• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

2 sene önce ‘Türkiye’de can güvenliğim yok’ demişti! Brezilya'da ayağında terlik bile bırakmadılar

2024-09-09 11:55:13

Beşiktaş, Fenerbahçe ve son olarak Başakşehir’de forma giyen Josef de Souza geçtiğimiz yıllarda ‘Türkiye’de can güvenliğim yok’ diyerek ülkeden kaçmıştı. Sezon öncesi Brezilya’ya transfer olan Souza, silahlı soyguncunun saldırısına uğradı ve ayağındaki terliğin bile çalındığını söyledi.

Bir dönem Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir forması giyen Josef de Souza dehşeti yaşadı. Kariyerine ülkesi Brezilya’da devam eden tecrübeli oyuncu silahlı soyguna maruz kaldı.

Oğlu ile birlikte Rio de Jenerio’da yolda arabasıyla giderken saldırıya uğrayan Brezilyalı futbolcu hırsızların ayağındaki terliği bile aldığını söyledi.

Yaşadıklarını cep telefonu kamerası ile çektiği videoda anlatan Josef de Souza, “Hırsızlar ayağımdaki terliği bile aldı. Adamın tüfeği vardı. Arabamı da aldılar. Oğlum ve ben vardık. Oğlumu çıkarmayı başardım. Şu anda iyiyiz” dedi.

‘TÜRKİYE’DE CAN GÜVENLİĞİM YOK’ DİYEREK ÜLKEDEN KAÇTI

Brezilyalı futbolcu Josef de Souza Beşiktaş’ta oynadığı dönemde maç esnasında bir taraftarın üzerine yürümesi sonrası ‘Türkiye’de can güvenliğim yok’ diyerek ülkeden kaçmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fikri

Haa Brezilya'da çok varmış gördük.
  • Yanıtla
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23