• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Eren Kaçmaz
Eren Kaçmaz
TÜM YAZILARI

Yükleniyor Şampi...

07 Mayıs 2024
A


Eren Kaçmaz İletişim:

Yine formsuz Dzeko, Szymanski ile ezbere bir onbir ile başlayan İsmail Kartal izleyenleri yanıltmadı. Sahada ne oynadığını bilmeyen panik halinde olan bir Fenerbahçe vardı. Bulduğu pozisyonları cömertçe harcayan sarı lacivertliler için bu puan kaybı şampiyonluğu başka bahara bıraktı.

Okan Buruk ne kadar farklı oyunculardan faydalanıyorsa, İsmail Kartal bir türlü faydalanamıyor.

Ne çift forvet denemesi ne de formsuz Szymanski, Krunic ve Dzeko gibi oyuncuların yerine Mert Hakan, Cengiz ve Batshuayi varyasyonlarını yapamayan İsmail Kartal hatayı kendinde ve oyuncularında aramak yerine hep hakemlerde arıyor. Milyon eurolar alan futbolcular gol atamayınca, hatalı goller yedirince yine hata hakemlerin oluyor. İthal “Var”a da tepki gösteren İsmail Kartal'a soruyorum acaba hata nerede ?!

Galatasaray’ın 6 gol attığı Sivasspor ile 2-2 berabere kalınmasının sorumlusu hatalı kadro ve geç hamle yapılması mı, formsuz oyuncularda ısrar edilmesi mi, yoksa hakemler mi?

Lider Galatasaray aldığı 6-1’lik Sivasspor galibiyeti ile adeta gövde gösterisi yaptı. İki hafta önce Fenerbahçe’den puan alan Sivasspor, karşısında çok farklı bir takım gördü. Bu kadar kaliteli ayağın sağlı sollu yaptığı ataklar neticesinde farklı skor ortaya çıktı. Gerek ilk on bir, gerek yedek kulübesindeki oyuncularını çok iyi değerlendiren Okan Buruk takımda kriz anlarını da çok iyi yöneterek adeta ders veriyor.
Ziyech, Mertens, Zaha, Kerem ve Nelsson gibi yıldızları kadroya entegre eden farklı varyasyonlar ile ilk on birini güçlü tutan Buruk, bu konuda ne kadar başarılı olduğunu ortaya koyuyor.

Oynadığı güzel oyun ile taraftarlarını mest eden sarı kırmızılı ekip, taraftarlarına şimdiden şampiyonluk meşalelerini yaktırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ertan

çok doğru tespitler bravo Ali koçun ve İsmail kartalın hataları fenerbahçeyi şampiyonluktan etti. Bu kadroylada şampiyon olunamıyorsa hepsi bu işi bıraksın artık.

serhat

İsmail kartala artık şaşıramıyoruz bile , yapılması gereken belli, bide çıkmış bunu beklemiyorduk diyor, biz herşeyi bekler olduk artık...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23