• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine yaptı yapacağını! Sarıgül'den cami girişinde görülmemiş şov

Yeniakit Publisher
2022-10-29 15:39:00 -

Siyaseti şov haline dönüştüren ve yayınladığı videolarla sosyal medyada konuşulan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, yine şov yaptı. Kendisini camiye girerken video kaydına aldıran Sarıgül, camiye girerken rozetini çıkartarak “Camilerde siyaset olmaz. Camiye girerken bütün arkadaşlarımız rozetlerini çıkaracak. Oraya gönül rozetimizle gidiyoruz” dedi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, sosyal medyadaki şovlarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Sarıgül, camiye girmeden önce parti rozetini çıkardığı anları TikTok’ta paylaştı.

Sarıgül, kendisini kayda alan kişinin “Rozetini niye çıkardınız” sorusuna “Camilerde siyaset olmaz” sözleriyle yanıt verdi.

Sarıgül, “Camilerde siyaset olmaz. Camiye girerken bütün arkadaşlarımız rozetlerini çıkaracak. Oraya gönül rozetimizle gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mikail

Aslanım bundan üç yıl beş yıl öncesi ne diyordun ne yapıyordun ona bakarız seçimde sonra ne yaparsın ona bakarız yunan aşığı eko gibi olurmu ona bakacağız ALLAH CC bizim herşeyimize karışır dünya ahiret sınırının çizer BİİZNİLLAH...

Sefer

siyasetin adnan oktari lan bu adam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23