• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zelensky Dağıstan halkının yahudilere tepkisini hedef aldı: Dehşet verici!

Yeniakit Publisher
2023-10-29 23:44:00 - 2023-10-29 23:53:43

Rusya’ya bağlı Dağıstan’da İsrail’in başkenti Tel Aviv’den gelen uçak nedeniyle protesto gösterisi düzenlendi. Dağıstanlılar, Tel Aviv'den gelen uçaktaki yahudilerin ülkeye alınmaması için havalimanını basarken, çıkan olaylar nedeniyle havalimanı uçuşlara kapatıldı.

Ellerinde Filistin bayrakları bulunan göstericiler, uçaktaki yahudi yolcuların ülkeye alınmaması ve uçağın geri gönderilmesi için eylem düzenledi.

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı tarafından yapılan açıklamada, Mahaçkale Havaalanı’nın çıkan olaylar nedeniyle uçuşa kapatıldığını ve durum normalleşene kadar kapalı kalacağını duyurdu.

İsrail’den gelen uçak ve yolcuların durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Rusya İçişleri Bakanlığı, durumu çözüme kavuşturmak için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.

Dağıstanlıların yahudilere tepkisini İsrail destekçisi Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky hedef aldı. Zelensky olayı, “Dağıstan’da yahudilere karşı yapılanlar dehşet verici.” sözleriyle değerlendirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bilal

Ümmet unutmayacak: nasılda bayraktar damat ile övüne övüne kâfir Ukrayna, yahudi zelenskiye siha gönderdiler. Kardeşimiz olan, üzerinden oy devşirdiğin Filistin'e ise yiyecek ve dua... O koltuklar başınıza yıkılsın, altında kalasınız size verilen tüm zenginliklerle.

Ccc

Ugraynaya verilen ayarda Rusyanın yanındayız Rusya kendi topraklarını savunmaktan haklı Rusya Ugraynanın İşgal ettiği öz topraklarını almak istiyor nasıl zehiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23