• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yüzüne yüzüne vuruldu! Halil Konakcı Hoca'yı hedef alan Özdağ böyle susturulmuştu

Yeniakit Publisher
2023-08-16 21:34:00 - 2023-08-16 23:06:09

Halil Konakcı Hoca'yı, 'Hatay, Fransız işgalindeyken ezan Arapça okunuyordu.' sözleri nedeniyle hedef alan faşist Ümit Özdağ'ın, Akit TV'de Muharrem Coşkun tarafından yerin dibine sokulduğu anlar sosyal medyada gündem oldu.

"Hatay Fransız işgalindeyken ezan Arapça okunuyordu." sözleri nedeniyle Ümit Özdağ tarafından hedefe konulan, devamında ise solcu marjinal gruplar tarafından linç kampanyasına maruz bırakılan Ankara Melike Hatun Camii İmamı Halil Konakcı hakkında Diyanet tarafından inceleme başlatıldı.

Daha önce hutbede cami hocasına sesini yükselterek provokasyona girişen faşist Ümit Özdağ'ın son günlerde, Halil Konakcı'ya yönelik saldırıları Akit TV'deki yayını akıllara getirdi.

Akit TV'de Kırmızı Masa programına konuk olan Ümit Özdağ'ın, sunucu Muharrem Coşkun tarafından susturulduğu anlar sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Mustafa Kemal gerçeklerini Özdağ'ın suratına haykırdı

Faşizan açıklamaları ve alimleri hedef alan söylemleriyle bilinen Ümit Özdağ'ın suratına gerçekleri tek tek çarpan Coşkun, Mustafa Kemal'in Cumhuriyet'in ilan edilmesinden sonra vatandaşın kıyafetiyle, inancıyla uğraştığını belirterek "Emperyalizmin şapkası için insanlarımız asıldı" ifadelerini kullandı.

"Fransızın yapmadığını yaptınız"

Merhum Kadir Mısıroğlu'nu hedef alan Özdağ'a ise Coşkun, Hatay'ın Fransız sömürgesindeyken ezanların asıl dilde Arapça okunduğunu ve Müslümanların inancına hiçbir şekilde karışılmadığını hatırlatarak, "Fransızın bile yapmadığını yaparsanız böyle dedirtirsiniz." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serhat

Bu soysuzlar artik cok oluyor defolun bu ulkeden hepiniz teroristsiniz nankor mahluklar ozdag sen bi r yahudisin senin hsabi. Bir an once gorulmeli ve gorulecek bilmem anlatabildimmi

Nurettin

Serdar efendi �skilipli Atıf hoca niye asıldı hatta o konuyla alakalı kelebekler sonsuza Uçar diye bir film bile yapıldı şapka yüzünde kimse asılmamış mış mış mış sahtekarlığınız Zirve yapıyor utanmaz adamlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23