• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zayıflatan ceviz suyu kürü: Duyan herkes apar topar mutfağa koştu! Göbek yağlarını eriten ceviz suyu

Yeniakit Publisher
2023-03-11 14:52:00 - 2023-03-11 17:15:53
Zayıflatan ceviz suyu kürü: Duyan herkes apar topar mutfağa koştu! Göbek yağlarını eriten ceviz suyu

Ceviz suyu kürü tarifi çare olacak! Bunca zaman cevizin ne kadar faydalı olduğunu biliyoruz ama ceviz suyu da bir o kadar faydalı olduğunun farkında değiliz. Ceviz suyunun zayıflatıcı etkisi göz önüne alınıp diyetlere bol miktarda ceviz eklemek dışında bu kürü yapın çünkü uzman yorumları ve ceviz suyu içenlerin yorumları çok olumlu. Birçok hastalığına iyi gelmesinin yanında birçok yağ ve vitamin de barındırmakta. Cevizin insan sağlığına faydaları saymakla bitmiyor. Cevizi özellikle suda bekleterek tüketmenin yararları çok. Ayrıca ceviz suyu, kilo vermeye yardımcıdır. İçerdiği protein özleriyle vücudun yağ yakmasını hızlandırır ve böylece özellikle istenmeyen bölgelerdeki yağlardan kurtulursunuz. Zayıflamak için ceviz suyu nasıl yapılır? Cevizin faydaları neler haberimizde....

Cevizin insan sağlığına faydaları saymakla bitmiyor. Cevizi özellikle suda bekleterek tüketmenin yararları oldukça fazla. Akşamdan bir bardak suyun içine önce cevizleri koymalı ve bir gece bekletmelisiniz. Göbek eriten ceviz suyuyla ayda kilolarca verebilirsiniz. Bu harika tarifi kesinlikle denemelisiniz. Akşamdan cevizi kırıp suyun içine atıyoruz. Sabah aç karnına içiyoruz..3 günlük ceviz diyeti çok basit. İşte o detaylar! gözden kaçmasın.

Canan Karatay öneriyordu! Cevizi suda 1 gece bekletip için:

Prof. Dr. Canan Karatay ekmek yerine ceviz tüketimini önerdi. Ceviz, fındık, fıstık, badem gibi kuruyemişler, bol miktarda sağlıklı yağ içerir. Bu sağlıklı yağlar, karbonhidrata göre insülin seviyelerini fazla yükseltmediği için, ani gelen açlık krizleri de önlenmiş olur.

Ceviz ağaçta yetişir ve kendine has bir kokusu vardır. Kış aylarında yaprak döken ilkbaharda ise yeniden yetişen ceviz ağacı dışı sert içi etli bir besin üretir. Üretimi eski çağlara dayanan ceviz üretimi alternatif tıpta kullanılıyor. Vücudun ihtiyacı olan omega-3 yağ asidinin yüzde 85'ini karşılar. Ağacından dalına yaprağına kadar tam bir şifa kaynağı olan ceviz ağacının, kalın gövdesi sayesinde mobilyacılıkta kullanılır. Kaliteli ağaç gövdesi sayesinde ahşap mobilyacılığın vazgeçilmezi olan ceviz ağacının yaprakları yaraları iyileştirmede etkili olduğundan özellikle savaş esnalarında yaralı askerler için götürülürmüş.

Günümüzde ise yaprakları iyi renk verdiği için boya sektöründe ham madde olarak kullanılır. Ülkemizde sıklıkla Ege, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz Bölgesinde yetiştirilir. Cevizin içeriğinde folik asit, E vitamini, demir, fosfor, magnezyum, potasyum, çinko ve omega- 3 yağ asidi bakımından oldukça zengindir. Hafızayı güçlendiren cevizi bir gece önceden kabukları ile beraber suda bekletip ertesi günden itibaren düzenli tüketildiğinde kalpten göz hastalıklarına kadar birçok hastalığa iyi geldiği yapılan araştırmalar sonucu ortaya çıkmıştır dedi.

Özellikle de göbek yağlarını, basenlerini, kalça ve kollarındaki fazlalıkları eritmek isteyenler kilo vermenin pratik yollarını arıyor.

Zayıflatan Ceviz Suyu Kuru Tarifi İçin Malzemeler

1 adet ceviz içi
1 bardak normal ısıda su
Zayıflatan Ceviz Suyu Kuru Tarifi Nasıl Yapılır?

Gece uyumadan önce bir bardak suya bir adet ceviz içini ekleyip sabaha kadar bekletiyoruz. Sabah aç karınla içiyoruz. Cevizleri de yiyoruz. Tadı gayet güzeldir. Ceviz pek çok faydası olan ve bilinen bazı hastalıklara da iyi gelen bir yiyecek olarak biliniyor. Tatlı, ana yemek ve ara öğünde tüketilmekte olan cevizi, ceviz suyu olarak da tüketmenin insan sağlığı açısından pek çok faydası bulunmakta.

FAYDALARI :

-Kolestrol değerlerini normale düşürür.
-Düzenli olarak wc ye çıkmayı sağlar.
-Her hafta tartıda olumlu sonuç verir.
-Karın yağı ve göbeği eritmede yardımcı olur.
-Bağırsakları çalıştırır ve gaz problemini yok eder
-Troid değerlerini normale çevirir.
-Basen yağlarını eritir.
-Tatlı isteğini azaltır.
-Uzun süre tok tutar.

İstediğiniz sürece kullanabilirsiniz, herhangi bir zararı yoktur. İstediğiniz sonuca kadar kullanın çok memnun kalacaksınız denemekte fayda var. Emziren annelerde rahatlıkla kullanabilir. Bu tarif şok etti.

Limonlu ceviz suyunun faydaları var!

Limonlu ceviz suyu, kilo vermek isteyenlerin başvurduğu diğer yöntemler arasındadır. Toksinlerin hızla atılmasını sağlayan limon, ceviz suyunun etkilerini güçlendirir. Böylece metabolizma hızı artar ve yağ yakımı kolaylaşır. Ceviz suyunun zayıflatıcı etkisi göz önüne alınıp diyetlere bol miktarda ceviz eklemek hatadır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23