• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ahmet Maranki
Ahmet Maranki
Stratrajik Oyunlar
TÜM YAZILARI

Zalimler, münafıklar ve gafiller için yaşasın cehennem ..!

13 Eylül 2024
A


Ahmet Maranki İletişim: [email protected]

 

Bir cuma günü daha Rabbim huzurunuzda olmayı bize lütfetti..!

Biz de cumanın cem olma ruhuyla sizlere duaların kabul edildiği bugünde Allah’ın kelamıyla dünyanın bu karanlık günlerinde bize ahir zamanı yaşatanlara ve yaşayanlara hitap eden ilahi hükümleri sizlerle paylaşarak bu mübarek günü eda etmek istiyorum!!

Geçen hafta cuma günü “her şeyi Allah’tan istemek ve Allah’ın isimleriyle dua- -zikir etmek !”

Bunun önemini anlatmış yine sizlerden dualı geri dönüşler almıştım!!

ŞEYTAN İNSANLARI NASIL VE HANGİ VAATLERLE YOLDAN ÇIKARIYOR!

Bu hafta da O’nun isimleriyle O’nu zikretmenin önemi ve insanlığın nasıl aldandığını ve aldatıldığını ve şeytanın sonunda sizi amellerinizle baş başa bıraktığını bir kere daha unutan insana hatırlatarak tebliğ vazifemizi yapmak istiyorum!

BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR!

O, bize Kur’an-ı Kerim’i yani O’nun emir ve yasaklarını anlatan ilahi kitabı ve metotlarını O’nun adıyla başlayarak hatırlatmaktadır.

ALLAH’I UNUTAN ŞEYTAN MUSALLATINDADIR!

Allah’ı unutan, O’nun zikrinden gâfil kalan kimseye Cenâb-ı Hakk hemen bir şeytan musallat eder. 

O şeytan onun en yakın arkadaşı oluverir. Onu Allah’ın razı olduğu niyet, söz, fiil ve amellerden uzaklaştırır. 

Aksine Allah’ın râzı olmadığı niyet, söz, fiil ve amellere yönlendirir. 

KUR’AN’I YAŞAMAK EN BÜYÜK ZİKİRDİR!

Her âyeti, her kelimesi Allah’ı hatırlatır. O ilâhî öğüt ve ikazlarla doludur. O, hayat kitabımızdır. Hayatımızın her alanını tanzim eden itikat, ibâdet, ahlâk ve âdâb hükümleriyle yaşamak esastır!

SÜNNETULLAH BİR MANADA KUR’AN’IN TEFSİRİDİR!

Kur’an’ı ve onun uygulamalı bir tefsiri olan sünnet-i seniyyeyi hayatının her sahasına aksettiren Müslüman, şeytanın ortak olacağı açık bir alan bırakmamış olur. 

Sünnetullah’ı terk eden Kur’an’ı terk etmiş, dolayısıyla Allah’ı terk etmiş olur.

KUR’AN VE SÜNNETULLAH HAYATTIR!

Fakat Kur’an’ın beyân buyurduğu hayat tarzını göz ardı eden ve onun dışında bir hayat tarzı benimseyen kişilere Allah’ın psikolojik ve sosyolojik bir kanunu olarak hemen bir şeytan musallat edilir. 

Ya Allah’ın dostu olacaktır veya şeytanın. 

Şurası kesin bir durum arz etmektedir ki, Allah’ın dostluğuna layık işler yapan Allah’ın dostu olacak, şeytanın dostluğuna layık işler yapan da şeytanın dostu olacaktır. 

TÖVBE EDİNİZ YARIN GEÇ OLACAKTIR!

Şüphesiz iki dostluğun neticeleri farklıdır: 

İnsanlar aldatılmışlığın çaresizliği ile hiç kimsenin yardımı olamayacağı o hesap gününde amelleriyle baş başa kalacaklardır!

Hemen hemen her gün Allah’ın rahmetine sığınılıp tövbe edilmelidir.

Çünkü ölümün vakti gizlidir..!

