• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zaman Ekrem Dumanlı'nın skandal yazısını savundu

Yeniakit Publisher
2014-09-03 15:25:00 - 2014-09-03 22:55:37
Zaman Ekrem Dumanlı'nın skandal yazısını savundu

Genel Yayın Yönetmeni Dumanlı'nın köşe yazısında kaleme aldığı Hz.İsa ile ilgili skandal yazısını savunan Zaman Gazetesi, Gülen'in tavsiyesine uyarak kendince 'Teknik nakavt' yaptı.

YENİAKİT.COM.TR- Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Hz. İsa ile ilgili kaleme aldığı köşe yazısında bir skandala imza atmıştı.

Dumanlı,  yazısında Hristiyan inancına göre çarmıha gerildiğine inanılan Hz. İsa'nın bu durumunu Fetullah Gülen'in şu anki durumuna benzetmişti. Halbuki Dumanlı İslam inancında olmayan bir şeyi ballandıra ballandıra anlatıyordu. Kur'an ve Peygamberimiz s.a.v 'in hadislerine göre Hz. İsa çarmıha gerilmedi ve öldürülmedi. Allah Nisa suresinde 'Oysa onu öldürmediler ve onu asmadılar.' diyerek Hz.İsa'nın çarmıha gerilmediğini ve öldürülmediğini bildirmiştir.

Ancak 'Zihin vanalarını kapattığı' anlaşılan Zaman gazetesi 'Hoca'sının taktiğini uygulayarak kendi çapında 'Teknik nakavt' yaptı. Kendi Genel Yayın Yönetmeni'nin cahilliğini ve kendi yanlış 'Dini inancını' bilerek veya bilmeyerek göz ardı etti. Sitemiz yeniakit.com.tr'nin dünkü haberini 'çarpıtma' olarak lanse etti. Dikkat edilirse Ekrem Dumanlı yazısında Hz.İsa için 'Çarmıha mahkum edildi' ve 'Pilatus'un eline peygamber kanı bulaşmıştır' diyerek Hz.İsa'nın çarmıha gerildiğini, işkence gördüğünü ve öldürüldüğünü açıkça savunuyor.Ancak Zaman gazetesinin takındığı bu tutum paralel medyanın buna cevap vermek yerine Gülen'in 'Teknik nakavt' taktiğine uyup 'zeytin yağı' gibi üste çıkarak yine yalanlama ve karalama yoluna gittiği yorumlarına neden oldu.

İşte Ekrem Dumanlı'nın o skandal yazısı:


Fetullah Gülen ortaya çıkan bir videosunda taraftarlarına Teknik nakavt taktikleri vermişti. Gülen, videoda amaca ulaşmak için teknik nakavtın nasıl yapılacağını anlatıyordu.

Gülen teknik nakavtın nasıl yapılacağını şöyle anlatıyor: 

“Kuvvet dengesi olmadığı yerde teknik esastır. Sen karşı tarafı teknik nakavt edeceksin. Hep sen haklı görüneceksin, alem sana haklı diyecek, hukuki müesseseler sana haklı diyecek, efkar-ı amme sana hak verecek. Nesi vardı bu insanların diyecek. Sizi böyle salya atıp gezen kuduz köpek gibi gösteriyor adamı. Adam 10 defa deniyor sizi, nabzınızı tutuyor, kalbinize bakıyor… Allah Allah diyor bir de bu adam için şöyle derler nesi var bu adamın? Ben umum cemaat için işte bu sözün söylenmesini bekliyorum. Nesi var bu insanların? O müteahhir yüzde seksen hayretle çamuru balçığı misk-i amber gibi yüzüne gözüne süren insanlara bunu dedirteceğimiz anı bekliyoruz.” 

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23