• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ertuğrul Akar
Ertuğrul Akar
TÜM YAZILARI

Bir kadeh rakı kadar memleket derdi olanlar gün gelir bir kadeh rakıya satar memleketi

21 Eylül 2024
A


Ertuğrul Akar İletişim:

Geçtiğimiz günlerde CHP genel başkanı özel yaptığı bir konuşmada iktidar olmaları durumunda 10 yıl içinde hem AB’ye gireceklerini hem de rakının 140 TL’ye düşeceğini vaat etti. Bu konuşmanın neresinden tutsak elimizde kalır.

Öncelikle sayın özel sol bir partinin, anti kapitalist olarak kurulmuş!!(yersen) bir partinin nasıl olur da emperyal Batı hayali kurduğunu anlatması lazım. Peki anlatabilir mi, hayır. Çünkü arkadaşları gibi cahil!

Bence en vahimi Müslüman bir ülkede haram olan, sağlık için tehdit olan alkolü ucuz yapma vaadi!

Özel Müslümanlara saygı duymuyor, anayasal olarak alkol başta olmak üzere kötü alışkanlıklardan koruması gereken topluma saygı duymuyor.  Bir de iktidara gelip devlet yönetmek istiyor. Peki özgür efendi korumakla yükümlü olduğun topluma alkolü vererek mi sahip çıkacaksın. Rakı içip, alkol kullanıp kadın cinayeti işleyenler, taciz tecavüz sapkınları, aile hayatı kararanlar sayende sevinmişlerdir.

Yetmiyor, rakı Kemalistçi’iler ‘nin en kurnazı, bir kitapla milyonluk olan tarihçi, siyasetçi herşeyolog yılmaz Özdil bir videoda rakıyı övmüş, rakı Türki’yedir, vatan sevgisidir demiş

Bu bir meydan okumadır … kime diye soracaksınız hemen söyleyeyim;

Allah’a, Kuran’a, İslam’a, Müslümanlara, Müslüman Türklere bir meydan okumadır!

Bu zihniyet rakı masalarında memleketi peşkeş çeker, vatan toprağı satar, millete zulüm için kanunlar çıkarır, peygambere hakaret eder, İslam’a hakaret eder, Müslümanı insandan saymaz.

 Eğer bu bir meydan okuma ise ben bu meydan okumaya varım! Artık postallardan korkan bir nesil yok bunu kafanıza yazın! Türk’ün Müslüman kalması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir nesil var.

Şimdi biz bunları konuşmayıp, düşen doğum oranlarını konuşmayıp, CHP’nin Müslüman Türk ile kavgasını konuşmayıp Lübnan’ı konuşsak ne fayda!  CHP Türkiye’yi kurt gibi içerden yemeye devam ederken biz Filistin’e, dünyadaki mazlum halklara nasıl el uzatacağız.

ANAYSANIN DEĞİL MİLLETİN TARTIŞILAMAZ DEĞERLERİNİ KORUMAK GEREKMEZ Mİ…

 Ne zamandır anaysa tartışmaları sürüyor. Bu konu özellikle Hüda-par genel başkanını açıklamaları üzerinden tartışılması çok yanlış bir tutumdur ve tartışmayı yanlış zemine çeker. Şunu söyleyeyim Hüda-Par’ın bu konudaki ısrarı rahatsızlık ve endişe verici ve temeldeki saik düşünüldüğünde asla kabul edilemez!Ancak;

İLK DÖRT MADDE tartışılamaz demek çok yanlış ve demokrasi ile bağdaşmayan bir cümledir.

Türkiye bu kadar güçsüz, üniter yapısını koruyamayacak kadar aciz bir ülke midir ki biz tartışılamayacak konular var diyoruz.

Buradaki esas mesele Türkiye’nin beka konusu olan ve asıl korunması gereken fikri temelleri korumaktır.  Bu hususlar Türkiye’nin Müslüman bir ülke olduğu, Cumhuriyet yönetimi, üniter yapısı, bir Türk devleti olduğu ve bayrağıdır … Kaldı ki millet bu saydığımız hususlara düşman mı ki, millet güvenilmez mi ki ısrarla anayasayla koruma ihtiyacı doğuyor!

Korumaya çalıştığımız ve kurucu ilke olduğunu iddia ettiğimiz konuların tamamı CHP gibi millet tarafından dışlanmış bir partiye ait ve bunu bir sömürü aracı olarak kullanıyor. 

İlk dört maddeyi korumak isteyenler bunu önce CHP’den koruyacak onun istismar aracı yapmasının önüne geçecekler yani ya CHP’nin bayrağından çıkacak ilk dört madde ya da anayasadan. Kimse millet tarafından dışlanan bir siyasi fikrin yükünü çekmek zorunda değil.

MİLLET VEKİLİ YAPILAMAYAN HATAY VALİSİNE ÖZÜR MAHİYETİNDE SAKARYA VALİLİĞİ….

Dün valiler kararnamesi açıklandı. İçişleri bakanımız sosyal medyadan vakit bulamamış olacak ki yaptığı atamalardan habersiz veya dostluk ilişkilerini ön planda tutuyor.

Yüzyılın felaketi olan bir depremde, depremin merkez üstü olan Hatay’ın Valisi akıl almaz şekilde, ahlaklı, namuslu bir devlet adamının asla yapmayacağı şeyi yaptı ve kendisine ihtiyaç duyulan bir zamanda milletvekili olabilmek adına zorda olan insanları yüzüstü bıraktı ve istifa etti! Normalde böyle bir insanın bırakın vali olması insan içine çıkamaması gerekirken yeni kararnamede Sakarya Valisi olarak atandığını öğreniyoruz!

Türkiye’de adam mı yok sayın bakan ya da şöyle sorayım Türkiye’de artık ahlak mı yok!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23