• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan'da araca silahlı saldırı: 6 Türk vatandaşı hayatını kaybetti

Yeniakit Publisher
2023-09-12 17:58:00 - 2023-09-12 18:01:08
Yunanistan'da araca silahlı saldırı: 6 Türk vatandaşı hayatını kaybetti

İncelemede, 20’den fazla mermi kovanı bulunurken, Yunan makamları Interpol'den yardım istendi.

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 6 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarındaki sahil kasabası Artemdida’da dün yerel saatle 18.30 sularında bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 6 Türk hayatını kaybetti. Yunan basınında yer alan haberlerde, Türklerin bulunduğu aracın Almanya plakalı olduğu belirtilerek, saldırının çete hesaplaşması olabileceği üzerinde durulduğu ifade edildi.
Hayatını kaybedenlerden 5’inin aracın içerisinde, 1’inin ise aracın dışında bulunduğu aktarılan haberlerde, ölenlerden hiçbirinin Yunanistan'da sabıka kaydı bulunmadığı ve üstlerinde silah olmadığı aktarıldı.
Olay yerinde yapılan incelemede, 20’den fazla mermi kovanı bulunurken, Yunan makamları Interpol'den yardım istendi.
Görgü tanıkları polise verdikleri ifadelerinde, saldırının düzenlendiği bölgede koyu renkli bir araç ile bir motosiklet gördüklerini belirtti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Diyarbakır zazzasi

Sosyal medya üzerinden araştırdım yani tiktokta özellikle daltonlar redkiller denen başı bozuk çeteleri birbirine girmiş gerisi Allah bilir demem o ki kurani kerim yada namazla ilgisi olmayan ibadet etmeyen zalimdir öldürmek onlara dizi film gibi geliyir ama dünya hayatında ve hesap gününde nasıl şiddetli bir azabla karşı karşıya oldukları bilmiyorlar Allahın kelamını duysalar camiden çıkmazlar redkidler daltonlar baygaralar çakıcı lar sedatlar nurisler bilmem Fırat delibaş lar bunlar hepsi cehennem lik bilmezler ama diyorum ki Allahu teala onlari ıslah etsin

Misafir

Sabıka kaydı yok, silah yok çete hesaplaşması olabilir mantık süper. Acaba ırkçılık olma ihtimali, nefret suçu olma ihtimali yok mu?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23