• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ertuğrul Akar
Ertuğrul Akar
TÜM YAZILARI

Hesap zehirlenene değil zehirleyene ve buna göz yumana sorulur

07 Eylül 2024
A


Ertuğrul Akar İletişim:

Ol deyince olduran…

Gönülleri iman nuruyla dolduran…

Allah’a Kuran’a peygamberlere bayrağa ve silaha yemin olsun…

Şehitlerim rahat uyusun gazilerim emin olsun… İntikam daim olsun…

Unutursak kanımız kurusun… Allah Türk’ü korusun … AMİN…

Gaziler şahı ,  Anadolu’yu bizlere yurt yapan ordunun askeri Sultan Muhammet ALPARSLAN Hazretleri Malazgirt’te askerlerine şöyle seslendi;

Ya muzaffer olur gayeme ulaşırım ya da şehit olarak Cennet'e giderim. Burada emreden sultan ve emredilen asker yoktur. Zira bugün ben de ancak sizlerden biriyim, sizlerle birlikte savaşan bir gaziyim. Ölürsem kefenim, üzerimdeki elbisemdir.

Ey Askerler! … Eğer şehit olursam bu beyaz elbise kefenim olsun. Ben nefsimi Allah'a adadım. Benim için şehadet de, muzaffer olmak da bir saadettir. Zaferi kazanırsak istikbal bizimdir.

Allah’ım! İslam’ın sancaklarını yükselt ve hayatlarını sana kulluk için esirgemeyen mücahitlerini yalnız bırakma! Ya Rabbi! Alp Arslan'ı, düşmanlarına karşı muzaffer kıl ve onun askerlerini meleklerin ile kuvvetlendir! Zira O, Senin rızanı kazanmak için varlığını, canını ve her şeyini fedadan sakınmıyor. O senin yolunda ve dininin üstünlüğü için nasıl cihat yapıyorsa Sen de onu öylece koru ve düşmanlarını kahret!

Fatihlerin şahı, tarihin muktediri Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri İstanbul’u kuşattığında ve umutsuzluğa duçar olduğunda ulu şeyhi Akşemseddin’in ona tavsiyesi şöyleydi;

Fatih Sultan Mehmed Han, İstanbul kuşatması 50. gününe ulaştığında sabırsızlanır, canı sıkılır, haber gönderip Akşemseddin Hazretleri’ne bu durumun sebebini sorar. Cevap şöyle gelir: ‘Zafer için üç şartı esasi mevcuttur Padişahım. Hulusi niyet, fena hareketlerden haya, emirlere itaat. Kemali sükûnet ve intizamla verilen emirleri eksiksiz icra ediniz, ettiriniz. İmani bir heyecanın verdiği galeyan ile muharebeye koşunuz. Malik olduğunuz liyakati gösteriniz. Zillet geride, şehadet ileridedir ve inşallah fetih yakındır.’  

Bu bilgileri neden verdim hemen anlatayım.  Müslüman Türk askeri geçen gün yemin etti ve bu yeminin içinde tek bir kelime dahi olsa ataları gibi Allah’ı anmadılar, Türk var olsun demediler, Türk’ün yurdu, Allah’ın rızası için can feda demediler …. Ya ne dediler … ‘’Mustafa Kemalin Askerleriyiz’’ dediler.

Benim derdim kimse değil veya  birilerinin arkasına sığınarak yapılmak istenilen darbe de değil (zaten öyle bir ihtimal çok ağır bedellere mal olur) benim derdim genç neslimizin sığlaşan kafası, katılaşan imanı, zayıflayan inancıdır!

Neden atalarını unutan gençler oldular, neden katil, soykırımcı Batının bize dayattığı ideolojilere sahip çıktıkları kadar kendi inançlarına, milletlerine sahip çıkmıyorlar.

Aklı başında kim bir siyasi ideolojiyi korumaya yemin eder ki! Aklı başında kim bin yıllık tarihten şandan, şereften feragat edip ve dahi yok sayarak bir fâninin askeri olmayı kendine yakıştırır ki! Burada büyük bir sorun var demektir. Bırakın siz darbeyi ve darbe üzerinden siyaset yapmayı ülkemiz nesilleri fikren işgal edilmiş! Üstelik 25 yıllık bir iktidarın ardından!

