• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Akif Bedir
Akif Bedir
Akif Bedir
TÜM YAZILARI

Açık çağrı

19 Temmuz 2023
A


Akif Bedir İletişim: [email protected]

15 Temmuz’un seneyi devriyesinde necip Türk milleti yine tek yürek oldu, yine meydanları doldurup mesajlar verdi. Ben de Pensilvanya papazına açık çağrıda bulunmak istedim. 

CIA, MOSSAD, MI6, sen ve cemaatin organize çalışarak tüm ülkeyi kandırdı. ABD kontrolünde, Avrupa’nın alkışları arasında sen ve senin cinnet topluluğun bu vatana ihanet ettiniz.

Ülkemizi parçalamaya, milletimizi yok etmeye, sokakları iç savaşla kan gölüne döndürmeye, halkı birbirine düşman etmeye, Türkiye’yi örgüt devletine dönüştürmeye dönük bir planla vatan hainliğinin en iğrenç halini sergilediniz.

Türkiye’nin dünyadaki imajını sarsmak için planlar kurdunuz. Emrindeki kurşun askerlere Tayyip Erdoğan düşmanlığı aşılamayı başardın.

Bütün bunları yaparken, hep İslam’ı kullandın. Sana gönlünü kaptırmış insanları Allah’ın ayetleriyle, Peygamberin hadisleriyle, ashabın menkıbelerle kandırdın.

Fakat kinini, nefretini, öfkeni etrafındakilere bulaştırmak için sarf ettiğiniz gayretler boşa çıktı. Manevi önderlik hikâyen sona erdi.

Bazı şeyleri gönül gözüyle değil de CIA gözüyle gördüğün artık çok belirginleşti. İslam tarihinin en büyük kalleşi olarak tarihe geçtin.

Batı dünyasını yanına, İslâm âlemini karşısına alarak yeryüzündeki Haçlı/Siyonist ortaklığının yaptığı zulümlere ses çıkarmayan, zalimlere bile şefaat edecek kadar ince düşünen(?) adam olarak biraz da kendine acı ve gözlerini gerçeklere aç.

Yalnız ve yanlış adam olarak ölüme mahkûm edildin. Beddua seanslarına son verip acı gerçekleri artık gör.

Siyonist’ten, zalimden, katilden esirgeyip de kıblesi bir, vatanı bir, samimiyeti ortada olan kardeşim dediğiniz insanlardan esirgemediğin o bedduaların sinerjik ateşleri suratına çarptı. Nursuz yüzün bu yüzden halden hale girer oldu. 

Toplum mühendisliği yapıp Sarıkız, Balyoz, Ay Işığı davalarında yüzlerce şerefli subayı zan altında bıraktın. Senin yüzünden insanlar canına kıydı. Yaptığın sinsi planlarla ülkeyi birbirine kattın, hükümeti de milyonlarca insanı da aldattın. 

Senin talimatların ve dini tevillerinle esir alınmış beyinler tarafından ordudan, yargıdan, iş hayatından, sahte delillerle, dijital hokus-pokuslarla, sahte ihbar mektuplarıyla uzaklaştırılan binlerce insanın ahı ayaklarına dolaştı.

Erdoğan’ı devirmek için akıl almaz çirkinlikte dümenler çeviren ve emelleri uğruna memleketi mahvetmeyi göze alarak şeytanları sevindiren abiler…

Banka elden gidiyor diye sokaklarda Cevşen okuyan fakat devlet elden giderken ortalarda görünmeyen ablalar…

Özgür basın diye CIA bülteni gibi çalışan kiralık kalemşorlar

CD’ler oluşturan, chiplere şeytani yalanlar yükleyen, seçilmiş insanların haysiyet, şeref, namus ve iffetiyle alakalı şeyleri teşhir etmek suretiyle onları yıkmaya ve devirmeye çalışan sivil bürokratlar…

Kulağına sessiz ve derinden ilerleyin talimatı vererek, birer kurşun askere dönüştürdüğün, kurulu saat gibi ruhsuzizansızsana körü körüne itaat eden askeri bürokratlar…

Bunca yıllık hayatını güya sevgi ve hoşgörü yalanlarıyla bezemiş sen…

Takiyye, maske, düzen, kumpas, hesap, şantaj, ayar, sihir, büyü derken soruları çalandınızhayatları ve hayalleri çaldınız, son olarak ta memleketimizi çalmak istediniz.

Akıl kirlenmesi, vicdan tutulması, kalbin durmasıyla atılmadık yalan, kandırılmadık insan bırakmadınız memlekette. Dini inancı dünyevileştirip, hatta araçsallaştırarak vatana, millete en önemlisi de dine ihanet ettiniz.

Milletine, ülkesine ihanet ederken bile ülke hasreti edebiyatını gözyaşı ile yapabildin. Kâfirden taraf olup İstikbal’imize kast ettin. Sızıntı yapıp Aksiyon aradın. Zaman kollayıp Sürat’le hareket ettin. Ama son Nokta’yı Millet sana koydu.

Ey asrın bela’mı;

İnsanları fısıltılar, mübalağalı ve müphem ifadeler, gizemli haller, vesveselerle büyüledin.

İslam dünyasının ve mazlum coğrafyaların umudu olan Tayyip Erdoğan’dan, karanlığa sürüklediğin insanlardan, soru servisi yaparak hayallerini yok ettiğin gençlerden, bütün Türkiye’den ve İslam âleminden özür, Cenab-ı Hakk’tan af ve mağfiret dile.

Hayatının bu son demlerinde her şey ortadayken yalanı ve yüzsüzlüğü bırak, hakka tutun. Bu kararınla etrafını saran cinnet topluluğunu, tapınak şövalyelerini ateşe attın, ceremesini de birlikte çekelim diyecek kadar adam ol.

Ülkene, milletine, Müslümanlara ihanet ettin bari yetiştirdiğin hainlere ihanet etme.

Ülkesine ihanet edenleri ABD’nin koruduğunu ve baş tacı ettiğini bütün dünya bilir. Seni de Pensilvanya’da zavallı bir piyon olarak esir tutup beslemeye, korumaya, kollamaya devam ediyor.

Zilletle yaşamaktansa izzetle yargılanmayı tercih et.

“Yüzyıl köle olarak yaşamaktansa, bir gün şerefli ve başı dik yaşamayı ölmeye tercih ederim” diyor Şeyh Şamil.

Şeref ve başını dik tutacak onur sana uzak hasletler ama…

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şemseddin YILMAZ

Kaleminize,yüreğinize ve dilinize sağlık. Açık yüreklilikle gerçekleri haykırdığınız için sizi yürekten kutluyorum.

Sütcü İMAM

Siz ne yaptınız farkınız varmı Feto den. 15 Temmuz gecesi bedrin aslanları gibi tanklaraf16 lara kafa tutan İslamcı gencleri yanınıza bile yanaştırmıyorsunuz. Mutlulugunuzu sonradan meydana cıkan feto artıkları ve Şamanistlerle birlikte yaşıyorsunuz.Bakın iktidarınıza bir tane 15 Temmuz gecesi can veren kan veren kelle veren İslamcı Bakanınız Brokratınız varmı yok gelenleride kapıdan iceri almıyorsunuz. Ama unutmayın Huzuru Mahşeri orda sizle hesaplaşacagız. Yaşasın Cehennem Piyasa Şeytanlarına.. Sabır Şavaş Adım Musluman...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23