• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ertuğrul Akar
Ertuğrul Akar
TÜM YAZILARI

3D özellikli hukuk gözlüğü çok hoştur

01 Haziran 2024
A


Ertuğrul Akar İletişim:

Kendimi bildim bileli bir hukukçu olarak Uluslararası Hukuk konusuna hep şüpheyle yaklaşmışımdır. Ancak son Gazze zulmünden sonra uluslararası hukuku tamamen reddediyorum ve tanımıyorum.

Çünkü hukuk insanları, insanların temel hak ve hürriyetlerini korur adaleti tesis eder diye biliyordum ki öyle olmadığını aslında hukuk denilen sistemin 3D gözlük gibi mazlumların gözüne takıldığını o simülasyon dünyayı sanki gerçekmiş gibi öğrenilmiş çaresizlik halinde yaşamaya mecbur bıraktığını bizatihi yaşayarak öğrendim.

Bu uluslararası hukuk simülasyonu nasıl çalışır yakından bir bakalım;

Eski ABD başkanlarından Abraham LİNCOLN ülkesinde köleliği ilk kaldırdığında ve bunu da kanun çerçevesinde somutlaştırdığında sadece AB’ de değil dünyanın her tarafında mazlum milletler bayram yaptılar! ABD yine kurtarıcı ve demokrasi kahramanıydı!

Ancak ne ABD de ne de Avrupa’da bırakın köleliği kaldırmayı daha çok sömürü yapıldı daha çok köle getirildi.

Lincoln’ın kendi malikanesinde kanun çıkmamışçasına yüzlerce köle çalışmaya devam ediyordu…

Veya ABD başkanı WİLSON, her millet kendi kaderini belirleme hakkına sahiptir dediğinde yine umudu batıya bağlayan sömürülen milletler Wilson’u özgürlük ve demokrasi kahramanı ilan ettiler ve peygamber muamelesi yaptılar. Sonuç yine hüsran ve aslında bu hakkın tamamen ve sadece terörist Siyonistleri korumak için verildiği mazlumların böyle bir hakkı asla kullanamayacakları anlaşıldı.

Siyonistleri koruyacak bir rejim lazımdı, bu rejim asla milli olamamalı çok yapılı ulus sistemi olmalıydı ki asla millî bilinç ve inanç işlerini bozmamalıydı. Böyle bir tehlike olduğu anda hemen düğmeye basıp çok uluslu sinir uçlarını harekete geçirmeli ve darbe, isyan vs. ile devletleri yola getirmeliydiler.

Demokrasi olmalıydı!!! Sandık kurulmalı seçim olmalıydı ki insanlar özgür olduklarını düşünsünler nasıl olsa hükümetleri istedikleri zaman değiştirebiliyorlardı.

 Kendileri dışında İnsanlar asla güçlü liderler ve güçlü ideolojilere sahip olmamalıydılar.

Onu da buldular Cumhuriyet adını verdikleri rejim…

Siyonist Yahudiler inançlarından dolayı hiçbir devlet tarafından kabul edilmiyor ve sürekli sürgünlere gönderiliyordu. Buna bir çözüm gerekliydi devlet içinde var olabilmek adına, sermayelerini rahatça kullanarak hükmetmek adına bir çözüm düşündüler ve bingo buldular LAİKLİK…

Hiçbir devlet inancını devlet işlerine karıştırmasın herkes kendi başına bireysel olarak neye istiyorsa inansın asla bir araya gelip bizden daha güçlü olmasınlar ki biz de işimize bakalım dediler.

Avrupa 30 yıl boyunca mezhep ve egemenlik konusunda birbirini kırdı yok etti. Çıkan savaşlar Yahudi Siyonist çıkarlarına ve kurdukları kapital sisteme zarar veriyordu ki çözüm bulundu ve VESTFALYA ….

Mezhep savaşları son buldu, devletlerin egemenliğine dayalı asla inancın karışmayacağı bir sistem kuruldu ve dünya Yahudi Siyonist aklıyla yeni bir hukuk sistemine mahkûm edildi…

Ama bu yeterli değildi bu sistemi korumak adına kendi kontrollerinde bir sistem gerekliydi öyle bir sistem ki kendileri dışında da devletler olmalı demokratik adil bir görüntüsü olmalı ama diğer devletlerin söz hakkı olmadan son kararı kendileri vermeliydi.

Onu da buldular Milletler Cemiyeti dediler sonra Birleşmiş Milletler dediler ismine, sonra Avrupa Birliği kuruldu …

Peki dünyada bunlar olurken biz neler yaptık veya neler yaptırıldı bize veya neler yaptırılmadı…

Bosna’da Müslümanlar katledildi, Azerbaycan’da Karabağ’da Müslüman Türkler katledildi, kırımda Müslüman Türkler sürgüne gönderildi ve katledildi, Uygur Sincan bölgesinde Müslümanlar katledildi hala devam ediyor, Filistin’de Müslümanlar katledildi Gazze’de Müslümanlar, çocuklar kadınlar katledildi hala devam ediyor.

Daha önce SKY-PİCOT ile çöktükleri Irak’ı fiilen işgal ettiler, Müslümanları Türkleri katlettiler yetmedi Irağın kuzeyinde bir Siyonist terör devleti kurdular. Araplara bahar getirdiler işgal ettiler katlettiler sonunda Suriye’nin kuzeyine bir terör rejimi kurdular…

Ve en son katil terör devleti İsrail masum Gazze halkını canlı yayında tüm dünya izlerken katlediyor.

Siyonist politikanın merkezi BM’deki 193 ülke müdahale edemiyor!

Müdahale edemediği için dostlar alışverişte görsün diye Filistin’i tanıyorlar!

Medet umulan uluslararası hukuk esas görevini yapıyor ve devletlerin bu katliama müdahale etmesini engelliyor …

Çözüm büyük Türk birliğindedir…Çözüm büyük Anadolu’dur…Türkler kendi medeniyetlerinden güç alan bir birlik ile ayrı bir güç kutbu olmadan dünyada zulüm bitmeyecek…

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TAM

TAM YERİNİ BULMUŞSUN

Önce Ulusal Hukuk

Ulusal hukuğumuzuda 3D değerlendirsenizde bir kalıbınızı görsek
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23