik başvurusu ABD'den çekinen ülkeler için cesaret vesilesi oldu .

Ve en son ABD kongresine karşılık TBMM dedi sayın Cumhurbaşkanı ... Bu hamle son dönemlerde Türk siyasi hayatının en önemli meydan okumalarından birisiydi.

Satılık ,riyakar zalim ABD senatörlerine karşı hak davanın yanında olan Türk meclisi.

Bir medeniyet savaşının iki tarafı ...

Katil Siyonist İsrail'e ve Destekçisi ABD'ye karşı Müslüman Türkler...

Dün tüm dünya bu medeniyet savaşının ikinci raundunu izledi...

İşte Recep Tayyip Erdoğan yine tarihi bir meydan okuma yaptı dünyaya karşı...

Mahmut Abbas hakkında çok şeyler söylenebilir, iki yüzlü olduğu ,İsrail ile iş tuttuğu ,Türkler'i günahı kadar sevmediği v.s. ancak konu bu değil . Konu Türk Devlet Reisinin siyonist dünyaya meydan okumak için böyle bir adamı kulaklarından tutup getirmesidir.

Tencere dibin kara seninki benden kara

Türkiyede yüzüne tükürsen şükür diyecek insanlar ve kurumlar var.

Bu kesimin siyasetçileri ve gazetecileri son dönemde bir birlerine girmiş durumdalar .

Sebebi çok belli ,chp'nin belediyelerin önemli bir kısmını kazanmasından sonra milletin parasını ganimet olarak görenlerin mal kavgası...

Eski chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sözde gazeteci siyonist sermayenin Türkiye ayağı ,paranın uşağı Fatih Altaylı ile ilgili zehir zemberek ifadelerini okuduk . Çok ağır ifadeler gibi görünse de tamamı Altaylı'ya cuk diye oturan ifadelerdi. En dikkat çekeni ise "Satılık Merkep" ifadesi bana göre.

Ancak bu sözleri söyleyen Kılıçdaroğlu 'nun da Altaylı'dan farkı yok dersek yeridir .

Feto ile kurduğu kaset kumpası

Partisini neredeyse pkk ile ortak hale getirmesi

Dersimi Kemal olarak Atatürk'e meydan okuması

Teröristler için yollara düşmesi

Milli mesele olan tezkereleri pkk ile ortak reddetmesi

Gibi bir çok konudaki kabarık sicili suçladığı Altaylı'dan bir farkı olmadığını ortaya koyuyor zaten.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dertli

Sayın yazar, Filistin konusundaki durumumuzun universitelerde ders olarak okutulması gerek diyorsunuz...Hiç size katılmıyorum... Türkiye, 7 ay boyunca ihracat tam gaz devam etti, hala da Yunan limanları üzerinden özel sektör devam ettiriyor...10 ay sonra hristiyanlarin açtığı davaya müdahillik başvurusu yaptık....Sayın yazar BUTUN MÜSLÜMAN ÜLKELER VE LİDERLERİ İSRAİLDEN KORKUYOR ÇÜNKÜ O LİDERLER KOLTUKLARINI VE SALTANATLARİNİ KORUMA derdinde...Kısaca biz konuştuk, atıp tutmaktan başka bir şey yapmadık...Zaten diplomatik ilişkileri bile kesmedik...Çok taraflı bir yazı Sayın yazar ,yazdıklarımın hangisi yanlış....

Vay vay

İsraile karşı tarihi bir meydan okuma yapmışız Abbasi mecliste konuşturacak...Sayın yazar bu gorusunuze katılmıyorum....Türkiye Filistin konusunda sadece konuşuyor, atıp tutuyor, başka bir şey yok ortada...Diplomatik iliski kesilmemis, ihracat özel sektör tarafından devam ediyor.... Israilin sadece güçten anladığını 76 yıldır biliyoruz... Türkiye bu zulmü durdurmak istiyorsa askeri seçenekten başka yol yok...Israille savaşacak askeri gucumuz var mi sizce Sayın yazar......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23