• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Eren Kaçmaz
Eren Kaçmaz
TÜM YAZILARI

Bu ne perhiz Ali bey

14 Mayıs 2024
A


Eren Kaçmaz İletişim:

“Ben Fenerbahçe Başkanı olduğum müddetçe Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar” diyen Ali Koç, yeniden adaylığını açıkladı.

Peki demezler mi bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu Ali bey!

Başkanlık döneminde hiçbir başarı elde edemeyen Ali Koç, olayları sürekli saha dışına taşıdı. Süper kupa finaline çıkılmamaya kadar giden süreç takımında motivasyonunu düşürdü. Önce Konferans Ligi’ne veda, ardından da ligde puan kayıpları ve son iki haftaya Galatasaray’ın 6 puan gerisinde kalarak girildi.

Her sezona “O sene bu sene” parolası ile başlayan Fenerbahçe’de bu kadar başarısızlık yetmedi mi? Başarı gelmesi için sadece teknik direktörün mü değişmesi lazım, yoksa zihniyetin mi? Acaba Fenerbahçe’nin önündeki şampiyonluk engeli mi kalktı da Ali bey yeniden aday oldu? Önümüzdeki sene 6 yıldır yapamadığı neyi yapacak ki Fenerbahçe başarıyı yakalayacak. Ali bey bu kararının gerekçelerini en azından camiaya sunmak zorunda.

Başkanlıkta 6. yılı bitirmek üzere olan Sayın Ali Koç; bu süre içinde 11 teknik adam ile çalıştı, her yıl ortalama 10'a yakın yeni oyuncu transfer etti. Oysa seçim kampanyasında "Asla sık teknik direktör değişikliği olmayacak, kariyerinin sonuna gelmiş ve yüksek maliyetli son dakika transferleri asla yapılmayacak" demişti.

Camiaya Sesleniş programlarında sadece kulübün borçlarını anlatan sayın Koç,  başarısızlıklarının tüm suçunu, geçmiş yönetimlerin üzerine atarak kendini hep mağdur gösterdi.

Sezon öncesi seremoniye 5 yıldızlı forma ile çıkıp, sezon başlangıcından sonra yıldızsız forma ile devam edilmesinin nedeni neydi acaba? Madem yıldızsız forma olacaktı neden 5 yıldızlı formalar satıldı.

Vallahi biz bu vizyonu anlayamadık.

Birileri çıkıp anlatırsa çok memnun oluruz. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

murat

ali koçun 6 yılının muhteşem özeti

ismail

vallahi bizde hiç bir şey anlamadık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23