• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Akben
Ali Akben
TÜM YAZILARI

Seçim sath-ı mailine girdik

28 Ağustos 2022
A


Ali Akben İletişim:

 

Seçime bir seneden az bir süre kaldı.

Her seçim dönemine girişimizde tekrarladığımız beka sorununu bu seçim için daha kuvvetli ve yüksek perdeden seslendirerek yerli ve milli duruşun önemine fırsat buldukça vurgu yapacağım. Yapacağım diyorum, çünkü pireler şimdiden deve olarak pazarlanmaya başladı bile.

100 yaşına basan cumhuriyetimizi kem gözlerden korumak ve ehli olmayan çapsızlara teslim etmemek için de el ve gönül birliği ile var gücümüzle çalışacağız.

Azgın azınlığın salya sümük saldırılarından anlaşılıyor ki, seçim süreci içerisinde akla hayale gelmedik bel altı vuruşlarla birlik hamurumuzu sulandırma gayreti içinde olanlar boş durmayacak ve akla hayale bile gelmeyen pespayeliklerle milletimizin sabrını zorlayacaklar.

Azgın azınlığın zeytinyağı gibi üstte durma gayreti, yalan, dolan, iftira, asparagas akla gelebilecek her türlü pespayeliği yapacaklar ve çamur at izi kalsın türünden hayasızlıklar görüntülü ve yazılı basında kırıla gidecek.

Devletine bağlı sağduyu sahibi büyük çoğunluk, vakar içerisinde sabırla ve sebat ederek bu zor süreci her türlü tahrike rağmen sabrederek geçirerek, karıştırıcı yerli yabancı güruha fırsat vermeyecektir.

Felaket tellalları ülke ekonomisiyle ilgili her türlü olumsuzluğu piyasaya sürüp beklediği halk hareketlerini göremeyince kulvar değiştirip farklı alanlarda neler yapılabilir arayışı içinde iken bulduğu yeni bir konu mankeni üzerinden keriz üretmeye başladı.

Yaşadığı dış ülkede itibar görmeyen bu sanatçı bozuntusu belli mahfiller tarafından ülkemizde pazarlandı ve görevi icabı  dekolte kıyafetler, LGBT reklamı ve en sonda imam-hatiplerle ilgili sarf ettiği talihsiz kelimelerle  aldığı vazifeyi eksiksiz yerine getirdi .

Geç de olsa hatasını anlayarak dilediği özür kabahatinin yanında devede kulak olunca halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama gibi ağır bir suçun cezasını hukuk verdi vermesine de sen misin kodese tıkan.

Aman Allah’ım sosyal medya, görüntülü ve yazılı basında kalem oynatan azgın azınlığın trollerinin kaleminden dökülen kelimeler kaos tüccarlarının arayıp da bulamadığı cinsten olunca olanlar oldu.

Yakın geçmişte milletin seçtiği Cumhurbaşkanına hakaret suçundan tutuklanan yalan uzmanı bir aceze elleri kelepçeli olmadığı halde ters kelepçe görüntüsü vererek keriz pazarında epey bir taraftar toplamış ve durumu anlaşılmasına rağmen yalan uzmanının yalan dolanına inanan kerizlerden bir tane bile aldatıldık yollu bir açıklama gelmemişti.

Örnekler sayılamayacak kadar çok ve her geçen gün daha da artacak.

Planlı ve programlı olduğunu düşündüğüm bu son olayla ilgili, sosyal medyadan atıp tutanları takip ettiğimde,  her şey planlandığı gibi ve işkembeden atıp tutmalardan da anlaşılıyor ki; geziciler, 15 Temmuz zorbaları, bidon ve kaz kafalılar ve hükümet düşmanları bir kez daha iş başındalar ve direkt hedefleri her zaman olduğu gibi yine Tayyip.

Amaçlarına ulaşmış olmanın verdiği güvenle körler ve sağırların birbirini ağırladığı sofradan ne kaparsam o kâr mantığı ile tuttukları yerden işkembelerinde ne varsa boşaltıp etrafımıza pis kokularını yayıyorlar.

Azgın azınlık yine tam mesai iş başında. 

Kimi Cuma namazında hutbe okunurken ulu orta konuşup cemaatin namazını iğfal ederken, siyaset yaptığını zanneden bazılar da bir çuval inciri göz göre göre berbat edebiliyor.

Allah bu necip millete yardım eylesin.

Amin.

Sofrada kimler yok ki.

Din düşmanları, LGBT sapkınları, devlet ve millet düşmanları, azgın azınlığın trolleri, fetöcüler Tayyip düşmanları vesselam bildik tüm grupların oluşturduğu koalisyon ile bir kez daha karşı karşıyayız.

Seçim sathi mailine erken de olsa girdik. Perşembenin gelişi çarşambadan belli oldu.

Yunan gavurunun ve onun ağababasının son günlerde yediği herzeleri içerdeki tasvip edilmesi mümkün olmayan gelişmeleri birlikte değerlendirmek gerek.

Sosyal medya iyi takip edildiğinde zaten bu gerçeklik açık seçik görülüyor.

Gerici azgın azınlık için tek hedef son yıllarda ülkemizin kat ettiği hızlı gelişmeyi bir an önce durdurmak. Yeniden eski karanlık günlere döndürmek.

Ülke ve millet düşmanlarının tüm gayretlerine rağmen ülkemizde son 20 yılda görülen inkişaf durdurulamadı ve çok şükür devam ediyor.

Yani korktukları başlarına geldi ve 2023 yılında yapılacak seçimlerden ne yapıp edip galip çıkmak için Amerika’nın bunak başkanı da dahil her türlü illegal yolu kullanmalarına rağmen bu millet yine sağduyusu ile gerekeni yapacak.

Vatanını milletini ve devletini seven sessiz çoğunluk için bu seçim çok ama çok daha önemli. Sessiz çoğunluğun gazabından korktukları için ülkemiz vatandaşlarına kimi göbeğini kaşıyan, kimi makarna yiyici yaftası ile itibar suikastı yaparken bu koroya katılanlardan bir aceze de vatandaşa maymundan daha geri zekalı yaftası yapıştırdı ama bu eylem ile hakaret cürmünü işlediğini anlar anlamaz da twitini sildi.

Özrü kabahatinden büyük.

Sessiz çoğunluk sizin korkulu rüyanız olmaya devam edecek.

Sorunlarımız yok mu?

Çok hem de çoktan da çok.

Bu haftalık da bu kadar.

Kalın sağlıcakla.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeref

"Sorunlarımız yok mu...?" Şarkıcı Gülşen'den başka sorunumu var memleketin üstad..?

Mustafa

Değerli doktorum Ali abi bu yazıyı gece senin makaleyi okumak İçin uykudan kalktığımda saat 4 buçukta yazıyorum. Yüreğimize su serptin rahatlattın bizleri. I harika üslubunla tatlı tatlı ve tane tane anlatmışsın. Teşekkür ediyorum ayağına taş değmesin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23