Bu gençlerimiz zehirlenmiş! Hesap sorulacaksa zehirlenene değil zehirleyene ve buna engel olamayana sorulacaktır!

Gelelim zehirlenen genç neslimize!

Herkes bilsin ki değişmeyecek olan tek şey şudur ki;

Türk’ün askeri Mehmetçiktir, Türk’ün askeri peygamber ocağında pişer, o ocakta sadece ve sadece iman vardır inanç vardır. O ocakta siyaset olmaz, ideoloji olmaz tek gaye Rıza-yı İlahi ‘dir.

Türk ne zaman ki Rabbini tanıdı ona hizmet etmeye başladı o zaman Dünyanın hâkimi oldu.

Türk’ün askeri sadece rabbine bağlıdır, onun adına savaşır, fetheder, şehit olur, gazi olur.

Kimseye hiçbir faniye bağlı olamaz Türk’ün askeri! Ya Rabbin için varsın ya da yok olmaya mahkumsun!

Genç kardeşlerim unutmayın ki bu zamana kadar yenilmez denilen çok rejim çok ideoloji yıkıldı. Baki kalan tek şey kendi medeniyetine ve kimliğine sahip çıkan milletlerdir.

Biz pergel misali medeniyetimiz ve kimliğimiz üzere sabit duracağız, dünyayı bize göre kuracağız …

İŞTE KIZILELMA BUDUR…

 

CHP’NİN YALANLARINI DÜZELTMEKTEN BİZ YORULDUK AMA ONLAR YALAN KONUŞMAKTAN YORULMADI!

CHP genel başkanı sayın özgür özel tüzük kurultayında konuşurken Ak Partiyi eleştirmek için yine tarihi! bir yorum yaptı kulaklarıma inanamadım! Yahu etrafınızda hiç mi aklı başında birisi yok sayın başkan!

Ak Parti hükümetine karşılık bir gölge bakanlar kurulu yapmışlar ve orada birden fazla da kadın bakan! varmış.  Ak Parti kabinesinde yer alan aile bakanı kadın olduğu için kadınlara’ ’sizin yeriniz evdir, ailedir, siz hiçbir işten anlamazsınız ‘’ mesajı veriliyormuş…

Güler misin ağlar mısın yapılan iş ve yoruma…

Sayın Özel, partinizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK kendi kurduğu kabinelerde kadınlara hiçbir bakanlık görevi vermemiştir. Bunu nasıl yorumlamalıyız! ‘’… Kadınlar sizin yeriniz aile bile değildir…’’

Şeklinde mi yorumlayacağız! Bu akıl işi midir!!

26 Mart 1971'de kurulan 33. Türkiye Hükûmeti'ne, Nihat Erim'in Türkan Akyol'u Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanı olarak atamasıyla birlikte ilk defa bir kadın, bakan olarak hükûmette yer almıştır!!

Kadınlara seçme seçilme hakkı verdik diyorsunuz da bu hakkın sadece başı açık kadınlara kullandırıldığını unutuyorsunuz!

Partinizin bir diğer genel başkanı, Başbakanlık yapmış olan Bülent Ecevit’in 1999 yılında sırf başı kapalı diye bir Türk kadınına yaptığı zulmü unutuyorsunuz!

YANİ DEMEM O Kİ BAL BAL DEMEKLE AĞIZ TATLANMAZ! 

BU YALANLAR TEK BAŞINA SİZİ İKTİDAR YAPMAZ YANINA BİR DARBE LAZIM,  BİR DE ZULÜM LAZIM…

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

H.Y.E

Bir zamanlar, o Ordu mensupları "Allah'ın askerleriydiler" Ne zaman bir olumlunun askeri oldular? Kara kuvvetlerinin kuruluşunu niye binlerce yıl öncesine. Deniz. kuvvetlerinin kuruluşunu niye yüzlerce yıl öncesine götürüyor sunuz ki ? Cehalet,utanmazlik, yüzsüz lük .

mücadele adamı

yüz yıl önce yunana karşı mücadele ettik 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23