• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Emrah Savcı
Emrah Savcı
TÜM YAZILARI

Seçimi hangi faktör, nereye taşıdı?!?

23 Temmuz 2024
A


Emrah Savcı İletişim:

 

Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde 5 oy farkla Mehmet Büyükekşi’nin önünde bitiren eski Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu TFF’nin yeni başkanı seçildi. Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun. Umarız Türk futbolu için kalıcı ve istikrarlı bir dönem yaşarız. 

Ve yine Türk futbolunun paydaşlarının ağzından düşürmediği kaos ve sakin bir ortamda ilerleyen bir futbol iklimini sayın Başkan yönetir... Öylesi bir parçalanmışlık yaşadık ki, Mehmet Başkan’ın imza için getirdiği rakama bakıyorsunuz birde aldığı 129 oya bakıyorsunuz, yine İbrahim Beyin 72 imzası olmasına rağmen, seçimde 134 oy alması şaşırtıcıydı.

Ve en önemlisi 146 oyla Mehmet Büyükekşi’nin desteklediği divan başkanı olan Mehmet Baykan’ın, Murat Sancak’ın önünde başkanlığı yürütmesi ve seçimlerdeki rakamlara, istatistiklere bakıldığında ciddi anlamda bir oy yönünde değişiklik olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Ve yine Mehmet Büyükekşi’ye imza veren 41 delege sandıkta oy vermemiş ve özellikle son günlerde Yusuf Günay tarafından yapılan eleştirel değişimler ve Mehmet Bey’in Yusuf Beye set çekmesi sonrası Galatasaray’ın da oylarının blok halinde Hacıosmanoğlu’na kaydığını görüyoruz. Evet bunların hepsi olmuş bitmiş şeyler ve sonuçta Türk Futbolunun yeni patronu artık İbrahim Hacıosmanoğlu...

Bu saatten sonra elbette bu denli tartışmalar ve yaklaşımlar olacaktır olmalı da zaten. Kim ne derse desin büyük bir sürprize imza atmıştır Hacıosmanoğlu... Ve artık seçim dönemini geride bırakan ve verdiği vaatler üzerinden takipte olacağımız bir başkan profili var karşımızda... Özellikle hiçbir başkanın PFDK sevkine uğramayacağını ve yine yabancı oyuncu sayısındaki değişiklikler zinciri merakla beklenen konular.

En önemlisi de Euro 2024’te önemli bir başarı grafiği yakalan A Milliler’de Montella ile devam edilmesi kararı ve yine üst düzeydeki özellikle ‘Türk futboluna benim ihtiyacım yok diyen’ Hamit Altıntop’un yerine orada kimin oturacağı çok çok önemli bir hamle olacaktır.

Her ne kadar TFF’deki kongrede yine meydan okuyan ve büyük bir saygısızlığa imza atan Ali Koç’un divanda yarı kinayeli olarak, “Artık bizden biri çıkıp TFF’de birini tokatlarsa diye bir haber çıkarsa hiç şaşırmayın, iş o noktaya geliyor” sözlerini de unutmamak gerek. 

Artık bu denli elektrikli ortamlardan hem kulüp yöneticilerinin hem de TFF başkanımızın uzaklaşarak sağlam adımlarla Türk futbolunun geleceğini ilerletmeleri elzemdir.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor

rahmetullah

sayın yazar herkimki imamoğluna oy vermişse eleri kurusın secimi buhunlar yüzüden kaybedik
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23