• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zekeriya Yapıcıoğlu'ndan Latif Şimşek'e şoke eden PKK açıklaması!

Yeniakit Publisher
2024-01-12 03:31:00 -

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu Akit TV canlı yayınında Latif Şimşek’e konuştu.

Akit Medya Ankara Temsilcisi Latif Şimşek’in Dinamit programına katılan Yapıcıoğlu, PKK terör örgütüne ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yapıcıoğlu, PKK terör örgütünün geçmişte kendisine yönelik bir eylemini anlattı.

Zekeriya Yapıcıoğlu programın ilgili kısmında şu ifadeleri kullandı:

Latif bey, 14 yaşındayken şakağıma namlusunu dayamış bir hareketten bahsediyorsunuz. 14 yaşımdan beri ben onları tanıyorum. 14 yaşımdan beri her türlü baskıyı kurmaya çalıştılar, boyun eğmedim. Onlarla hiç karşı karşıya gelmemiş insanlar uzaktan masa başında ahkam kesiyorlar. Bizi de onları güzelliyormuşuz gibi etiketlemeye çalışıyorlar. En hafif tabiriyle ya cehalettir bu. Bilerek yapıyorlarsa da ahlaksızlıktır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Sayın Yapıcıoğlu, cehalet diye bir şey kalmadı, çünkü her kes istediği bilgiye çok kolay ulaşabiliyor, art niyetlilerin ahlaksızlıklarından kaynaklıdır.

kardeş

İslamiyette ırk ve ırkçılık yoktur.Ümmet bilinci vardır.Müslümam müslümanın kardeşidir.Akrabaya,müslüman kardeşine yrdım etmek vardır.Bu kürt eyaleti işi veya eyalet işi nedir?Zaten yönetim var.Gel sen bütün Türkiye SATHINI EYALET kabul et yönetmeye talip ol.Bak bakalım Rahmetli ÖZAL gibi sana oy vermeyecekmiyiz.Sen yeterki doğru olanın İSLAMİSİNİDE HUKUKİSİNİDE YAP.Ayrılıkçı olduğu görünen işlerden kaç.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23