• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ertuğrul Akar
Ertuğrul Akar
TÜM YAZILARI

Joker tilki

04 Mayıs 2024
A


Ertuğrul Akar İletişim:

Başlığa konu fıkrayı duyanlarınız vardır ama, ben yine de anlatayım;

Bir gün kümesin birisine, bir müdür arıyorlarmış. Tilkinin birisi gelmiş ben müdür olurum demiş.

Tilkiye ne kadar maaş istediğini sorduklarında tilki, “Para istemez, ben dava adamıyım’’ demiş…

Buradaki soru; Tilki neden para istemez ?

Şimdi gelelim konumuz ile ilgisine…

Takip edenlerimiz bilirler.. CHP Genel Başkanı ile Sayın Cumhurbaşkanı görüşecek mi, ne zaman görüşecek, ne konuşulacak vs. bir çok sorunun ortalıkta dolaştığı bir süreç yaşadık.

Toplantı yapılana kadar köprünün altından çok sular aktı…

Şimdi gelelim yukarıdaki sorumuza; Tilki neden para istemez…

Aslında bu  görüşme süreci, haftalar öncesinde konuşulacak konular başta olmak üzere, bir çok yönden dizayn edilmeye başlanmıştı.

Abdulkadir SELVİ haftalardır bu toplantının konusunu belirleme çabası içindeydi. Yazdığı yazılar bir gazetecinin yorumunun çok ötesinde, bilinçli bir operasyon havası veriyordu.

Zira değindiği konular haddini aşan tehlikeli konulardı;

•Sorosçu tutuklu Osman KAVALA’nın  serbest kalması konusunun konuşulmasını istiyordu Selvi ve arkadaşları!

•Terörist Selahattin Demirtaş’ın serbest kalmasını isteyecekler ama, isteyemiyor ima ediyor Selvi ve arkadaşları!

•“Yeniden yargılama olursa, bu mümkün olurmuş” diyordu Selvi ve arkadaşları!

•Yeni bir delil bulunursa yeniden yargılama olurmuş ve Soros’un uşağı Kavala serbest kalabilirmiş diye devlete yön gösteriyordu Selvi ve arkadaşları!!!

•Avrupa ile ilişkilerin ve  buna bağlı ekonominin düzelmesi için Kavala’nın ve gezi tutuklularının serbest kalması gerektiğini  öğütlüyordu Selvi ve arkadaşları!!

Bitmedi tabi ki, operasyon devam ediyordu …

Toplantıdan bir gün önce, yani 1 Mayıs İşçi Bayramı olduğu gün CHP Genel Başkanı meydanlarda göründü ve hiç çekinmeden devletin polisine hiçbir sebep yokken saldıran Soros’un çocuklarının yanında yer alarak Devlet’i hedef gösterdi.

Yetmedi; Türk askerine iftira atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile fotoğraf çektirip servis ettiler.

Tabi toplantıdan birkaç gün önce, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ABD televizyonuna “Hamas terör örgütüdür” dedirtildi. Bunu da unutmamak lazım. 

Zira 15 Temmuz darbe girişimine “tiyatro değil bal gibi kanlı bir darbedir” diyen  (YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME) Sayın Özel; olur da  toplantıdan sonra Hamas ile ilgili görüşlerini aman değiştiremesin diye…

Ve toplantı günü geldi çattı…

CHP Genel Başkanı Sayın Özel, toplantıda hata yapmasın, günler öncesinde Abdulkadir Selvi’nin kripto mesajlarına rağmen olur da Sayın Cumhurbaşkanı ile milli meselelerde mutabık kalmasın diye, başına bekçi olarak eski İsrail ve ABD Büyükelçisi Namık TAN’ı koyarak toplantıya gönderdiler…

Tüm bu süreç açıkça şunu gösteriyor ki; “Darbeler, post modern darbeler, muhalefetin dizayn edilerek hükümet devşirme çabaları” ve geldik sonunda “Neo post modern sevgi ve aşk dolu GÜLER YÜZ  darbe sistemi”ne.. Yani benim tabirimle “JOKER DARBE’’ dönemine…

(NOT:BURADAKİ DARBEDEN KASIT ABD VE NATO GÜDÜMLÜ DEVŞİRME HÜKÜMETLERDİR… DARBE YALNIZCA VEYA EN AZINDAN ARTIK SİLAHLA YAPILMIYOR…)

Bana abartıyorsun diyenler olacaktır, ancak CHP ve Genel Başkanı’nın  PKK/DEM ile yakın ilişkisi devam ederken, Hamas ve Filistin konusundaki olumsuz görüşü aynıyken, hala “Suriye’de, Libya’da ve Akdeniz’de  ne işiniz var?” gafletindeyken, “NATO’nun emrinde savaş sevdası” devam ediyorken, Özgür Özel’in GÜLER YÜZÜYLE ön plana çıkarılarak toplantıya iteklenmesi, hiç te iyi niyetli gelmiyor bana …

VESSELAM  Tilki’nin kümeste başka hesapları olmasa, beleşe müdür olmaya talip olmaz…

YAŞAYIP GÖRECEĞİZ….

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ayla akan

Selviyi sevmiyordum çok şükür yanılmamışım yazılarını okumuyorum

bayram

olur da derken -da ayrı yazılır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23