• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ertuğrul Akar
Ertuğrul Akar
TÜM YAZILARI

Çözülme, savaş ve Türkiyeli üçü bir arada

29 Haziran 2024
A


Ertuğrul Akar İletişim:

ÇÖZÜLME BİTTİ SIRA SIKILAŞMADA

İnsanların genelinin aksine bu lafı ben çok severim ve yeri geldiğinde de gediğine oturturum.

Çünkü siyaset yapıyorsanız veya fikir üretiyorsanız haklı olmanız çok zor bir iştir.

Bu çözülme sürecinin ilk gününden buyana yazılarımda ve programlarda sürekli bu süreç oy çalmak için, erken seçime götürmek için bir stratejidir kanmayın, sayın cumhurbaşkanına bu tuzağı anlatın engel olun dedim.

Siyaset korkarak yapılmaz biz bunu sayın cumhurbaşkanından öğrendik. Günün sonunda erken seçim kartı çekilmesin diye taviz veya çözülme yaşanırsa zaten seçime gerek kalmadan ipleri teslim edeceksiniz dedik. Bu çözülme sürecinde verilecek tavizler çadır mahkemeleri dönemine ve hendek siyaseti sürecine bizi götürür yapmayın dedik. Çünkü  sürecin buraya doğru gideceğini gördük.

Önce PKK savunucusu Pervin’in sahnede elini öpen Özel bu taviz siyasetinden daha da cesaret alarak eski HDP’li PKK sevici Müslüm Doğan’ın elini kaldırarak CHP’ye üye yaptı, yetmedi MHP’yi dışarda bırakarak PKKDEM ile daha rahat yakınlaşmak için Sinan ATEŞ cinayetine sarıldı yetmedi sayın Cumhurbaşkanı’nı bu sürece çekti.

Bunun anlamı şudur: Müdahale edilmezse PKK, CHP’yi işgal edecek.

Ve Ak parti, MHP’siz planlanan ve tuzak olan bu çözülme siyasetine devam ederse korkarım ki bu işgal Türkiye’ye sirayet edecek.

ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI’NA GEREK VAR MI

Dışişleri Bakanı Hakan FİDAN katıldığı bir programda 3. Dünya savaşı ihtimalinin yok sayılamayacağını söyledi. Bence de haklı bir uyarı. Ancak süreci dikkatli okuyabilirsek orta vadede bu ihtimalin veya seçeneğin kullanılmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

Çünkü NATO, Baltık bölgesini son olarak İsveç ve Finlandiya’yı bünyesine dahil ederek kapattı ve hem Ruslara karşı sınır hattını tamamladı hem de misyonu sorgulanan NATO’nun yeniden canlanmasını sağladı.

Ardından İsrail üzerinden Gazze’ye saldırarak daha önce dışarıda tutulduğu Ortadoğu siyasetinde yeniden söz sahibi oldu ve en önemlisi Yahudilerin topraklarını genişletiyor.

Tüm bunlar büyük bir savaşa gerek kalmadan iki kutuplu dünya siyasetinin NATO’nun istediği gibi devam etmesine şimdilik yetiyor.

Lübnan sadece cambaza bak hamlesi.

Bu sebeple   3. Dünya savaşına şimdilik gerek yok!

TÜRK’İYE’Lİ  KİMLİ/KSİZLİ/Ğİ

Başlık biraz ilginç kabul ediyorum ama konunun saçmalığını başka da anlatamazdım herhalde.

Dünyada bizdeki kadar saçma işlerin olduğunu düşünmüyorum.

Öncesinde inanç sistemini zayıflatıp koca bir imparatorluk bilincini yıktılar şimdi de sıra kimliğimizin diğer kanadı milliyetimizde.

Milliyet seçimlik olmaz arkadaşlar saçmalamayın. Burası Türkiye, burada yaşayan Millet Türk Milleti’dir. Kimliğin altı üstü de olmaz tamamı sizi tanımlar.

Türkiyeli demek sadece coğrafyayı ifade edebilir sizin kim olduğunuzu anlatmaz. Çünkü Siyonist bir proje olan ulus devlet yapısında yaşıyorsunuz. Sizin ve geri kalan insanların haklarını korumak için kimlik gerekiyor. Kimliksiz milletler yok hükmündedir.

 Hem laik (DİNSİZ) hem Türkiyeli olunca modern batılı olmuyorsunuz, nerden geldiği belli olmayan, kim olduğu belli olmayan, kimlerden olduğu belli olmayan birer ot, bitki, hayvan oluyorsunuz ki onların dahi kimlikleri var. Yani hayvanın dahi kimliğinin olduğu bir sistemde kimlik istemeyenlere ne denir okuyuculara bırakıyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Can

Terör örgütü PKK yine kendisi gibi terör örgütü olan chp'yi çoktan işgal etmiş de senin haberin yok.Sen hiç mi siyaseti takip etmiyorsun chp ile pkk/hdp arasındaki gelişmelerden haberin yok mu senin.Eger takip ediyorsan anlarsın ki;bebek katili apo ile chp'nin bayrakları mitinglerde ikisi bir arada dalgalandı,chp pkk sempatizanlarını dostu kabul ediyor.Bu iki örnekten de chp'nin hdp'den yani dem'den bir farkı olmadığını anlayabilirsin.Burası Türkiye de burada yalnızca türkler yaşamıyor hatırlatayım sana,sen de mi kafatasçı milliyetçi oldun Ertuğrul Akar...

Şeref

Hem laik (DİNSİZ)... .. ????
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23