• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zelenskıy'den Putin açıklaması! Ruslara meydan okudu: İzin vermeyeceğiz, toprak tavizi yok! İlan etti

Yeniakit Publisher
2023-09-18 18:22:00 - 2023-09-18 20:24:01
Zelenskıy'den Putin açıklaması! Ruslara meydan okudu: İzin vermeyeceğiz, toprak tavizi yok! İlan etti

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, ABD merkezli televizyon kanalı CBS'ye verdiği demeçte, Ukrayna'nın toprak tavizi vermeyeceğini açıkladı. Zelenskıy, "Yüzlerce metreden bahsediyor olsak bile Ukrayna birliklerinin mümkün olduğu kadar uzağa gitmesi gerekiyor. Putin'e toprak tavizi ya da erteleme vermeyeceğiz" deyip duyurdu

Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodımır Zelenskıy, 17 Eylül 2023 tarihinde, ABD merkezli CBS televizyonuna verdiği demeçte, barışın sağlanması amacıyla Rusya'ya toprak imtiyazı verilmesi ihtimalinin asla olmayacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Zelenskıy, Ukrayna'nın topraklarının bir kısmından vazgeçip vazgeçmeyeceği sorusunu yanıtlarken, "Hayır. Burası bizim topraklarımız" diyerek bu husustaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. Zelenskıy, Rusya'nın ele geçirdiği mümkün olduğu kadar çok bölgenin kurtarılmasının ve hava koşulları ne olursa olsun karşı taarruzun sürdürülmesinin önemine işaret etti.

UKRAYNA'NIN KARŞI TAARRUZU SÜRÜYOR

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy, röportajında ​​Ukrayna'nın karşı taarruzu hakkındaki gelişmeleri değerlendirdi. Zelenskıy, "Zor bir durum, size karşı tamamen dürüst olacağım. Rus işgalcilerin ilerleyişini durdurdular ve saldırdılar. Ama yine de hareket çok hızlı değil. Burada önemli olan her geçen gün daha da ileriye gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskıy, “Yüzlerce metreden bahsediyor olsak bile Ukrayna birliklerinin mümkün olduğu kadar uzağa gitmesi gerekiyor. Putin'e toprak tavizi ya da erteleme vermeyeceğiz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kukla

Kimin için çalışıyorsun? Ukrayna mahvoldu hala tiyatro yapıyorsun!!

Gültekin

Ukrayna lideri Zelensky, çok yanlış yolda ısrar ederek hem ülkesine büyük zarar veriyor, hem de halkının ölümlerine sebep oluyor, zamanında Rusya ondan toprak tavizimi istemişte bu savaş başladı ve ülkesi bu hale geldi, bağımsız devletler topluluğundaki yerini muhafaza etmiş olsaydı, bugün ki manzaraları yaşar mıydı?, niçin AB ve Nato için ısrar ettiniz? bu ısrarınızın neticesinde kim memnun, malum devletlerin oyununa niçin geliyorsunuz? ve bunda da ısrar ediyorsunuz? kendinizi toparlayınız, devletinize ve halkınıza savaşarak değil barışı sağlayarak sahip çıkınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23