• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

''Zaman'ın başında bir İvedik var!''

Yeniakit Publisher
2014-11-19 11:45:00 - 2014-11-19 12:08:51
''Zaman'ın başında bir İvedik var!''

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, muhabirimiz Mehmet Özmen’e çetesiyle birlikte saldıran Ekrem Dumanlı'yı Recep İvedik'e benzetti.

YENİAKİT.COM.TR-  Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve çetesi, TÜYAP Kitap Fuarı'nda kendisine soru soran gazetemiz Yeni Akit’in muhabiri Mehmet Özmen'i darp etmişti. Ekrem Dumanlı’ya basın camiasından tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir 'Zaman'ın başında bir İvedik var!' başlıklı bugünkü yazısında Zaman'ın en tepesindeki isim olan Dumanlı’yı eleştirdi.

Muhabirimize uygulanan pervasızca saldırıyı değerlendiren yazar, Dumanlı'nın iç dünyasını şöyle anlattı:

"BİR TOKAT YEMEDİĞİM KALMIŞTI"

"Sakalsız Hoca'sı tarafından Zaman gazetesini yönetsin diye başına oturtulmuş olan Ekrem Dumanlı, Akit gazetesi muhabiri Mehmet Özmen'i tokatlamış. Yetmemiş bir de yanındaki adamlarına tartaklatmış. Neden? Çünkü Özmen gazetecilik yapmış ve "Cemaat'in Güneydoğu'da HDP'yi desteklediği söyleniyor. Doğru mu?" diye bir soru sormuş. Özmen'i tanısaydım daha ona en başında derdim: "Aman kardeş sakın o adama soru sormaya falan kalkma" diye. Çünkü ben de 2012'de patlak veren ve tarihe 7 Şubat olarak geçen MİT krizi ile ilgili kendisine bir soru sormuştum da bu köşeden Türkiye'nin en seçkin gazetelerinin yayın yönetmelerinin gözleri önünde bir tokat yemediğim kalmıştı. Ettiği hakaret hâlâ kulaklarımda çınlıyor muhteremin.

"İÇİNDE GİZLEDİĞİ BİR RECEP İVEDİK VAR"

Dolayısıyla şaşırmadım son eylemi karşısında. Sadece şu yorumu yaptım duyunca: "Adam baktığında beyefendi, ağır başlı görünüyor ama aslında içinde gizlediği bir Recep İvedik var ve İvedik çok fazla dayanamadı bu bastırılmışlığa, dışarı fışkırdı!"

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23