• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yurt dışındaki ekonomiyi bir de bu gurbetçi vatandaştan dinleyin!

Yeniakit Publisher
2023-08-09 22:30:00 - 2023-08-09 23:49:25

Kanal Dünya adlı Youtube kanalının sokak röportajında konuşan gurbetçi bir vatandaşın "ekonomik kriz" yorumu çevredekiler tarafından beğenilmeyince tartışma çıktı.

"Hep ülkemizi kötülemek kötülemek. Ben yurt dışından geliyorum. Yerli vatandaşın oturup restoranda yediği yemeği yurt dışından gelen vatandaş yiyemiyor." diyen gurbetçi vatandaş, "Lokantalar, alışveriş merkezleri dolu. Halimize şükretmemiz gerekir" ifadelerini kullandı.

Gurbetçi vatandaş gerçekleri şöyle haykırdı:

Yurt dışında yaşayan insan 11 ay köpek gibi çalışıyor, ama izne gelemeyen insanlarımız var. Bunları göremediğiniz için 'Onlar gül gibi yaşıyor, biz mağduruz mağduruz', mağdur edebiyatını bırakalım artık.

Gurbetçi vatandaşın söylediklerini beğenmeyen çevredeki ekonomik kriz çığırtkanları ise tartışma çıkardı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ismail

Avrupa hayranligi gözünüzü kör etmiş .Gidinde görün Türkiyede sizin gibi asalaklar almancilarin kanini emersiniz .hala doymazsiniz avrupada 3.5 4 milyon insan senelik bir euro biraksa 4 milyon euro eder ülen kan emen keneler biz vatanimizi seviyoruz .sizin gibi hain degiliz.haddinizi bilin

Sezai ERDOĞAN

Evet Arkadaşlar bizler şükürsüz bir toplum haline geldik, biz Aziz Türk Milleti olarak hasletlerimizi kaybettik , bundan 30 sene önce milli davalarda hepimiz birlik içerisinde Tek ses olarak hareket ederdik , ama şimdilerde içimizdeki beyaz Türkler sistemin açığından istifade ederek iyice semizleşti, Garip Gürâba fakirleşti , Türkiye Cumhuriyeti 1Asır sonra Türklerin Kazancını Türkler Yiyecek deyince , bütün Emperyalistler el ele vererek ekonomimizi hedef alıp bizi kendilerine biat ettirmek istediler, dayanabildik mi elbette hayır , En fazla 5 sene dayanabildik be sefer aynı güçler yükselen TC. nin gidişatından korkarak 3.Dünya savaşı söylemlerine başladı, T.C. Herşeye bütün ambargolara rağmen silahlarını kendisi üreterek Topunuz gelin dedi, Ey Aziz milletim , işte Dış güçlerin istediği bu , seni ekenomi ile hizaya getirmeye çalışıyorlar , memleketinden koparmaya çalışıyorlar evet bugün ekonomi sıkıntımız var pahalılık var ama harcıyacağınız paramız da var onun için şükrederim vatanımıza ve milletimize sahip çıkalım oyunlar gelmeyelim devletimiz milli savunma sanayini kuracak geliştirecek tüm silahlarını yapacak biz hiçbir fedakârlık yapmayalım öylemi ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23