• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zaman, 28 Şubat Zaman'ı

Yeniakit Publisher
2014-02-27 12:55:00 -
Zaman, 28 Şubat Zaman'ı

Zaman gazetesi dün, 28 Şubat postmodern darbe sürecinde, yalan beyanlar, montaj görüntü ve ses kayıtlarıyla Refah-Yol hükümetini hedef alan bir kesim medyayı aratmayan bir sayfa ile çıktı.

Zaman gazetesi dün, 28 Şubat postmodern darbe sürecinde, yalan beyanlar, montaj görüntü ve ses kayıtlarıyla Refah-Yol hükümetini hedef alan bir kesim medyayı aratmayan bir sayfa ile çıktı. Zaman'ın haber seçimleri de dikkatlerden kaçmadı.

Hükümeti hedef alan İstanbul merkezli 17Aralık operasyonundan sonra seçilmiş iktidarı açıkça hedef alan Zaman gazetesi, 28 Şubat'ın yıl dönümünde postmodern darbe sürecinin gazeteleri gibi yayın yapmaya başladı.

SÖZDE TAPELER

Yedi bin kişinin dinlenmesini yalanlayıp, Türkiye'yi derinden sarsan skandalın altında imzası olan savcıları aklamak için türlü yollara başvuran gazete, dün de adeta '28 Şubat bülteni' gibi çıktı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'ın montajlanmış ses kayıtlarını, manşetinden 'Türkiye bu ses kayıtlarını konuşuyor' başlığıyla duyuran Zaman gazetesi ekleme yapılan sözde tapeleri ise metin olarak birinci sayfasından yayınladı. Zaman gazetesi, Başbakan Erdoğan'ın montaj kayıtları dünkü grup toplantısında kesin bir dille yalanlamasını ise tam bir 28 Şubat medyası ağzıyla okurlarına duyurmayı tercih etti. Gazete, Başbakan Erdoğan için 'montaj ve dublaj diye savundu' dedi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ BİRİNCİ SAYFADA

Zaman'ın her fırsatta hedef alıp, bölücülükle suçladığı BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ise sırf Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi diye birinci sayfasına taşıması da dikkatlerden kaçmadı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23