• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zincir markette Osmanlı kavgası! 'Burası Osmanlı toprakları'

Yeniakit Publisher
2023-12-05 22:40:00 -

Bir zincir marketin şubesinde, yaşlı bir kadın ile genç arasında Osmanlı-Türkiye Cumhuriyeti tartışması çıktı. Tartışmada genç, 'Burası Osmanlı'nın toprakları' diyen kadına, 'Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız' diyerek bağırdı.

Zincir marketlerin bir şubesinde bir kadın ile genç arasında "Osmanlı" tartışması yaşandı. Genç, "Burası Osmanlı'nın toprakları." diyen kadına bağırarak, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız." dedi.

"Burası Osmanlı toprakları"

Zincir marketlerin bir şubesinde bir kadın ile genç arasında yaşanan tartışma ilginç anlara sahne oldu. Elinde telefonla kayıt yapan kadın tartıştığı gence, "Burası Osmanlı toprakları" diye çıkıştı.

"Ülkemi benden çalamayacaksınız"

Kadının sözlerine sinirlenen genç, bağırmaya başladı. Genç, "Teyze burası Türkiye Cumhuriyeti. Benim ülkemi benden çalmayacaksınız." sözleriyle bağırdı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Molla kasım

Teyzeye kızan bu şe... , müslüman Türk değil kripto kanı bozuk soyu bozuk **in biri olduğu aşikar

Sultan Alparslan

Viyanadan Bağdat Basra... Yemen e Kadar..!.! Bu Toprakları Bize Bağışlayan..... Sultan Alparslan.. Fatih Sultan Mehmet Han ve Ulu Hakan Sultan Abdülhamid Han ve Tüm Cengaver Ceddimizin Mirasına Sahip çıkmalıyız...! Sabetaycı Masonların Yazdığı Uyduruk Tarih kitaplarıyla büyüyen Mankurt Nesil e Gerçekleri.! Antlamamız lazım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23