• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Eren Kaçmaz
Eren Kaçmaz
TÜM YAZILARI

Süper lig'de düğüm çözülüyor

23 Nisan 2024
A


Eren Kaçmaz İletişim:

Her hafta bir kupaya veda eden Fenerbahçe lige son beş haftaya girilirken, Sivasspor beraberliği ile lider Galatasaray'ın 4 puan gerisine düşerek büyük bir yara daha aldı.

İthal VAR ile de kan kaybeden Fenerbahçe yönetimi bakalım bu puan kaybına nasıl bir kılıf bulacak?

Fenerbahçe'nin berabere kalmasının ardından adeta şampiyonluğu perçinleyen Galatasaray puan ve fikstür avantajıyla son beş haftaya büyük bir avantaj ile adım atıyor.

Her pozisyonda dakikalarca VAR'ı kullanarak adeta maçı düğüm yapan MHK ve hakemler, “ithal” VAR gelince tartışma ve eleştirilerin odağından çıktılar.

VAR büyük bir sorun haline gelmişti.

Yabancı VAR hakemlerinin gelmesi de bu sorunu çözüme kavuşturmuş görünüyor.

Bu sayede de son iki haftadır daha az hakem konuşulmaya başlandı. Hakem yumruklama, taraftarların sahaya inmeleri ve Süper Kupa finaline çıkmamak gibi skandal bir sezon geçirirken bu adımlar daha önce atılamaz mıydı?

Bitime 5 hafta kala İstanbulspor’un Süper Lig’den düşmesinin kesinleşmesinin ardından, gözler ateş hattındaki diğer 3 takıma çevrildi. Hatayspor son dakikalarda yediği gol ile iyice ateşe doğru yaklaştı.

İstanbulspor’u 2 golle deviren Karagümrük, kolay pes etmeyeceğini bir kez daha gösterdi. Kendi evinde Alanya’ya mağlup olan Konyaspor ise ateşi ensesinde hissetmeye başladı. Kasımpaşa’yı 2 golle deviren Gaziantepspor da derin bir nefes aldı. Şampiyonluk yarışı gibi küme düşmenin de kızıştığı Süper Lig’de artık hataya yer kalmadı. Hiçbir takımın hata yapma lüksünün olmadığı Süper Lig, haftaya Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ile adeta nefesleri kesecek. Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen Beşiktaş, Serdar Topraktepe yönetiminde Fenerbahçe’ye çelme takıp kendi adına bir nefes alabilecek mi, Fenerbahçe’ye şampiyonluk yarışında havlu attırabilecek mi?

Bir yandan da Adana deplasmanında Galatasaray’ın hata yapıp yapmayacağını izleyeceğimiz keyifli ve son derece heyecanı yüksek bir haftaya bizleri bekliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

çetin

mutfakta yangın var komşudaki düğün benim neyime ,

Ömer

Yüzde doksan büyük bir hata yapmazsa g saray şampiyon olacak . Ali Koç yabancı hakem istemekte kendi kazdığı kuyuya düştü . Olmayan penaltı ile puan kaybetti f bahçe . Neyse yine de son ana kadar hiçbir şey belli olmaz ama Artık f bahçe treni kaçırdı gibi görünüyor .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23