• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Erkan Kavaklı
Ali Erkan Kavaklı
TÜM YAZILARI

Gazze’de on aydır parlayan cihat ruhu

29 Ağustos 2024
A


Ali Erkan Kavaklı İletişim: [email protected]

 

İsrail bütün insanî değerleri yok etti: İnsan hakları, hukuk, çocuk hakları, kadın hakları, yaşama hürriyeti…

Demokrasi, hukuk, insan hakları ihracatçısı ABD ve Batılı ülkeler katilleri destekliyor; silah, mühimmat, istihbarat desteği veriyorlar.

On aydır Gazze, İsrail katliamlarına direniyor ve inanılmaz bir cihat ruhuyla savaşıyor. Mücahit Ebu Ubeyde’nin Şehit Yüzbaşı Kemal’e yazdığı mektup mücahitlerin güç ve şevk kaynağına işaret ediyor. Ensar Neşriyat arasında çıkacak olan son romanım, Soykırım Günlüğü Vahşet Direniş Diriliş’te yer alan mektubu aktarıyorum.  

“Kıymetli Kardeşim,

Seni çok özledim, her ava çıkışta seni hatırlıyorum, burnumun direği sızlıyor. Sensizliğe alışamadım, yokluğunun acısı yüreğimi kanatıyor.

Gidenin yeri dolmuyor; gönlümde hüzün, dudağımda dua, dilimde Ya Sabır!

Bugün 326.gün. Birlikte dalgalandırdığımız direniş bayrağını yere düşürmedik elhamdülillah. Tank, top, buldozer, helikopter avı devam ediyor. Kanımızın son damlasına kadar çarpışacağız, asla teslim olmayacağız.

Şehit sayımız artıyor, yanına gelenleri karşılıyor ve cephelerden haber soruyorsundur ama yine de yazayım:

41.183 mazlumu şehit verdik. Bunların 14.778’i çocuk, 9.752’si kadın. 93.543 gazimiz var. Enkazdan çıkarılamayan on binden fazla ceset… 95 bin ton bomba attılar. Hastaneler, ambulanslar, sağlık ocakları, 412 okul ve üniversite, 556 cami, kiliseler, 390 bin ev, Birleşmiş Milletler yardım konvoyu, yardım ekipleri vuruldu. 

Siyonistler hiçbir kutsal tanımıyor.

Bayramda ateşkes ümit ettik, olmadı. Şati Mülteci Kampına bayramlaşmaya giden Başkan İsmail Heniyye’nin evlatları Hazin, Emir ve Muhammed; torunları Muna, Emel, Halit, Rezzan ve Melek İHA ile vuruldular, şehitler kapısında karşılamışsındır.

Başkan Heniyye, yeni seçilen İran cumhurbaşkanının yemin törenine katılmak için İran’a gitmişti, ikametgâhında füze ile şehit ettiler, kucaklaşmışsınızdır. 

Kahraman halkımızı Mısır sınırındaki Refah şehrine kadar bombalarla kovaladılar, saldırılar devam ediyor. Milletimiz ölümüne direniyor, bombalara meydan okuyor, şehit oluyorlar ama vatanı terk etmiyorlar. 

İşgalcileri her yerde vuracağız, hiçbir yerde emniyette değilsiniz, diyeceğiz. Han Yunus’u işgal ettiler fakat tutunamadılar, Refah’ı bombaladılar, enkaza çevirdiler, geride şehirin enkazı kaldı. Bütün binaları dinamitlediler.

Ah Kemal kardeşim!..

Sıkıştık, erzak sıkıntısı, su kıtlığı, cephane yokluğu...

Ve senin yokluğun…

Bedir’e meleklerin geldiği gibi gel… Yanı başımda Yasin 105 füzesini Yasin okuyarak ateşle… Tankların, buldozerlerin, zırhlı araçları havaya uçuşunu seyret…

Kahraman Yasir ve arkadaşlarını haber toplamaya sal…

Tank gözetlerken ah yanı başımda olsan!.. Sırt sırta versek, “Ebu Ubeyde dikkat, avlanmayalım, tam siper!..” diyen sesin kulaklarımı çınlatsa…

Seninle tank avının, karakol baskınlarının tadı başkaydı.

Düşman Gazze bataklığına saplandı. Esirleri kurtaramadı, direnişi kıramadı. Eline utanç ve yenilgiden başka bir şey geçmedi, geçmeyecek inşallah. Direnme azmimiz Filistin dağları kadar sağlam.

Gazze katliamı ve Kudüs’ün esareti, İslam âlemini birleştiremedi, birleştirmeli. Arap devletleri katliamı seyrediyor, cesaretimizin binde birine sahip değiller. İsrail ile siyasi, ticari, ekonomik ilişkileri kesmediler, kesmeliler.

Büyük elçiliklerini çekip İsrail’e yardım edenlere petrol satmıyoruz, demediler, demeliler.

Haklarını yemeyeyim, Yemenliler Hürmüz Boğazı’ndan geçen İsrail gemilerini ve İsrail’e mal taşıyan gemileri vurdular. Lübnan’daki Hizbullah gücü yettiğince füze fırlattı. Türkiye, İsrail’e ihracatı durdurdu. Başkan Erdoğan, Başkan İsmail Heniyye’yi Ankara’ya çağırıp ağırladı. Başkan Mahmut Abbas’a Meclis’te konuşma fırsatı verdi.

Beklentimiz İsrail saldırılarını durdurmaları. 

İslam Birliği şart, yeni bir Selahattin Eyyubî, İslam Birliğini sağlayacak Yavuz Sultan Selim lazım. Bir ve beraber olsak İsrail’i durdururuz. 

Zalimlerle savaşmak ve onları durdurmak için çok silah ve asker gerekmediğini on aydır anlatıyoruz, anlamak istemeyenlere anlatamadık, anlatmaya devam edeceğiz. Cihat ruhu kuşanmak ve Allah’a dayanmak kâfi. 

Yahya Sinvar Yasin 105 roketini ateşledi, hareket başladı. Ruhunla bizi destekle!

Seni çok özledim kardeşim.

Şehit adayı Ebu Ubeyde”

Coca Cola, Algida, Marllbora gibi İsrail’e destek veren firma ürünlerine ısrarla boykot etmeliyiz.

Gazzeli mücahitlere yardım fikrini canlı tutmalı, yardım etmeliyiz.

İslam Birliğini hayata geçirecek adımlar atmalıyız. 

Cihat ruhu diriltir; umursamazlık ve ruhsuzluk öldürür.

Biz Allah’ın yolunda yürürsek Allah yardım eder.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Avb

YÜCELER YÜCESİ ALLAH'IN YARDIMI TEZ ZAMANDA SİZİ KUŞATSIN İNŞAALLAH RABBİM YÂR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞAALLAH AMİN. LA TAHZEN İNNALLAHE MEANA

Okur

Abd ile deniz tatbikatı yaptık deniyor. Dogru mu. Dogru ise neyin tatbikatı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23