• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Eren Kaçmaz
Eren Kaçmaz
TÜM YAZILARI

Süper Lig alev aldı

30 Nisan 2024
A


Eren Kaçmaz İletişim:

Son 4 haftaya girdiğimiz Trendyol Süper Lig’de 34. hafta adetanefesleri kesti.

İlk yarısı golsüz biten haftanın açılış maçını ikinci yarıda Ziyech, Kerem Demirbay ve Icardi'nin attığı gollerle kazanan Galatasaray, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Sarı kırmızılılar bu galibiyetle puanını 93’e yükselterek rekor kırdı. İnanılmaz özverisiyle  Mertens, kalesinde devleşen Muslera, oyun zekasıyla Kerem Demirbay ve klasıyla Icardi Galatasaray’ı uçurmaya devam ediyor. Bu galibiyetle moral depolayan Okan Buruk’un öğrencileri bitime dört hafta kala şampiyonluk yolunda tüm ipleri elinde tutuyor.

Fenerbahçe, dev derbide Beşiktaş’ı 2-1 yenerek Galatasaray’ı takibini sürdürdü. 25. Dakikada 10 kişi kalan Beşiktaş’a bariz üstünlük kuran Fenerbahçe’de Krunic’in girişiyle beraber maç 10’a 10 oynandı desek yeridir. 2-0 öne geçmesine rağmen Fenerbahçe 10 kişilik rakibine karşı son bölümde yine sıkıntı yaşadı.  Tecrübeli ayaklarıyla hata yapmadan maçı tamamlayan Fenerbahçe, sahadan  2-1 galip ayrılarak lider Galatasaray ile 4 puanlık farkı korudu. Bir parantez de İsmail Kartal’a açmak gerekiyor. Sürekli istatistikleriyle övülmeyi bekleyen İsmail Kartal’ın sahaya sürdüğü 11’ler belki de Fenerbahçe’yi bugün bu duruma soktu.

Fenerbahçe, takımdan gönderilen Lincoln Henrique ve Crespo’yu çok arıyor. Lincoln, temposu düşük olan Tadic ve Szymanski’ye çok iyi bir alternatif olabilirdi. Bu yanlış planlamalar ve yanlış kadro tercihlerinden dolayı sarı lacivertliler,  puan cetvelinde lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde kaldı.

Lig’de şampiyonluk yarışı kızışırken, alt sıralar ise alev aldı…

Pendikspor, Hatayspor, Karagümrük, Gaziantep FK ve Konyaspor ligde kalma savaşı veriyor. Artık hatanın telafisinin mümkün olmadığı haftalarda kıyasıya mücadele devam ediyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mehmet

kaleminize sağlık isabet tespitler

serhat

İsmail kartal için daha fazla şey eklenebilirdi, güzel tespit
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23