• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Yorumsuz… 

19 Nisan 2023
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun hayalini kurduğu makam! için seçim çalışmalarındaki söylemlerini derledim ve karşıma kocaman bir felaket tablosu çıktı. Aşağıya sıraladıklarım Millet İttifakının ve adayının acınacak, komediyle harmanlanmış hali pür melali: 

Seçim süreci boyunca popülizme ek olarak sinkaf, iftira, hakaret, en çok da yalan propaganda malzemesi olarak bolca kullanılacak, alışkanlıklardan asla taviz verilmeyecek. 

Ortama göre konuşulacak. Mesela Yozgat’ta ülkücü, İzmir’de Atatürkçü, Konya’da muhafazakâr, Van’da HDP’li olunacak. 

Okyanus ötesinden kulaklara üflenerek verilen moral ve teminatlar enerjiyi artıracak, geleceğe daha sağlam adımlarla yürünecek. 

Erdoğan iktidardan uzaklaştırılarak Türkiye küresel efendilere kayıtsız şartsız teslim edilecek. 

Külliyeye oturunca bütün tuvaletler, klozetler, musluklar altınla kaplanacak, ülkenin gerçek sahibinin “Beyaz Türkler” olduğu hatırlatılacak. 

Milletin kaybolan heyecanının yeniden diriltilmesi için “kucaklaşmak varken niye kavga ediyoruz?” anlayışından hareketle PKK’sından FETÖ’süne, DHKP’sinden PYD’sine tüm terör örgütleriyle anlaşılacak, emperyalistlerin ve tefecilerin desteği alınacak ve dost ilan edilecek.   

 “Öcalan’a özgürlük, genel af ve özerklik” başta olmak üzere birçok konunun pazarlık masasına yatırılmasına olanak sağlanacak, millette yok olmaya yüz tutan korku, endişe duyguları yeniden canlandırılacak. 

Yenilgi, yenilgi büyüyen egonun tatmini için yalan marifetiyle algılarla oynanacak, agresif ve sert bir dille rakip sindirilecek, manipülasyon ve spekülasyonla seçmen kazanılacak.  

Toplam oyu yüzde yarım puan bile etmeyen Babacan, Davutoğlu, Karamollaoğlu ve Uysal’a Cumhurbaşkanlığı külliyesinde başkan yardımcılığı oynamaları için birer oda tahsis edilerek egoları tatmin edilecek.   

Bütün inleri, bütün korunakları, barınakları, sığınakları başlarına yıkılan “dost!” terör örgütlerinin bütün yıkıntıları yeniden yapılacak, dostluk nişanesi olarak Kandildeki dostlara Çankaya’daki köşk tahsis edilecek.  

Türkiye’ye 300 milyar dolar temiz para getirilecek. Hem de tertemiz para, uyuşturucu baronlarının tertemiz parası. 

Seçim sürecinde paylaşılan videolarda “Sana söz yine baharlar gelecek. Bay Kemal sözünden dönmeyecek, Ben Kemal sana söz veriyorum” lafının anlam kazanması için daha önce “CHP’li Belediyeler hiçbir işçinin işine son vermeyecek size namus sözü veriyorum” beyanı akıllara getirilecek ve verilen söz desteklenecek.    

ABD Büyükelçisi, cumhurbaşkanı başdanışmanı olarak atanacak. Bütün kritik konularda ona danışılacak. 

Ankara’daki büyükelçiler yüksek danışman olarak dışişlerinde görevlendirecek. 

Silahlandırılan Yunan adalarına Türkiye’den silah bağışı yapılacak. Özellikle İHA/SİHA hediye edilecek. 

FETÖ’ye iade-i itibar yapılacak ve bütün darbeciler yeniden eski görevlerine iade edilecek.  

Ayasofya’nın yeniden müzeye çevrilmesi sağlanacak. 

Güneyde bir Kürt devletinin kurulması için gereken “dost!” desteği ve coğrafya verilecek. Her türlü yardım yapılacak.  

İsrail’in büyük İsrail hayalinin gerçekleşmesi için her türlü kolaylık sağlanacak, her konuda yardım yapılacak. Kendilerine verilen hiçbir sözden dönülmeyecek.  

Konya Hollanda’dan büyük bir ülke olarak kabul edilecek, sözümüzün yere düşmesi önlenecek. 

Cennet annelerin ayaklarının altındadır” hadisine yeni bir boyut kazandırılarak Cennet bütün kadınların ayakları altında serilecek.  

Hayatında bir şiir dahi okumayan Erdoğan’a “galiba şair olan” Necip Fazıl’ın “bu taksimi kurt yapmaz kurtlara! şah olsa...” şiirini ezberleterek aydınlanması sağlanacak.   

Her muhtara bir özel kalem müdürü ataması yapılarak işsizlik sorununun kökten çözümü yapılacak. 

Başörtüsüne anayasada “bez parçası” tanımlaması yaparak layık olduğu değer verilecek, helalleşme turlarının anlam kazanması için seccade üzerinde verdiğimiz ayakkabı ile pozun bütün resmi kurumlarda asılması sağlanacak.  

Soğan milli yiyecek olarak kabul edilecek ve her resmi kurum girişine asılması için KHK çıkarılacak. 

Sadullah Ergin, İdris Naim Şahin, İrfan Sönmez, Yüksel Taşkın başta olmak üzere FETÖ mensuplarının mecliste grup kuracak kadar vekil temini için listelerde yer açılacak ve şakirtlerin yeniden meclise kapağı atmaları sağlanacak. 

Şanlıurfa’da fındık üretiminin artırılması için her türlü destek sağlanacak ve “Fındığın yüzde 42’sini Şanlıurfa üretir” sözümüzün yere düşmesi önlenecektir. 

Çiftçiye bedava elektrik hatta Grup Başkanvekilimin “inanamayacaksınız ama CHP’den her çiftçiye bedava traktör” sözünün yere düşmesini önlemek için termik santral yapımı durdurulacak, yerli traktör sanayinin bütün imkânları kısıtlanacak.  

Türk siyasi tarihine altın harflerle yazdığım “Namussuz siyasete evet diyeceğiz”, “Çorum ülkedir”, “Mersin Güneydoğu’nun incisidir”, “Uyuşturucu ticareti yapan adamdan vergi alacağız”, “Korkma sönmez bu şafaklar yüzen alçak”, “Söz verip sözünün arkasında duran bir insan değiliz” ve “Adaletsizliği savunurum” laflarım “kamal atasözleri” olarak literatüre kaydedilecektir.  

Yorumsuz… 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

tikA

Doğru düzgün gazetecilerin olduğu bir Türkiye istiyoruz.

EMEKLİ

kk. zaten istanbul kağıttepe'den seçim startı verip konya ülkesine ordan güney doğunun incisi mersin sahillerinde gezip şanlı urfa'ya fındık toplamaya pardon fındık yemeye geçecek karadenizinde fıstığı çok meşhur ondanda tadıp enejisini topladıktan sonra bombayı patlatır artık kendine faydası olmayanın ülkeye.........?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23