• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zamanında susturulmadılar... Zafer Partililerden skandal sokak çağrısı! ÖZGÜR DER'in mitingini basacaklarmış

Yeniakit Publisher
2023-09-13 22:41:00 - 2023-09-13 23:10:31
Zamanında susturulmadılar... Zafer Partililerden skandal sokak çağrısı! ÖZGÜR DER'in mitingini basacaklarmış

Ülkenin güvenlik sorunu haline gelen Ümit Özdağ ve partilileri artık açıkça sokak olaylarına çağrı yapmaya başladı.

Zafer Partisi'nin Ardahan Milletvekili adayı, "Müdafaa Hareketi" adlı grubun öncüsü Erdi Can Yıldız büyük bir skandala imza attı.

Aynı yere gelip ne yapacaksın Erdi?

ÖZGÜR DER'in ırkçılığa karşı ses yükseltip mazlumların yanında saf tutacağı Saraçhane mitingi öncesinde, Zafer Partili Erdi Can Yıldız da ırkçı taraftarlarına, "aynı saatte aynı yerde olalım" dedi.

Yıldız, sosyal medya hesabından “Siyasal İslam’a karşı Türk Milliyetçiliğinin dirilişi Saraçhane'de başlayacak” ifadelerini kullandı.

Erdi Can Yıldız, Arap düşmanı ırkçı eylemleriyle daha önce de gündeme gelmişti. Bugüne kadar engellenmeyen Yıldız, iki farklı grubu bir araya getirip sokak olayına sebep olabilecek çağrıyı yapacak kadar cesur davranıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Arap düşmanı

Arapperestler doluşmuş haberin altına E.C.Y. kimdir, necidir araştırma zahmetine bile girmeden tehdit mesajları yazmış. Oğlum sizin peygamberiniz değil mi arabın kimseye üstünlüğü olmadığını söyleyen. Cahil Arapperestler.

Ziya

Arapları ve islamiyeti yer yüzünden silmek için ne senin gücün yeter ne yedi sülaleyin gücü yeter hodri meydan diyorum gücün yetiyorsa buyur yap islam vecl kutsallarım için cansa canım kansa kanım feda olsun gerisi teferruat bunuda o pis aklina yer et yahudi ermeni haçlı çocuğu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23