Allah (c.c), Zühruf Suresi’nde 36 ve 39. ayetlerde bugünkü insanımızın halini apaçık ortaya koymaktadır.

36: Kim Rahmân’ı hatırından çıkarıp öğüt ve uyarılarla dolu Kur’an’ı görmezlikten gelirse, biz ona bir şeytan sardırırız da, artık o şeytan onun ayrılmaz yoldaşı olur.

37: Bu şeytanlar onları Allah’a giden yoldan çıkarırlar; onlar ise hâlâ kendilerini doğru yolun üzerinde sanırlar.

38: Sonunda hesap vermek üzere huzurumuza geldiklerinde ise o yoldaşına: “Keşke seninle aramız doğu ile batı arası kadar uzak olsaydı. Sen meğer ne kötü arkadaşmışsın!” diyecek.

39: Bu temennî ve pişmanlığınız bugün size hiçbir fayda vermeyecektir. Çünkü dünyada iken birlikte zulmettiniz. Şimdi de azabı birlikte çekeceksiniz!

GÜNEŞTEN BİR ALAMET VEYA BİR SES YAKLAŞIYOR!

“Kişinin kardeşinden, annesinden, babasından, eşinden ve çocuklarından kaçacağı gün kulakları sağır edercesine şiddetli ses geldiği vakit, işte o gün onlardan herkesin kendini meşgul edecek bir işi vardır.” (Abese -34)

GÜNAH İŞLEMEDE HADDİ AŞANLARIN SONU!

Hak Teâlâ, Kur’ân-ı Kerîm’den yüz çevirenleri, Allah’ın varlığını ve birliğini gösteren yaratılış delilleri üzerinde düşünmekten vazgeçip kendilerine verilen ömrü, kabiliyet ve imkânları boşa harcayanları, her türlü günahı işlemede haddi aşanları, bunları bugün görsel medyada ve televizyonlarda ve gazetelerde çarşaf çarşaf ahlaka mugayir yayın yapan gelin kaynana ve taciz programlarının detaylarına kadar anlatılması bilhassa Cumhur İttifakını destekleyen medya ve desteklemeyen medyanın da hadsiz sınırsız paylaşımlarıyla toplum insanlar tahrik ve tahkir edilmektedir!

Cinsel taciz ve cinayetler giderek artmaktadır!

Yukarıda sayılan ayetler ve bir manadaki Kur’an tefsiri hadisler ışığında bütün bunlara yol veren devletin en başından bu işlerden mesul bakanlar milletvekilleri sorumlu kuruluşlar ve bilhassa bu programlarda rol alan sanatçılar ve bütün bu yapılan haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytan olanlar için dünyevi ve uhrevi azap onları beklemektedir!

KUR’AN BU GAFİLLERİİKAZ ETMEKTEDİR!

“Andolsun biz, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar; gözleri vardır ama onlarla göremezler; kulakları vardır ama onlarla işitemezler. Onlar hayvanlar gibidir, hatta daha da şaşkındırlar. İşte asıl gafiller onlardır.” (Araf-179)

Rabbim, duaların kabul edildiği cuma günü hürmetine sen içimizdeki münafıklar ve gafiller sebebiyle bizleri de helak eyleme. Âmin

WhatsApp bilgi ve ihbar hattı: 

0530 200 00 96

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İzmirli öğretmen

Zalimler için yaşasın cehennem sözü Bediüzzaman hz.lerine aittir. Maalesef akit yazarları bu muhteşem Kur'an tefsirinden hiç alıntı yapmıyorlar. Yazık, çok yazık.

Haci

Zalimler, münafıklar, gafiller, hırsızlar, haksızlar hukuksuzlar, adaletsizler, kul hakkı ve hayvan hakkı yiyenler, doğayı katledenler, vijdansız kindarlar, cehennemin var olduğuna inanmayan kişilerdir. Çünkü, cennetin ve cehennemin var olduğuna, bir hesap günün olduğuna gerçekten inansalar dı, tüm bu kötülükleri işlemezlerdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23