• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üç gün önce cami açılışı üç gün sonra rakı açılımı “Arkadaş tam olarak ne yapıyorsun?”

2024-09-18 11:29:41

Yazar Levent Gültekin, iktidara geldiklerinde rakı fiyatını indireceği sözünü veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirdi. Gültekin, "Hangimiz çocuğumuzun kötü alışkanlıklara düşmesini ister?" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in rakı fiyatlarını düşürme vaadi tartışmalara yol açtı.

 

Dün Balıkesir'in Marmara ilçesinde, Marmara Adalar Belediyesi hizmet binası önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Özel, iktidarları dönemi için "ulaşım 500 lira değil 50 lira, dana kıyma 55, kuzu pirzola 70 lira, bir litre rakı 140 lira. Hesap böyle." ifadeleri eleştiri konusu oldu.

 

"Camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz"

CHP lideri Özel, geçtiğimiz günlerde Bornova'da gerçekleştirilen cami açılış  töreninde yaptığı konuşmasında, "Seçimlerden önce sıkışınca ‘Bunlar gelirse bayrağı indirecek, bunlar gelirse ezanı dindirecekler, bunlar gelirse vatanı böldürecekler' diyen iftiracılara inat camiyi de açıyoruz, ezanı da okutuyoruz, bayrağı da göndere çekiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

 

"Ne yapıyorsun tam olarak"

Rakıyı özendirmekle eleştirilen Özel'e bir tepki de yazar Levent Gültekin'den geldi.

 

Bir gün ezan, bir gün rakı” diyen Özgür Özel’e seslenen Gültekin, "3 gün önce cami açılışına katılıyorsun 3 gün sonra rakının fiyatı şuna düşecek diyorsun. Ne yapıyorsun tam olarak? Bu tip zararlı alışkanlıklara devlet yasak koymasa da vatandaşı için teşvik edici de olmaz. Hangimiz çocuğumuzun kötü alışkanlıklara düşmesini ister?" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23