• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Seçim senin -2-

04 Mayıs 2023
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

 

Millet İttifakına verilecek her oy, Türk milletinin kültürel ve moral direncini hiçe sayan, Anadolu halkının uyanışına, dirilişine, kalkınmasına tahammül edemeyenlere evet demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, Menderes’i asan, Özal’ı ve Muhsin Başkan’ı öldüren, Erbakan’ı hapse tıkayan, Atatürk’ü reddedenlere destek demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, kalıcı istikrarı, etkili, hızlı işleyen idareyi, birlik ve huzurun pekişmesini, merkez siyasetin güçlenmesini reddetmek demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, siyaseti kirleten koalisyon pazarlıklarını, ülkenin cuntacılar, medya ağaları, yüksek yargı ve küresel sermaye işbirliği ile yönetilmesini kabul etmek demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, halkın yanında olmayanları, aklını vahyin üstünde tutanları, kültürel yabancılaşmaya, kişiliksizleşme hastalığına uğramış, yozlaşmış, piyasa bağımlısı duçar olmuş olanları, hırsı aklının önüne geçenleri iş başına getirmek demektir.  

Millet İttifakına verilecek her oy, Hıristiyan ve Yahudi’yi dost edinip din kardeşine sırtını dönenleri, el-âlemin aklıyla oturup kalkanları, okyanus ötesinden zampinglenenleri, ahlakı yerine hevâ, heveslerini, vicdanı yerine cüzdanını düşünenleri, eğri oturup doğru konuşamayanları tercih demektir. 

Millet İttifakına verilecek her oy, kadının açılmasını moda, soyunmasını sanat, nikâhsız birlikteliğini özgürlük, İslamsız hayat biçimini çağdaşlık, Allah’ın emrine uyulup örtünmeyi yobazlık sayan zihniyetin önünü açmak demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, bütün kurumların laikleştirildiği, televizyonların, sosyal medyanın bütün değerlerimizi kurşuna dizdiği, eğitim sisteminin, medyanın, kültür dünyasının mankurtlaşmış kuşaklar yetiştirdiği, insanlarımızın zihnen sömürgeleştirildiği yarınları arzulamak demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, milliyetçilik kisvesinde FETÖ taşeronlarının meclise taşınması demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, asrın en çapsız Dışişleri Bakanı, Yüce Divana gidecek vatan haini bir siyasetçi, Madımak Katili dediği zatlarla ortaklığı midesi kaldıran kifayetsiz muhterislere, espri zekâsı gelişmemiş, karikatür gibi adamlara, evet demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, Anıtkabirde iman tazeleyen, “zulüm 1453’te başladı diyen, içeriği İslam’a hakaretlerle dolu olan kitabı okullarda okutacak olan tehlikeli zihniyete yol açmaktır.

Millet İttifakına verilecek her oy, oy isterken camiye, teşekkür için Kandil’e, icazet almak için Pensilvanya’ya, onay için büyükelçilere, deşifre olduklarında Anıtkabir’e gidip maske yenileyen, maşalığı paşalık zannedenlerle kol kola yürümektir. 

Millet İttifakına verilecek her oy, lideri kumpasçı, ortakları yalancı, etrafında kirli pazarlıkların yapıldığı masası noter nitelikli proje birlikteliğine destek vermek demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, yalanla, iftirayla, çarpıtmayla, kendi ülkesinin çıkarlarına ihanetle kendi milletinin hayallerini baltalamakla uğraşanlara yol açmak demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, siyasi ideolojisi olmayan, kişisel çıkarının gerektirdiği hamleleri yaptığı için gelgitleri, sabıkası dost kazıklarıyla dolu olan, kişisel çıkarının gerektirdiği hamleleri yapan pragmatik siyasetçilere iktidar yolu açmak demektir. 

Millet İttifakına verilecek her oy, kuzu postuna bürünmüş kurtlar olarak dününü inkâr edip hamaset nutuklarıyla gelecek adına dinamizm arama telaşına kapılan, çözümsüzlük üzerinden ucuz siyaset yapan, koltukları elinden gidince yedikleri aşa kusan tiplere kucak açmak demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, birbirlerine manevra çekip, arka arkaya çalımlar atan, kendi cenahında bile sarsılmış, beceriksiz, yalanlarıyla mahir, iftiralarıyla çarpıtmalarıyla kendi ülkesinin çıkarlarına ihanetle kendi milletinin hayallerini baltalamakla uğraşan şahsiyetler ve partilere kapı aralamak demektir.

Millet İttifakına verilecek her oy, siyasi ikballerini ülke çıkarları üstünde gören, yabancıların güdümünde, Türkiye’ye ABD’den ve İngiltere’den bakan, Türk ve İslam düşmanlığından beslenen, menfaat çeteleri ve organize suç örgütlerinin güdümünde, işbirlikçi, karanlıkta kaybettiği değerlerini loş ışıklar altında arayan zillet projesine evet demektir.

Bu seçim yüzyılın en önemli seçimi olacaktır. Bu seçimde kullanacağın oy ile ya işbirlikçi, kukla olacaksın ya da boyun eğmeyen. 

Bu seçimde kullanacağın oy ile ya demokrasi bezirgânlarından, özgürlük tüccarlarından, inanç düşmanlarından olacaksın ya da millete, ümmete, insanlığa umut, salibe karşı hilal, küfre karşı hak, zulme karşı adalet olacaksın. 

Bu seçimde kullanacağın oy ile ya heyecansız, hevessiz, kişisel hırslarını her şeyin önüne koyup birbirine kazık atmaya çalışan, her kafadan bir sesin çıktığı masanın etrafında olacak ya da vatan, bayrak, millet bekası için hakkın safında yer alacaksın.

Seçim senin…

Ya vatanın, bayrağın, ezanın, çocuklarının geleceğine, tertemiz yarınlarına evet diyeceksin ya da ABD, AB, NATO mandasına, ülkenin bölünmesine, teröristlerin cezaevlerinden boşalmasına, eşin, çocuklarınla LGTB’li sapıklarla aynı sokakları paylaşmaya evet diyeceksin.  

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ömer

recep tayyip erdoğan çünkü ...

Muhammed

Hocam Ataturkü reddedenler ne demek!!! Bunu bir makaleniz de özel olarak yazarmisiniz lütfen Inanın bir türlü anlam veremedim bu uyarınıza! Selâmetle...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23