• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Seçim senin -1-

03 Mayıs 2023
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

 

14 Mayıs seçimleri ülke geleceği açısından pek çok konuda belirleyici olacağından bazı konularda hatırlatmalar yaparak uyarılarda bulunmak istedim. 

Bu seçim ülke adına beka meselesi olup Hak ile batılın, hilal ile haçın, iman ile inkârın mücadelesi olacaktır ve ben haktan yana tavır alarak hakkı haykırmayı kendime görev addediyorum.

Bu seçimde…

Millet ittifakına verilecek her oy, Türk askerine, polisine PKK terör örgütünün sıktığı bir kurşun olarak geri dönecektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, yerküredeki mazlum ve mağdur milletlerin boğazına atılacak bir ilmek olacaktır.

Millet ittifakına verilecek her oy, ülkemizde etnik, dinsel ve mezhepsel çatışmalar çıkararak ülkemizi içten bölmek parçalamak isteyenlere destek demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, baskı, zulüm, yokluk, yoksunluk cenderesine döşenecek taşlar olacaktır.

Millet ittifakına verilecek her oy, kendi partileri içindeki taciz, tecavüz, hırsızlık, yolsuzluk, ahlaksızlık skandallarının üstünü ısrarla örten, karanlık senaryolara gönüllü figüranlık yapanların ülke yönetiminde yapacakları benzer çirkinliklere ortaklık demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, Adalar Denizinin ve Akdeniz’in Yunanistan’a bırakılması demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, haçın hilale, küfrün hakka, inkârın imana, zulmün adalete, karanlığın aydınlığa galip gelmesine yardım ve yataklık etmektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, IMF ve uyuşturucu baronlarına köleliği kabul etmek demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, savunma sanayiinde yerli ve milli olarak üretime geçen bütün projelerin kapısına kilit vurulup, anahtarlarının ABD’ye teslimi demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, seçim sabahı rakı sofralarındaki kutlamalara meze olmak demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, Türkiye düşmanı, lekeli meşrepli ve karanlık mizaçlı Biden ve Macron’a sevinmesi için yardım demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, yarın sokaklarımızda LGBT’li sapıkların dolaşmalarına verilecek ruhsata imza atmak demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, Güneydoğu’nun eyaletlere ayrılmasına ve Diyarbakır’ın Kürdistan’ın başkenti olmasına “evet” demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, görevlerine döndürülecek FETÖ’nün şakirtlerinin sınavlarda yapacakları sahtekârlıklara razıyız demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, ABD’nin Irak’ta, Suriye’de, Libya’da, Afganistan’da, Mısır’da yaptıklarını yarın ülkemizde hayata geçirmesine razı olmak demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, ABD’nin, AB’nin, NATO’nun manda ve himayesinde köleliği kabul etmek demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, soğan tercihiyle vatansız kalabilmeyi kabul etmektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, terörün yeniden hayat bulması, anaların gözyaşlarının yeniden akması, çocukların babasız kalmasına razı olmaktır.

Millet ittifakına verilecek her oy, yapı taşları döşenen Türk Birliğinin yeniden dağılması, Müslüman milletlerin hayallerine ket vurmak demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, bir yılda bir aday belirleyemeyen çapsızlar sürüsüne ülkeyi teslim etmek demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, camileri ahıra çeviren, Kur’an okumayı yasaklayıp şiddetle cezalandıran, örtünmeyi yasaklayan, şapka giymiyor diye binlerce Müslümanı darağacında sallandıran, ezanı yasaklayan, bütün darbelerin arkasında olan zihniyet ortaklarını işbaşına getirmek demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, ülkenin ekonomisinin, kültürünün, eğitim sisteminin, küresel kapitalist sistemin çıkarlarını koruyan baronik, masonik devşirme çetelerinin kontrolüne geçmesine razı olmaktır.

Millet ittifakına verilecek her oy, tarihi tecrübesinden ve zihin dünyasından uzaklaştırılıp milli ve manevi değerleri olmayan, ahlaki zeminde tarih kökünden yoksun tarihsiz, hafızasız, kültürsüz, zihinsiz, dolayısıyla köksüz ve ruhsuz bir ulus ve devlet icat etmeye çalışanlarla işbirliği demektir. 

Millet ittifakına verilecek her oy, ezilen, yok sayılan, tarih dışına itilmek istenen, mağdur olan, fakirliğe mahkûm edilen, vesayet altında tutulan, sömürülen, kaynakları yağmalanan, ayağa kalkması engellenen milletlerin sesini kısmak, zulme ortak olmaktır. 

Millet ittifakına verilecek her oy, milleti bölenler, ayrıştıranlar, etnik ve mezhebi temelde farklı kutuplaşmaların önünü açanlar, milletin özgürlük alanlarını daraltanlar, baskı ve zulüm uygulayanlara ülkeyi teslim etmek demektir. 

Millet ittifakına verilecek her oy, suni gündemlerle halkı oyalayan, bu milleti ekonomik zorluklarla, fakirlikle, terörle, ilkellikle, içlerindeki kötülük duygularıyla boynu bükük, özgüvenini kaybetmiş hale getirenleri yeniden iktidar yapmak demektir. 

Millet ittifakına verilecek her oy, milletin tarihiyle, temel değerleriyle, talepleriyle kavga edenlere, kutuplaştırmalara, çatışma ve teröre, etnik, mezhebi ayrışmalara çanak tutanlara, yol açmak demektir.

Millet ittifakına verilecek her oy, Türkiye’yi doğru hedeflere taşıyan liderleri yok etmek demektir. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adam

Alt tarafı bir seçim sonuçta Türkiye kazanacak bu kadar korku pompalamaktan vazgeçin zira hiçbir işe yaramıyor

Yaşasın adalet

Adalet için, hürriyet için millet ittifakı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23