• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Sosyal medya alıntıları

05 Nisan 2023
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

 

Bugün köşemi Ramazan keyfi olsun diye sosyal medyadan not ettiğim ve ülke gerçeklerinin haykırıldığı küçük alıntılardan oluşturdum.

Maral abla, çok tehlikeli bir kadın, her kılığa girebiliyor. Hem hacca gidebiliyor, hem de Anıtkabir’de iman tazeleyebiliyor. Hem Türklükle övünebiliyor hem de “zulüm 1453’te başladı” diyenlerle gurur duyabiliyor. Ulu Hakan Abdülhamid Han’a düşman, Abdülhamid düşmanlarına hayran. İçeriği İslam’a hakaretlerle dolu bir kitabı okullarda okutacak kadar saygısız.

İstediğin kadar milli tank, tüfek, helikopter, uçak gemisi, denizaltı, İHA, SİHA üret yerli, milli insan üretemedin mi iki kilo soğana, patatese vatan satar bunlar.

Reyim; halkı tüp kuyruğundan, yağ kuyruğundan çıkarıp TOGG kuyruğuna sokan Tayyip Erdoğan’a. 

Milletten alınan vergilerle eşek heykeli yapanı değil, şehir hastaneleri, milli tank, tüfek, helikopter, uçak gemisi, denizaltı, İHA, SİHA inşa eden eleştiriliyorsa sorun devlette değil karakterdedir.

Z kuşağı denen gençler pek bilmezler, eskiden kibrit kutusu üzerinde Türk Malı yazardı, şimdi Atak helikopterinin, İHA, SİHA, Kızılelma, MMU’ların üzerinde Türk Malı yazıyor.

Terör örgütleri ile yol yürümekten çekinmeyenler, milletimizin acısı halen taze iken koltuk kavgasına tutuşanlar helalleşeceğiz dediler heval’leştiler.

Ramazan geldi geleli Anıtkabir’i iyice unuttular, Cuma, iftar, teravih derken laiklik hiç bu kadar yerlerde olmamıştı.

Eğer bir kişi milyarlarca Dolarlık yatırım yapan adama “ülkeyi batırdı” diyor, “bütün bu yatırımları durduracağız” diyen adamı da kurtarıcı olarak görüyorsa onun, ya akli dengesi ya da kanı bozuktur.

Türk askeri dağda -20 derecede 30 kg yükle elinde 5 kg silahla PKK’lı peşinde canla başla mücadele ederken, sen şehirde PKK’nın siyasi yapısı olan HDP ile ittifak yapana oy vereceksin sonra da adamım diye gezeceksin.

Seçim zamanı kullandığımız oylar bizim hangi tarafın adamı olduğumuzu açıkça göstermektedir. Müslüman açlıktan öleceğini bilse bile, bir Allahsıza, bir dinsize, bir Masona, bir caniye katiyen rey veremez ve onların tarafını tercih edemez. 

Avrupa bizi sevsin diye alfabelilerini, kıyafetlerini, şapkalarını, müziklerini, hukuklarını, takvimlerini, modalarını aldık. Musul’u, Trablus’u, Batı Trakya’yı, Kudüs’ü, Ege Adalarını ve Ayasofya’yı verdik gene de sevmediler. Onlar bütün Türkiye’yi istiyor. 15 Temmuz bunun denemesiydi.

Oy isterken Camiye, teşekkür için Kandil’e, icazet almak için Pensilvanya’ya, onay için büyükelçilere, deşifre olduklarında Anıtkabir’e gidip maske yenileyen, maşalığı paşalık zanneden bir muhalefetimiz var.

Türkiye, İran ile savaşırsa İran’ı tutarım diyen CHP’li, Erdoğan Libya petrollerini alacak buna izin vermeyiz diyen CHP’li, Sultanahmet Camii müze olsun diyen CHP’li, PKK’nın siyasi kanadı HDP ile ittifak yapan CHP. Sahi CHP nerenin partisi?

Avrupa’da, ABD’de polis, asker yağmaya karşı marketleri korurken, bizim polisimi, askerimiz evlere market servisi yapıyor. Kim medeni, kim barbar?

Kadının açılmasına moda, soyunmasına sanat, nikâhsız birlikteliğe özgürlük, İslamsız bir hayat yaşamasına çağdaşlık, Allah’ın emrine uyup örtünmesine ise yobazlık diyen erkeklerden daha onursuz kadın istismarcıları var mıdır?

50 sene IMF defol diye bağıran solcuların IMF’yi def eden Erdoğan’a diktatör deyip, IMF ile gizlice zina eden CHP’ye sonsuz destek vermeleri, Türkiye’de solculuğun özetidir. Türkiye’de İslam ve millet düşmanlığına solculuk denir. Diğer tanımlamalar, bunu kamufle etmek içindir.

İçki içince aydın olunmaz sarhoş olunur. İnançsızlıkla aydın olunmaz ateist olunur. Milletin değerleriyle alay edince aydın olunmaz köksüz olunur. Devletini başka ülkelere şikâyet edince aydın olunmaz, hain olunur. Ordusuna savaş açmakla aydın olunmaz terörist olunur.

Yahudiler Müslümanları katlediyor, Hristiyanlar Müslümanları katlediyor, Budistler Müslümanları katlediyor, Şia, İran Müslümanları katlediyor ama küresel propaganda Müslümanlar terörist.

Bu ülkede banka soyarken kar maskesi, ülke soyarken Atatürk maskesi taktılar. CHP’nin tabanı Kemalist, ortası ateist, tavanı teröristtir. 

PKK elebaşı Murat Karayılan “AK Parti ve MHP’ye verilen her oy, PKK’ya sıkılan mermidir” demiş. PKK’ya sandıkta oyumla mermi sıkmak için 14 Mayıs’ı sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu sefer mührü sandığa öyle bir vuracağız ki sesi beş kıtadan Allah’u Ekber nidalarıyla duyulacak inşallah… 

Evler büyüdü ama aileler küçüldü, zekâ arttı ama vicdan azaldı, uzay yakın ama komşu uzak oldu, iletişim araçları arttı ama muhabbet azaldı, ilaçlar arttı ama hastalıklar çoğaldı, bilgi arttı ama güven azaldı, benler büyüdü bizler azaldı. Allah sonumuzu hayretsin…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeref

Madem "Nato" gibi Emperyalist kurumlar veya ABD gibi Emperyalist ülkeler Türkiye karşıtı politika izliyorlar niye Nato'dan çıkmıyoruz,niye İncirlik'teli ABD üssünü kapatamıyoruz...

AdAk

Kaleminize yüreğinize ferasetinize sağlık. Allah zihin açıklığı versin ve daim kılsın inşeAllah. Ülkesini Dinini Milletini Bayrağını seven ve sevilenlerden eylesin.  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23