• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans rezidansın tanıtım filmi: Alternatiflerle dolu sağlıklı bir yaşam!

Yeniakit Publisher
2023-02-15 13:02:00 - 2023-02-15 21:48:42

Rönesans rezidanstaki dairelerin satışa çıkarıldığı dönemde yayınlanan tanıtım filmini izleyip ev satın alarak kaliteli yaşam arayan Hataylıların hayalleri enkaz altında kaldı. Rezidansın tanıtım filminde, bina şöyle anlatılmıştı: Alternatiflerle dolu mutlu ve sağlıklı bir yaşam sunuyoruz.

 Yeniakit.com.tr 

Müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun'un yurt dışına kaçarken yakalanıp, tutuklanarak cezaevine gönderildiği Rönesans rezidanstaki dairelerin satışa çıkarıldığı dönemde yayınlanan tanıtım filimi gündem oldu.

Hatay'da uzun yıllar Mimarlar Odası başkanlığı yaptığı öğrenilen, binalarının yıkılmasından sonra da CHP'li Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından "idealist bir insan" diye tanıtılan Rönesans rezidansın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun cezaevinde.

Rezidans, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yüzlerce kişiye mezar oldu. Arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğü enkazda kamuoyunun yakından tanıdığı isimler de bulunuyor.

Rezidansın satışa çıkarıldığı dönemde tanıtım filmine inanarak ev satın alanların hayalleri de enkaz altında kaldı.

Filmde rezidans, "Alternatiflerle dolu mutlu ve sağlıklı bir yaşam sunuyoruz" ifadeleri ile tanıtılmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Allahın indirdiği ile hükmedilmemesi açık naslarla çok büyüktür Kutsalı satmak Allah değilde insanlardan korkmak büyük hainliktir Bu işi yapanlar kafirlerin takendileridir buyurulmaktadır Bu işte Allah korkusu yoktur Buda kuranda uçurumun kenarına kurulan cehenneme yuvarlanacak ev misalinde örneklenmiştir. Yani öncelikle Allahın dünyada yada ahirette gelebilecek gadabından sakınmak gerektir. Esasen küfür topraklarını imarı en değerli olan candan değerli kişinin gerçek hayatının ebedi saadetinin ahiretinin zayiiddir. Flistine küresel bir islam yerleşkesi imarı ve oranın Allahın indirdiği ile hükmedilmesini sağlamak kutsal emanet olan hem kuranı Allahın ayetlerini korumak hemde 3 kutsal mescidden olan aksayı koruymaya almak din kardeşlerimizede destek çıkmak kanımca çok daha doğru kıyaslanamayacak kadar doğru bir davranış olur kitabı kutsalı emaneti kuran olanlar için.

Hoogertbeet

Bu adam bence deprem tetikçsi abd kafirinin sözcülüğünü yapıyor,depremleri gün ve saat olarak bildiğine göre,eski tarihlerde saat olarak ta bilmiştir bu tahmin işini,araştırılmalıdır bu deprem tetikleme işi ve bu tetikçi sözcüsü.Ona göre Türkiye de bu konuda bir şeyler elde etmeli ve bu işi silah olarak kullanmalı.Hem gizli,hem de nükleer silahtan daha yıkıcı.Amerika, yunan vb.nin davranışları bana çok garip geliyor.Sanki suçluluk psikolojisi(suçu gizleme,başkasına atma,karşı tarafa iyi davranma,yardım etme gibi vb.) gereği yaklaşım gösteriyorlar.Yunanlılar biz de Türküz diyorlar,deprem sabahı ağıt Türk müzikleri çalıyorlar falan.Uzmanlar Kıbrıs ta bu tetikleme işi yapılmış olabilir diyorlar.BİLMİYORUM YANILIYOR MUYUM .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23