• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunan spiker: Türkiye'den önce buna sahip olmalıyız

Yeniakit Publisher
2021-01-20 13:28:00 -

Yunan spiker İoannis Theodoratos, "Yunanistan Türkiye'den önce nükleer silahlara sahip olmalı" diye konuştu.

 yeniakit.com.tr 

Türkiye ile ilgili yaptığı analizlerle tanınan Yunan Spiker İoannis Theodoratos, ülkesinin Türkiye'den önce nükleer silahlara sahip olması gerektiğini söyledi.

Yunanistan'ın Libya'ya coğrafi olarak çok daha yakın olduğunu söyleyen Theodoratos, "Bu durumu fırsata çevirmeliyiz. Çünkü biz daha yakınız ve burada olmamamız düşünülemez. Yunanistan'ın askeri politikasında ve askeri stratejisinde dışa dönüklük oluşturmaya başlamasının zamanı geldi. Büyük ulusal çıkarların söz konusu olduğu ülkelere müdahaleye hazır olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yunan spiker ayrıca, Yunanistan'ın Suriye ve Libya'da Türkiye'yi durdurması gerektiğini söyleyerek gülünç ifadeler kullandı.

Türkiye'nin yakın bir gelecekte nükleer silahlara sahip olacağını aktaran Theodoratos, "Türklerden önce nükleer silahlara sahip olmalıyız" dedi.

"Türkiye Çin'i takip ediyor ve uydulardan insansız hava araçlarına kadar modern silah sistemleriyle donatıyorlar kendilerini" diyen Yunan spiker, küstah bir şekilde Türkiye'nin bölge için en büyük istikrarsızlık kaynağına dönüştüğünü ileri sürdü.

Ukrayna ve Batılı ülkeler ile Türkiye arasında yapılan işbirliğini de hazmedemeyen Yunan spiker, "Ukrayna ile işbirliği sayesinde artık uzaya kendi imkanları ile cihaz gönderme ihtimalleri gerçekleşti. Batılılar ve diğer Ortodoks Hristiyanlar sayesinde. Bu tam bir rezalet" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serhat

Bu adamı çok küçümsedik ve dalga geçtik ama ülkesini bize karşı bilinclendirip harekete geçirdi. Tek başına imkansızı başardı. Şimdi ortaya attığı nükleer silah konusunda da bence Yunanistan 'ın şansı bizden çok daha fazla. Yunanistan a destek veren nükleer güç sahibi en az 4 devlet var. Bize ise sadece Pakistan. Eğer zamanında bu yılanların başı edilmezse ileride başımıza çok dert açarlar.

BBP li Alperen

Bu gidişle yapacaklar herhalde adamlar herkesi arkasına almış. Türkiye fetih için neyi bekliyor anlamıyorum. Sadece ege değil tüm kıtanızı istiyoruz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23